, sekce: Technika |
|
UHD tv ambilightUvažuji o koupi nové tv líbí se mi philips 49pus6401 s androidem ,máte někdo tuto tv ?zajímá mě funkce ambilight je to k něčemu nebo zbytečnost,samsunga bez andr.a svíceni bych koupil levněji ,tak váhám zda do toho jít.děkuji za reakce |
dal1
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 134 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: UHD tv ambilightja s Philipsom nemam dobre skusenosti same reklamacie, televizory pri smart funkciach mrzli, nacitanie z usb cela vecnost, zlate LgZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 604 |
|
|
@kratosPhilips řada 9.7 let bez jediné závady. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
@hoboVšak ano,ambilight se dá nastavit různě,podle barev na obrazovce,podle zvuku nebo si dát konstantní odstín konkrétní barvy,ale i tak...spíš ho nezapínám.Mám večer raději "kino" ,tzn.obraz a černo kolem.Možná ale i záleží na poměru úhlopříčka televize-velikost pokoje.Anebo jsem si ještě nezvykl... |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
|
|
@kratosMně TV slouží jen ke sledování satelitních stanic,blu-ray nebo dvd.Smart funkce nevyužívám,takže pro mě Philips po této stránce bez problémů,obrazově jeden z těch lepších na trhu. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|