![]() |
|
Proc tolik feedu MET opery?Dobry den, mohl bych se prosim zeptat expertu na sledovani divadelnich predstaveni, proc je na orbitu tolik feedu met opery? Ktery z nich je povazovan za "main" feed? Prohlizel jsem si satelliweb a ani jsem se nestacil divit kolik Rusalky tam je...![]() |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
@onenonje to přenášené po celé zeměguli,tak aby to bylo dostupné všem,proto tolik(ještě málo)družic |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Proc tolik feedu MET opery?Oneon, jak bys to chtěl šířit po celém světě z jedné, nebo dvou družic?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Proc tolik feedu MET opery?A kolko ich ešte bude v Céčku, kedysi som to zachytil aj na 55,5W.![]() Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Proc tolik feedu MET opery?Ja bych to resil treba 1x feed na 7E, 1x feed na 100.5E a jeste jeden treba na te 55W a tym by to haslo...![]() Tam bude beztak hodne faktoru, jako poskytovatel signalu, ruzne smlouvy s ruznymi spolecnostmi atd. |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
@onenonTa rodina ,co to financuje si to může dovolit a hlavně se snaží,aby se to opravdu dostalo i do chudších zemí,krajů/regionů |
korkoran
![]() |
|
@marval450To bude spíš skokem přes nějakou Hub stanici.. stejně je zajímavé jak se dostanou do Evropy např.prenosy z Austrálie,Japonska...O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1Světu vládne optika.http://submarine-cable-map-2014.telegeography.com/ On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@onenonSakra, tu pěknou Rusalku přeci musejí vidět všichni.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@Saxonna ní jsm nepomyslel,i když jsem už několikrat viděl graf podmořských kabelů sv.optiky,dokonce i opravu na moři |
korkoran
![]() |
|
![]() |