![]() |
|
Ako dalej prevádzkovatelia SK+CZ platforiem?Viem ,že dotaz patrí pre iných.Ako to asi bude ďalej,keď budú všetci vypínať programy pre Slovákov a Čechov.To začnú aj zlacňovať?Čo tam vlastne zostane v základe?Sledovanosť im asi klesne,nie? a Maďarské programy to nikto nerieši,nikomu to nevadí? Možno je pravda úplne inde.Televízie chcú peniaze od prevádzkovateľov a to sa asi nedohodli. Ak je pravda,že tieto programy boli zdarma a oni na tom zarábali tak sa ani nečudujem. Napríklad NovaInternational je "platená" TV.Je to zvláštne že toľko rokov to fungovalo v pohode a zrazu to televíziám vadí? Zákony sú stále rovnaké.Pekný deň. |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133 | |
![]() |
|
@kostik123On Skylink zdražuje? Kdy naposledy? Netahej sem SP ano. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@BOBSENZdražuje každý rok, to je snád málo.Ak si niektorý pamätajú ako som písal...začali 29, alebo 39kč mesačne a teraz??? Ak sa ich zastávaš tak prosím plať si aj 500kč mesačne, ale moje peniaze neuvidia bude nás viac to si píš... VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
@kostik123Já tě prosil aby si do toho nemotal SP takže ještě jednou kdy naposledy Skylink zdražil nějaký balíček? A jinak si platím Multi + HBO což je těch tvých zminovaných 500,-- ano. |
BOBSEN
![]() |
|
@BOBSENNo ale SP taky poplatek jako každý jiný. Akorát to Skylink "vymyslel" šalamounsky a místo, aby sdělil, že se jedná o balíček se základními programy, tak to udělali tak, že ve skutečnosti je cena balíčku 0kc, ale platí se za servis a šíření těch programu. Místo, aby tento poplatek vybíral Skylink od těch televizí, tak jej platíte VY!!![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckBalíčkáři ho neplatěj a kdo nechce balíček jistě si vystačí s pozemákem a nepotřebuje satelitního operátora, nabízí snad někdo jiný jenom nabídku v podstatě pozemáku jako Skylink? Tedy lepšího pozemáku? Nevidím jediný důvod proč by to měl poskytovat Zdarma, vždyt i Freesat má SP jenom se to jmenuje administrativní poplatek. |
BOBSEN
![]() |
|
RE: Ako dalej prevádzkovatelia SK+CZ platforie...Balíčkáři ho mají započítaný v ceně![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@BOBSENNo ne zdarma, ale zdarma pro diváky! Uvedomujes si, že platíš za něco, co je už zaplaceno reklamou?? Nova, Prima apod nejsou pay tv, takže proč za ně platit???? A ano, chápu, že pokud chtějí být na satu, tak mají dvě možnosti: 1. Vytvořit vlastní bezplatnou platformu, kterou by financovali ze svého, anebo 2. vysílat přes třeba Skylink, ale ať tomu Skylinku platí za šíření přímo ty televize, ne diváci! To je úplně postavený na hlavu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@jjery![]() |
BOBSEN
![]() |
|
@BOBSENS tou minulostí pravdu máš - nikoliv však se současností:http://www.skylink.cz/servisni-poplatek Citace: "Servisní poplatek je zahnut v ceně všech Základních a Doplňkových balíčků ..." |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@kokunTo je jen takový okecávání vzhledem k tomu, že SP stále roste a ceny balíčků jsou stále stejné několik let tak to nějak nejde dohromady. |
BOBSEN
![]() |
|
@darylco chceš zlacňovat???,že ti něco šlo,co jít nemělo |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Ako dalej prevádzkovatelia SK+CZ platforie...Skylinku jsem se zbavil,neb mi nabidli tv k netu-za stejnou cenu/kabel/,ale pokud půjde i tato cena nahoru rád se ji zbavím,neb potřebuji jenom net.,zůstane jen pozemka/60k/,zjistil jsem již delší dobu,že všechno obsledovat prostě nejde a stal jsem se hodně vybíravým,k tomu se přidalo hbbtv-pustím kdykoliv,z netu taky kdykoliv-nečekám na daný pořad,k čemu potom sat a kabel,když si nemůžeš vybrat jednotlivosti-stačí si určit priority,chci platit nebo nechci!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@spykoPřesně tak. Krom toho v Česku je velmi bohatá nabídka v dvbt, takže sat ztrácí smysl a co se týče pay programů, tak já osobně bych za ně nedal ani korunu. V podstatě v Česku neexistuje pořádná pay tv na úrovni jako je třeba Sky. To by už byla jiná liga. Radši si za ty ušetřeny peníze kupte něco lepšího.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Ako dalej prevádzkovatelia SK+CZ platforie...Tak mě také moc nevzrušuje zvyšování SP, protože jak bylo řečeno, balíčků se to zatím netýká. V současnosti mám balíček HBO, který stojí stále stejně (cena na 1 rok) a na sportovní programy mám DIGI.Na druhou stranu ale někoho chápu, spíše tedy starší lidi. Známá mých rodičů bydlí ve starší bytovce a ten rozvod co tam mají, hrůza, sama i ve svých 80 letech poznala, že obraz je špatný. Protože anténa na pozemní signál by byla podstatně složitější s umístěním (přízemí, stromy ...), má základ Skylink (a navíc spousty německých programů, které sleduje se svou bravurní němčinou). Nyní jsme prodloužili SP až do září 2019, pak se uvidí. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Ako dalej prevádzkovatelia SK+CZ platforie...Tak HBO je jediný program, u kterého chápu důvod, proč si platit pay tv. Jinak fakt nic moc.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckMoja reč, je to vlastne legálna zlodejina.Je to vôbec možné??? VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Co myslíš jestli je možné? Pay tv je v pořádku. Tam ať platí každý co chce, pokud mu ta nabídka vyhovuje. Co není v pořádku je SP. Však taky těch pokut co Skylink zaolatil...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckPresne to som myslel.Nechcem to omielať dookola, ale nieje to v poriadku.Ono je to ťažké, ale čo ma najviac štve, že ludia sa proste nechajú zodierať a budú stále platiť a platiť, nechápem tú našu mentalitu držať hubu a krok. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123No jo no, krev není voda. Každá země má svoji mentalitu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckA kolik zaplatil Skylink pokut za SP? |
BOBSEN
![]() |
|
RE: Ako dalej prevádzkovatelia SK+CZ platforie...a tohleto nas ceka jeste cely pristi tyden.mozna i dva. ach jo. 😂 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@BOBSENNo tak pokud vím, tak minimálně dvě za klamání spotřebitele. Každopádně nechápu jak se můžeš zastávat společnosti s takovou nabídkou a hlavně cenovou politikou. Že by z nouze ctnost? Místo, abys příznal, že mám pravdu (protože já mám VŽDY pravdu), tak hledáš argumenty. Jako jo, pokud jsi spokojený zákazník, tak ok, ale SP prostě v pořádku není... A tím končím. Tady už máme docela jaro a hezké počasí, tak jdu ven. Ciao.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Ako dalej prevádzkovatelia SK+CZ platforie...Nechápu, jak se tu rozšířila mentalita, že by nova prima apod. si měly platit za svoje šíření.To jako někdo rozkázal? Jejich kšeft ne? Když se dohodnou tak promě zamě. Rozumím, že to lidem vadí, ale logika nemá to tak být a jste ovce je zavádějící |
Supernick
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Ako dalej prevádzkovatelia SK+CZ platforie...Ceny hore-sharingu sa darí a zlacňuje.Ceny dole-sharing bez šance.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@NalimmInak nieje sa čomu diviť, lebo vlastne naše slávne TV a následne operátori ludí nútia do černoty keďže je všetko drahé a dosť ludom to začína vadiť. Je to proste hnus a hrabať čím dalej viac.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 133 | |
![]() |
|
![]() |