, sekce: Jiné placené TV |
|
Antik Sat bez satHezký den, zajímalo by mě, co se stane, když si pořídím AntikSat, ale budu ho mít nepřipojený k satelitu. Nejdřív jsem přemýšlel nad Smart TV Boxem, ale AntikSat mi připadá jako lepší řešení, protože navíc německé programy. Četl jsem ale že lze jako IPTV přijímat i klasické programy (v případě výpadků třeba). Takže by mě zajímalo, pokud si pořídím nový STB Antiku s balíčkem za euro, půjdou mi IPTV ikdyž nebude přijímač připojený k satu? A co z československých cca bude dostupné? |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 237 |
|
|
RE: Antik Sat bez sattak to si muzes rovnou koupit svuj vlastni prijimac a jet jen pres iptv.k tomu nepotrebujes delat smlouvu s Antik.napr ML6500 S2T2C. |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
|
|
RE: Antik Sat bez satAntik Sat prijímač je primárne IPTV a SAT je doplnok. Prijímač sa dá kúpiť aj bez karty. IPTV a SAT nie sú na ňom navzájom závislé (sú de facto nezávislé) |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 518 |
|
|
RE: Antik Sat bez satTo znamená, pokud si koupím antiksat přijímač (ten hybridní), klidně i bez karty, půjde mi klasicky všechno, co je tam přes IPTV? Bez poplatků? Kolik těch programů cca je? |
ondra1234
|
|
RE: Antik Sat bez satzákladné CZ a SK programy + nejaké voľné Nemecké a iné medzinárodné + niektoré lokálne TV - pozri si WEB Antiksat a zoznam programov cez IPTV a prirátaj k nim CZ a SK. Kartu si zober, komplet s kartou je len o cca 10,- EUR drahší - je na Tebe, či ju aktivuješ. Prijímač je ale maličký, ľahko sa dá vziať na chatu bez Internetu - vtedy sa SAT dá využiť ...a áno, cez IPTV je to zatiaľ free |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 518 |
|
|
RE: Antik Sat bez satSuper, moc díky! :) |
ondra1234
|
|
RE: Antik Sat bez satCo se týče aplikace Atik tv GO to moc super není, zdarma 2x TV ( STV1 a 2) a Radia, ostatní placené, české jenom Óčka, Rebel, Šlágr, ostatní české nejsou, přijimač neznám,( ellano.sk ) mrkni se na Evolve Box, ten chodí spolehlivě. |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|