Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nova Action vs. Fanda

Zdravím, napřed uvedu že jsem zcela obyčejný televizní divák, který se dívá ano opravdu dívá na Novu, na Primu, díky přeshraničnímu přijmu mám i slováký a jako správný koncesionář sleduji i ČT, ale teď k věci po přejmenování programu skupiny nova konkrétně Fanda - Nova Action se rapidně alespoň podle mě změnil zjednodušil program v podstatě jedou tam čtyři pět pořadu pořád dokola, zmizely sportovní přenosy, magazíny, filmy. Co myslíte Vy co tyto programy sledujete....

Předpokládám že Parabolácká Kavárna se mi bude jen smát :8)

petr1207
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova Action vs. Fanda

na Fandovi byly nějaké filmy? takové změny by mi nevadili, nebudou-li trvalého charakteru. Kdyby bylo rozhodnutí na mě, bylo by tam víc akčních seriálů a filmů, aby název splnil svůj účel. Ostatní sportovní věci ať si dají klidně na Nova Sport.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

No tak jako správný divák máš dvě možnosti koukat nebo nekoukat a co ti na dotaz odpověděly z nohy ?

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Hlavne ten nazev jde divne pres zuby...
Nova Ekšn...
Fakt krasa!

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

@bigj

Jako správný divák jsem zpozoroval změnu a jen se ptám na názory ostatních do TV Nova což je správně nikoliv Noha jsem nepsal.

Od toho je tady zdejší vrtavá kavárna...

petr1207

@jonnyq

Občas tam byli filmy myslím že sobotní večery westerny nebo Scifi aj. ale máš pravdu chtělo by to více zajímavějších seriálu, neříkam že wolker je špatnej ale je to už přežitek a ty rádoby serialy reality o mistrech aukcí a zastaváren si myslím že to není to pravé...

petr1207

fanda ekšn

Nesleduju moc, občas záznam NHL nebo něco podobného, každopádně, pokud se Ti obsah nelíbí, obrať se na vysílatele :8)

D4ve
Registrace: 12/2014

Ani já nepopírám, že bych si z nováckých programů občas něco lepšího nenahrál a bez reklam nezhlédl. Ovšem pro tazatele mám jedno doporučení, a sice místo všech těch seriálů zkusit trochu víc číst, nebudou tě pak trápit takovéto drobnosti a tvůj psaný projev by se mohl výrazně zlepšit a věř, že to může pomoct třeba i v profesním životě;-) Možná by sis pak i odpustil nejrůznější floskule se slovem kavárna.

mik9
Registrace: 1/2011

@petr1207

kavárna je v jiných vláknech,třeba ovčáček

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@mik9

Promiň jestli jsem se tě nějak dotkl, já jsem jen chtěl poukázat na to že spousta lidí se dívá na programy skupiny Nova nebo Prima, což dosvědčují mimochodem měření sledovanosti čí různé ankety, ale jen a nejen tady na parabole ale i na konkurenčním webu jsou diskutující kteří tyto programy považují za odpad či žumpu, slovem Kavárna jsem měl na mysli právě ony diskutující neboť se zřejmě považují za nějakou šlechtu či sám nevím co. Ještě jedna věc zřejmě si nepochopil otázku tazatele, tazatel se ptal na názory ostatních diváku co říkají na změnu programu a nepotřebuje žádné doporučení jestli se má dívat na seriály, nebo raději přečíst nějakou knížku... to nech raději na něm.

petr1207

Tak to pročítám a nedá mi se taky nevyjádřit možná troch z jiého směru. Už nějakou dobu ve mně sílí přesvědčení, že ta pravá ŽUMPA je na veřejnoprávních kanálech ( i rozhlasových - spravodajských ) placených i z mých daní... Dá se říct, že jsou dávno pryč doby, co jsem sledoval zpravodajství ČT pravidelně, teď na to kolikrát nemám nervy a raději hledím na krvavé zprávy na nově a pod.Na soukromých kanálech, které neplatím (myslím tím jejich náplň-provoz)ať si vysílají co chtějí a programy ať si přejmenovávají třeba 5x za rok, maximálně si je nepustím = nebude sledovanost ´nebudou penízky.
ALE za moje daně vysílané kraviny typu Pošta pro tebe, Modré z nebe a k tomu tendenční zpravodajství navíc vše prokládaé 150-sáti SPONZORY pořadu mně už dobře se.e... ;P

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

@broncek

no jo čétéčka jsou v hajzlu,musej se řídit EU co jim dovolej

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@broncek

a to si vzal kde že neplatíme soukromé televize a radia, kde si myslíš že berou peníze, z reklam, ze všeho co si koupíme, a je na to v televizi či rozhlase vysílaná reklam, tak platíme desátek ze zakoupeného zboží, a to jsou mnohonásobně větší peníze než co stoji veřejnoprávní televize a rozhlas, stáčí si přečíst každoroční správu o tom kolik se dá do reklamy, to jsou šílené cifry

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@broncek

a to jsem ještě úplně zapomněl na to, kolik platím přes různé poskytovatele TV soukromím televizím, tyto čísla by mě tedy dost zajímali?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

@broncek

na konkurenčním serveru vyšel článek o tom kolik jsme zaplatili "Během ledna utratili zadavatelé reklamy v českých médiích 4,4 miliardy korun"

fpsfps

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra