Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Proc tolik feedu MET opery?

Dobry den, mohl bych se prosim zeptat expertu na sledovani divadelnich predstaveni, proc je na orbitu tolik feedu met opery? Ktery z nich je povazovan za "main" feed? Prohlizel jsem si satelliweb a ani jsem se nestacil divit kolik Rusalky tam je... :))) 1x 10e, 2x 0.8w, 1x muxx 5w, 1x 24.5w, ale proc tolik? Treba na 10e nejsou titulky, takze bych ho bral jako "backup" feed.

onenon
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@onenon

je to přenášené po celé zeměguli,tak aby to bylo dostupné všem,proto tolik(ještě málo)družic

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Proc tolik feedu MET opery?

Oneon, jak bys to chtěl šířit po celém světě z jedné, nebo dvou družic?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

A kolko ich ešte bude v Céčku, kedysi som to zachytil aj na 55,5W. ;)

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Ja bych to resil treba 1x feed na 7E, 1x feed na 100.5E a jeste jeden treba na te 55W a tym by to haslo... :))) ovsem jsem jenom obycejny clovek a nevim jak to ve skutecnosti chodi. Urcite to ma nejakej duvod, jenom nevim proc tolik feedu pro evropu, kdyz si myslim, ze jeden feed na jednom satelitu, ktery ma pokryti po cele evrope by si myslim stacil.
Tam bude beztak hodne faktoru, jako poskytovatel signalu, ruzne smlouvy s ruznymi spolecnostmi atd.

onenon
Registrace: 5/2012

@onenon

Ta rodina ,co to financuje si to může dovolit a hlavně se snaží,aby se to opravdu dostalo i do chudších zemí,krajů/regionů

korkoran

@marval450

To bude spíš skokem přes nějakou Hub stanici.. stejně je zajímavé jak se dostanou do Evropy např.prenosy z Austrálie,Japonska...

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Saták1

Světu vládne optika.
http://submarine-cable-map-2014.telegeography.com/

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@onenon

Sakra, tu pěknou Rusalku přeci musejí vidět všichni. :)))

konas
Registrace: 12/2014

@Saxon

na ní jsm nepomyslel,i když jsem už několikrat viděl graf podmořských kabelů sv.optiky,dokonce i opravu na moři

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra