![]() |
|
Operátori výraznejšie zvyšujú ceny TV služiebčo stim teraz ked ja mám šarika |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@pierrepetrTen míšá tenkrát ještě nebyl |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@pierrepetrMám dojem,že to byla 1NU.....a já s ni dělal kristalku,ten míša za kačku byl asi až za 10let |
korkoran
![]() |
|
@korkoranmíša byl cca 1970 určitě ve voskovým papíru a ruská za 3 kč |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pierrepetrno vidíš jak jsem se spletl,dokonce o 16 let,1970 jsem byl velkéj, po druhé ženatej kluk a za horama stavěl si el bubeníka z texasinstrumentál polov.součástek podle HOBY časáku,jako amaterské rádio (v čsr)byly to bipolární transistory,který se dali v čsr nahradit později spárovanými pnp/npn transistory,čert ví ,jak se to všechno jmenuje. Ale dokázal jsem z toho vyloudít jen rumbička ,rumbička,rumba,což v češtin má jiná slova k...k..k...a![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@BOBSENTak pre Markízu group je SERPO na Slovensku vyššie ako v ČR - som nad tým dlho dumal a až teraz mi docvaklo ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: Operátori výraznejšie zvyšujú ceny TV služ...Tak, tak, ked zacali v hd, chceli byt plateny kanal, teraz nemôzu!!!!? Ze vraj licencie. Vtedy boli ine? Vsade sa nas snazia tahat za nos. Nech ich daju do plateneho balicka a ani pes nestekne po markize. A nie vsetci na nich budu u skylinku doplacat cez serpo, ktore ma oficialne sluzit na nieco ine!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Operátori výraznejšie zvyšujú ceny TV služ...Vsetci hore si myslia, ze s ludmi sa da kyvat do nekonecna. Slovania su trpezlivy, odolny, maju posunute hranice "odolnosti" ale po ich prekroceni "neznaju brata". Žiška a spol o tom vedia svoje. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
@KasrZatím to vyadá na sedláky u CHlumce![]() ![]() ![]() |
korkoran
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |