Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ktorú kartu s ?

Zdravím, ktorú kartu zakúpiť aby som mal čo najviac programov z ČR-od Novy,Primy ,Barandov a atď?

Dík....

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ktorú kartu s ?

Skylink CZ ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Kupovať nemusíš, ak máš nejakú Skylink doma navyše, tak preregistrovať iba na svojho čecha.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Bobo,si tu 11 rokov zaregistrovaný a ty sa takú k....opytaš!!!!

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

@Ivan167

Znám pár adres,kde se dá karta regnout.Máš PM

korkoran
Registrace: 10/2006

@Ivan167

Vidím,že áno

korkoran

@Ivan167

Na inzerát najlepšie ICE kartu a pri zmene registrácie uviesť miesto inštalácie ČR. Žiadne cudzie adresy nepotrebuješ. Kľudne môžeš zadať svoju vlastnú. Podstatné je miesto inštalácie.

Frank11
Registrace: 2/2009

@Ivan167

Kľudne môžeš zadať svoju vlastnú adresu a po 1.3.budeš sledovat jen sk kanály na dvou kartách.Likvidace sk použítí na kartách od skylinku musí být ze zákona do 5,00 1.3.a jede pomalu,ale jistě,

korkoran

@Ivan167

Podívej se na tyto komentáře věrohodných paraboláků mezi 13,20-14,00 a nenech se ohlupovat a můžeš se jich v PM zeptat:

https://www.parabola.cz/forum/topic-91923/4/

korkoran

korkoran

poslal som vam správu na PM

Ďakujem

PavelOndus
Registrace: 1/2012

@Ivan167 , @PavelOndus

"Likvidace sk použítí na kartách od skylinku musí být ze zákona do 5,00 1.3.".
Čo je toto za blábol!!! Čo je to "sk použítí na kartách od skylinku"? To sa fakt necháte oblbovať takýmito drístami?
Citujem vyjadrenie Skylinku, ktoré je na ich ich stránke a bude platiť po 1.3.:
"Pro místo instalace Česká republika je nově platný výhradně ceník v českých korunách a Všeobecné obchodní podmínky pro Českou republiku, pro místo instalace Slovenská republika je platný výhradně ceník v Euro a Všeobecné obchodní podmínky pro Slovenskou republiku. Změnu nastavení místa instalace je možno provést pouze na základě písemné žádosti (kontaktní formulář)."
Pozrite si ten kontaktný formulár a uvidíte, že údaje o majiteľovi karty aj s bydliskom a miesto inštalácie sú dve rôzne položky, ktoré so sebou nesúvisia!!! Kvantum ľudí má bydlisko SK a miesto inštalácie ČR. A naopak. Nemá s tým žiadny problém.
A teraz budem citovať "nevěrohodných parabolákov":
@PoldaS -"Dvě adresy jsou nesmysl, sám mám na jednu adresu karty s různým regionem"
@BIDLO -"Tak to mi někteří vysvětlete co je to za blábol že adresa bydliště je automaticky zároveň i místem instalace"
@petersk -"Má to logiku. Ak je miesto inštalácie je Slovensko, tak karta sa smie používať len na území SR, trvalé bydlisko môžeš mať aj na Madagaskare"
@fpsfps -"...ode dneška mám dvě karty Skylink, a už každou s jiným regionem, na jedné kartě Skylink CZ mám zaplaceno Flexi 7, a na druhé kartě Skylink SK mám zaplaceno HBO"
@pedrodc -"Ti kteří chtějí okamžitě změnit region, tak se nezdržujte psaním emailu, ale zavolejte na info linku. Za 3 minuty vám to změní, jinak budete čekat"(takto sa to teraz už nedá)
@mkr30 -"Teraz som to skúšal na skylink.sk som v pohode zmenil región z CZ na SK"
@Beavis -"Já žádal emailem o změnu regionu v úterý a proběhla až dnes"
@josef1 -"Mám 2 karty změnu jednu mám na slovenko a druhou český region. regionu si každý může nastavit sám pokud máš
přístup ke svému účtu"
@puder -"Ano na trvalé bydlisko, region na českú republiku lebo máš na Morave trebárs chatu"
@Tomakuc -"ty jako uživatel Skylinku můžeš použít kartu na území ČR nebo SR a při přepnutí regionu určitě víš kdo je zodpovědný za to, na jakém území kartu používáš"
@bbitom -"měl jsem změnu regionu na slovensko a včera jsem zaslal žádost o změnu na český region a věřte nebo ne to by mělo zajímat ty co si to taky změnily dostal jsem email že přeregistrace bude vyřízena do 30 dnů"
atď, atď.

Frank11

@Frank11

ty to furt nechapes.Slovenskou kartu Skylink je zakazane pouzivat na uzemi jineho statu.! a to samozrejme i kdyz tam mas chatu nebo tam jezdis pracovat. vsechny adresy instalace.misto pouziti jsou nesmysl.😀 uvidime v prubehu jara.leta.jak se to rozjede.no myslim ze na Vanoce uz nebudes mit ani ČT.!

jam fm
Registrace: 10/2016

@jam fm

Slovenskú kartu s miestom inštalácie ČR môžeš oficiálne používať v ČR. Vždy je rozhodujúce len to, aké miesto inštalácie si uvedieš. Podľa toho budeš mať aj programovú ponuku.
Oficiálne všetci, ktorí majú uvedené miesto inštalácie v ČR, ju majú používať len v ČR! A tí, ktorí majú uvedené miesto inštalácie v SR, tak ju majú používať len v SR! Ale keďže STB nie je vysielač, neoficiálne sa dá hocičo.
Len do toho stále vŕtajte a naozaj sa dočkáte, že si znova na české programy bude musieť Slovák hľadať adresu v ČR a naopak, tak ako to bolo kedysi. Potom už budete asi naozaj úplne spokojní!

Frank11

@Frank11

jiste to co si s kartou udelam kam si ji odvezu to je moje vec a to nikdo nevi.
ale pokud mam karty dve.nemuzu mit na jedne cz a na druhe sk.nemuzu proste bydlet na dvou mistech najednou.
ale ono se to vyresi s prichodem eu narizeni o uvolneni trhu sluzeb televiznich operatoru.a toto je priprava na tu budouci situaci.

jam fm

@jam fm

Ale môžeš mať napr. chatu v inom štáte a preto je to zatiaľ legálne.

Frank11

Nič netreba preregistrovať na žiadneho čecha stačí ked do žiadosti uvedieš že pracuješ v česku a oni to automaticky prehodia na cz a aj platby sú potom v českýcj korunách a aj poplatok servisný je nižší

rasto40
Registrace: 1/2012

@Frank11

Legální je to proto, že, čím víc karet, tím větší zisk.

vlcek
Registrace: 1/2009

@Frank11

Asi tak, legální to nebylo nikdy ale se to tak nějak tolerovalo. Kdyby nebylo p. Kelnera a jeho televize, tak se to toleruje dál.

vlcek
Registrace: 1/2009

@rasto40 , @vlcek

Áno, ale skús to tu niektorým vysvetliť. Legálne je to vtedy, keď Slovák kartu s miestom inštalácie ČR ( regiónom ČR, nezamieňať za bydlisko) používa na území ČR. Nelegálne je to vtedy, keď ju používa na Slovensku. A naopak. To však zatiaľ nikto nepreveruje, nakoniec ani nemá ako.
Ale nepochopia. No nie a nie!

Frank11

jam fm

"pokud mam karty dve.nemuzu mit na jedne cz a na druhe sk.nemuzu proste bydlet na dvou mistech najednou"

A proč bych nemohl? V Česku kde bydlím ale jezdím domů pouze na víkendy používám CZ kartu, na ubytovně na Slovensku kde pracuji od pondělí do pátku používám jinou kartu z Sk regionem. Pochopitelně že obě jsou registrovány na adresu trvalého bydliště. Co porušuji? Nic.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

a to je prave ono.ty jako obcan CR nemuzes oficialne vlastnit slovenskou kartu.! 😀

jam fm

Eso žaludové. :)))

dulin
Registrace: 1/2013

@jam fm

!!! Ale môžeš oficiálne vlastniť českú kartu so slovenským regiónom (po novom s miestom inštalácie na Slovensku) a tým pádom aj so slovenskými programami, ktorú môžeš oficiálne použivať na Slovensku a neoficiálne aj v ČR!!!
@BIDLO .
Toto fakt nemá význam. Nechajme to tak, nech si robia čo chcú, nech radia iným čo chcú, mne je to už jedno. Ako som už niekde inde spomínal slová klasika : " Komu není shůry dáno v apatyce nekoupí ". Aj v slovenčine máme podobné : " Lievikom rozumu nikomu nenaleješ." Ja k tomu už len dodám : a niektorým ani radami.
Tím končím, Tvá Máňo !
END

Frank11

Frank11

Též končím. Znáš to, dub zůstane dubem a pařez pařezem.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Stačí se naučit číst

https://www.parabola.cz/clanky/6093/skylink-nova-int-a-markiza-int-v-hd-pokud-bude-sledovanost/
moje velitelka říká: To je jako když blb.mu říkáš, že bl...j

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra