![]() |
|
uhd tv v obchoděPsal jsem,že si chci koupit uhd philips dnes jsem navštívil electroworld tam mi ji nedoporučili prý si mám vzít LG, měli tam na obrazovkách jen dema 4k tak šlo vše pěkně, když jsem se ptal zda jde pustit něco ze satelitu v hd tak to prý mají zakázané.Návštěva datartu -philips má prý špatný soft android, lg má špatné barvy vyblité černou neumí- prý si mám vzít samsung.Tak, aby se vtom teda někdo vyznal.![]() ![]() |
dal1
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 134 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
@dal1Osobne jednoznačne Sony, alebo Panasonic. Sony majú špičkové prepracované TV. V budúcnosti beriem nejakú TV Sony 4KVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: uhd tv v obchodě![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděto právě nevím ,myslel jsem že ta televize ten obraz zlepší mají to tam napsené ,že to převzorkuje do uhd asi výmysl co? |
dal1
![]() |
|
@dal1je to otazka penez.me se libi panasonic TX58DX780E. u Philips mi vadi Android.a Samšung ani nahodou. 😂 |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
@kostik123sony meli v datartu šla krásně čt sport hd ptám se co to je a ona to full Hd za 10900.-tv 123 uhlopříčka |
dal1
![]() |
|
@dal1Každá televize musí obraz převzorkovat na nativ panelu. Takže UHD převzorkuje i 480 řádků NTSC na UHD. Otázkou ovšem je, jaký k tomu použije algoritmus a jak bude výsledný obraz nakonec kvalitní.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděTo že televízia niečo zlepší je len reklamný ťah. Ani jeden z tunajších providerov nevysiela v UHD a dokonca ani v HD v takej kvalite ako by mali. Na zamyslenie je už hlavne to, že je veľký rozdiel medzi kvalitou vysielania HD kanálov v Nemecku a to čo nám tu pchajú za kadejaké servisné poplatky a iné na Slovensku či v Čechách.Kvalitu UHD proste v našej lokalite tak skoro nečakaj. Bohužiaľ je to prostý a pravdivý fakt. ![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: uhd tv v obchodějětě pan prodavač povídal led tv je obyč lcd s dioodama ledprý best je oled ale ta cena ![]() |
dal1
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděpan prodavac ti narve to kde ma najviac provizii ..... jedine podla vlastneho oka vyberaj, jedina rada.Opataj sa predavac ktora telka ma 100Hz panel doslova panel nie nejaky koeficient vykonu procakov algoritmov a panelu. Tam zistis ci tomu rozumie.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@dal1Koukni na novou řadu SONY Triluminos. Jsou za delší peníz, ale prý to stojí za to. Android prý tam je už docela vychytaný. Nevyděs se max frekvencí panelu 100Hz, Triluminos chodí trochu jinak, než běžná LED. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@dal1To je uplny nesmysl. Samozrejme ze UHD televize zlepsi HD obraz. Prinejmensim u tech lepsich, ktere maji vykonnejsi procesory, to poznat i na prvni pohled rozhodne je. Ale samozrejme se to nikdy nemuze rovnat native UHD, chybejici detaily to nevyrobi, ale obraz je proste ostrejsi. Pro neverici Tomase staci pouzit google, toto se samozrejme jiz vsude xkrat resilo a srovnavacich videi/screenu je plny internet. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděfakt nevim co vzít chci dát tak 20 |
dal1
![]() |
|
@dal1finlux.cz,v této cenové kategorii nic lepšího není a na UHD se vykašli,z VHS ti obraz DVD nevykouzlí žádná reklama,každým převzorkováním se kvalita vždy zhoršuje,to bys už mohl vědět,je to ob.lb.ovák na lidi a je jich dost |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděMrkni na túto. Ja som spokojnýSamsung ue40ju6400 40" |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděSamsung, LG ...samozřejmě min 6-tkové řady ...já mám Samsung 46 a 55 , jsou to suprový bedny za rozumný peníz, do 20 tis budeš mít 55 palců1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděSolidní prodejce by se neměl vymlouvat na to,že nemůže zákazníkovi předvést TV tak,jak se běžně používá,tj.při televizním příjmu z pozemáku nebo satelitu.Smyčka je o ničem(maximálně si to může s ní pak kupující hodit,když při koupi naletí![]() Kupuji-li TV,chci vidět jak hraje a podle mého vkusu se rozhodnu.Když mi ji odmítnou předvést,jdu jinam. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@sigurz každé TV pak musí platit koncese čtžroutům,proto nemají online příjem,k těm TV,u každé cenovky jsou tzv.interní kódy,zákazník to nechápe,ale prodavač ví,kolik na které maj největší vejvar a ty vám podavač cpe,nejde o zákazníka,jde jen o kšeft,už to pochopte,proto jsou ty samšunti nejlepší televize na světě,pro podavače,následně i pro populaci ovcí,každej druhej má samšunta a proč už víme,je nejlepší na trhu,nejvíce trhnou |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrKoukám, že máš dobré zkušenosti s tureckým Vestelem. Potom by se dalo mluvit o JVC, jejichž divizi TV koupili. |
konas
![]() |
|
RE: uhd tv v obchodětak ten model a znacku si musi kolega samozrejme vybrat doma na webu podle toho co mu vyhovuje a do ceho se vejde a pak uz to jde jen do toho obchodu zkontrolovat a vyhodnotit 😃 |
jam fm
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděkdyž on ten Samsung má na Heuréce hodně recenzí na posouzení a spokojenost 91 procent![]() 1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděno kdyz si dam na czc doporucene nebo nejprodavanejsi modely u panasonic tak mi to taky najde uplne jine modely nez bych si vybral 😃 jak rikam je to o penezich.ale za 20K poklad nenajdes. |
jam fm
![]() |
|
RE: uhd tv v obchoděza 20 poklad ne, ale velmi rozumný kompromis určitě ano1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@keffno protože to podavači tlačej do lidí a samšunta má každej trou.ba a když ho má doma a nemá porovnání,tak je nadmíru spokojen,když si přečte recenzi,tak se ujistí,že nakoupil dobře a je vymalováno,ovce |
pierrepetr
![]() |
|
@konasjá píšu jen o čem vím,o JVC málo,proto nehodnotím,ale nebejvaly špatný |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrU JVC se trochu zadrhnul vývoj, když Japonci se rozhodli dál nepokračovat. Já mám už vybranou Sony KD-43XD8305B, ale nejsou love. Vrchnímu velení shnil 19letý Daewoo Matiz, takže se pořizoval novější kočár. |
konas
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |