![]() |
|
Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!"Kde udělali soudruzi s NDR chybu"že by vypustili zkušební balonek kde si až mohou dovolit zajít.Náplast v podobě českých titulků to je laciné |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
@pinokioprosím, refrázuj to do pochopitelné podoby. |
Supernick
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
DiscoveryTo je normální Discovery je zase někdy v Maďarštině.Travel sem tam Anglicky.Co chcete za ty peníze?![]() |
VEJMISLO
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
SedmilhářkyBylo to zadarmo tak co |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 576 |
![]() |
|
pinokiovďaka dabovaným televíziam sa dnes naša znalosť cudzích jazykov prepadla ďaleko za balkánské krajiny. O škandinávii ani nehovorím.Viem že tebe je to možno fuk, ale ber to ako pomoc HBO mladej generácii ktorá nechce zhniť v týchto banánových republikách ![]() Môžeš namietať, že anglickú zvukovú stopu si každý môže navoliť aj tak - ale ruku na srdce lenivosť má vždy navrch... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!Kdo z mladých ľudí si platí HBO? |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!Ti, kteří mají zájem o originální zvuk si zvolí patřičnou audio stopu. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!Tak to je to poslední, co mě trápí- titulky kanálu HBO. Na Film Europe 95% filmů a nikdo nic nekritizuje. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
jenesCo si mám představit pod pojmem ,,mladí lidé"? Já jsem třeba duchem furt mladý a předplácím si HBO už 12 let. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!V práci neznám nikoho kdo by za to platil,jeden "sdílí".Neteře a jejich známí si donesou stažené poslední díly seriálů na fleškách.Je to z US a GB TV-podle log-,s titulky.Dokonce Hru o trůny měli staženou, ne z HBO kteřé nikdo z nich nemá.Cituji -přece za to nebudu platit,nejsem v-l. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
dagy2Souhlasím![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!coz o to ze to jelo v originale to mi zas tak nevadi-jen jsem vubec nepochopil o cem ten serial je nebo ma byt.? 😂vubec to HBO3 je docela hruza.za cely ty tri dny me zaujal jen Marylin Monroe kterou jsem nevidel.ale jinak bych si to teda nepredplatil.! nevim co chodi na hbo1 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@jam fmPodstatně lepší věci, koukáme hlavně na HBO, na HBO2 minimálně a na HBO3 prakticky vůbec. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!Bola to svetová premiéra HBO to vždy tak robí dabing bude dodatočne. Seriál mal premiéru v nedeľu v USA a hneď na druhý deň bol u nás. HBO a HBO go je dobrá alternatíva SP u skylinku za 89 eur na rokCryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!U mnoha starších filmů na CINEMAXECH český dabing sice existuje,ale není uveden.Titulky se mi též zdají mírně bolavé.Nedávný příklad byl Jáma a kyvadlo. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!Když už jsme u těch titulků. Než jsem si zase nechal v receiveru "přeskočit" HBO3, zjistil jsem, že i po opětovném zakódování HBO3 běží titulky dál. To je normální stav, že se kryptuje jen obraz a zvuk? |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
![]() |