Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Urobte s tým niečo!

Prosím vás všetkých, čo píšete sem svoje príspevky, komentáre, reakcie... Prečítajte si pozorne po sebe čo ste napísali, opravte a až potom použite "enter" na odoslanie. Nedá sa v tom vyznať, toľko chýb v texte, ktorý potom nedáva žiadny zmysel.

ozzy2
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@ozzy2

Tvoje vlákno nedáva vôbec logiku a zmysel...Zamysli sa nad tým aký má prínos... Rv

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Urobte s tým niečo!

NáHODOU MÁ PRAVDU, niektorý píšu ako by ani do školy nechodili!!!

jklajban
Registrace: 2/2006

Čítal som si tému "Ako ďalej prevádzkovatelia cz a sk platforiem". Skús aj ty a pochopíš, ako som to myslel. Moja výzva je všeobecná, myslím si, že keď niekde niečo napíšem, prečítam si to po sebe, opravím prípadné preklepy, či to je zrozumiteľné a až potom to odošlem. Nič zlé som tým nemyslel, ale niektoré príspevky sa strašne zle lúštia. Ale nie len tu, všeobecne v diskusiách aj na iných fórach. Ale ak moja výzva vadí, tak sorry.

ozzy2
Registrace: 7/2008

@jklajban

niektorý(ludia) píšu ako by ani do školy nechodili!!!....niektorí je množné číslo..odkedy sa tam píše Y?

jožko
Registrace: 7/2016

osbourne,

veruze tiez s tym nieco urobim. trebars napisem znovu, ostanem pri ruskej sat pay tv + fta sat tv...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Dogma by neměl být pravopis, ale smysluplné odpovědi. Pravopis, to už jen třešnička, ale ne nejdůležitější.

vlcek
Registrace: 1/2009

To vlcek

Nejsem si jist zda může někdo mít vůbec nějakou zajímavou myšlenku, když není schopen napsat ani správně větu.

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

@vlcek

Když mi někdo poradí dobře,tak mi je to jedno.Když mi bude hořet barák nad hlavou,tak mi bude u zadní části těla,když mi zavolá,že my hořý střecha nad hlavou R^ R^

korkoran
Registrace: 10/2006

vlcek

A když mě na silnici bude hrozit,že mě porazí auto,taky mi nebude vadit,když náctiletý řekne bacha vole,jede auto! ! :((( :)

korkoran

jak se volá hořý ? :)))

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

@Antoš

Když u tebe hoří,tak holt nedáváš pozor zda hořý nebo hoří :) :) stejně když hledám řešení něčeho,tak mi nevadí,jestli mě radí slovák/němec s i nebo s y.Já s mým rodokmenem 4 národů to mohu posoudit :sly: :razz:

korkoran

@jožko

máš pravdu

jklajban
Registrace: 2/2006

bez si kazat domu

sioga_bs
Registrace: 6/2007