Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!

"Kde udělali soudruzi s NDR chybu"že by vypustili zkušební balonek kde si až mohou dovolit zajít.Náplast v podobě českých titulků to je laciné

pinokio
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@pinokio

prosím, refrázuj to do pochopitelné podoby.

Supernick
Registrace: 12/2016

Discovery

To je normální Discovery je zase někdy v Maďarštině.Travel sem tam Anglicky.Co chcete za ty peníze? :laughing:

VEJMISLO
Registrace: 1/2010

Sedmilhářky

Bylo to zadarmo tak co

předa103
Registrace: 2/2015

pinokio

vďaka dabovaným televíziam sa dnes naša znalosť cudzích jazykov prepadla ďaleko za balkánské krajiny. O škandinávii ani nehovorím.
Viem že tebe je to možno fuk, ale ber to ako pomoc HBO mladej generácii ktorá nechce zhniť v týchto banánových republikách :-/
Môžeš namietať, že anglickú zvukovú stopu si každý môže navoliť aj tak - ale ruku na srdce lenivosť má vždy navrch...

Dagy2
Registrace: 11/2010

RE: Sedmilhářky HBO3 bez dabingu!!!

Kdo z mladých ľudí si platí HBO?

jenes
Registrace: 1/2016

Ti, kteří mají zájem o originální zvuk si zvolí patřičnou audio stopu.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Tak to je to poslední, co mě trápí- titulky kanálu HBO. Na Film Europe 95% filmů a nikdo nic nekritizuje.

silesian
Registrace: 4/2011

jenes

Co si mám představit pod pojmem ,,mladí lidé"? Já jsem třeba duchem furt mladý a předplácím si HBO už 12 let.

silesian
Registrace: 4/2011

V práci neznám nikoho kdo by za to platil,jeden "sdílí".Neteře a jejich známí si donesou stažené poslední díly seriálů na fleškách.Je to z US a GB TV-podle log-,s titulky.Dokonce Hru o trůny měli staženou, ne z HBO kteřé nikdo z nich nemá.Cituji -přece za to nebudu platit,nejsem v-l.

jenes
Registrace: 1/2016

dagy2

Souhlasím R^

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

coz o to ze to jelo v originale to mi zas tak nevadi-jen jsem vubec nepochopil o cem ten serial je nebo ma byt.? 😂
vubec to HBO3 je docela hruza.za cely ty tri dny me zaujal jen Marylin Monroe kterou jsem nevidel.ale jinak bych si to teda nepredplatil.! nevim co chodi na hbo1

jam fm
Registrace: 10/2016

@jam fm

Podstatně lepší věci, koukáme hlavně na HBO, na HBO2 minimálně a na HBO3 prakticky vůbec.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Bola to svetová premiéra HBO to vždy tak robí dabing bude dodatočne. Seriál mal premiéru v nedeľu v USA a hneď na druhý deň bol u nás. HBO a HBO go je dobrá alternatíva SP u skylinku za 89 eur na rok

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

U mnoha starších filmů na CINEMAXECH český dabing sice existuje,ale není uveden.Titulky se mi též zdají mírně bolavé.Nedávný příklad byl Jáma a kyvadlo.

hdpe
Registrace: 11/2007

Když už jsme u těch titulků. Než jsem si zase nechal v receiveru "přeskočit" HBO3, zjistil jsem, že i po opětovném zakódování HBO3 běží titulky dál. To je normální stav, že se kryptuje jen obraz a zvuk?

taki
Registrace: 1/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra