Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Magio nejaké novinky pre 2017

- Počas marca sprístupňujeme v HD aj naše programy Digisport 5 a Tuki Tv
- Na mesiac apríl budú vaše filmové večery pokračovať, pretože pre vás pripravujeme sprístupnenie zadarmo TV kanálov Cinemax 1 a Cinemax 2
- Pripravujeme aj spustenie úplne nového TV kanálu, ktorý zatiaľ ešte vôbec nie je v žiadnej forme prítomný na Slovensku.
- Aj v tomto roku plánujeme pokračovať vo vylepšovaní televíznych služieb v podobe nového obsahu, zaujímavých kampaní a súťaží

najviac ma zaujalo to spustenie noveho kanalu,ktory ešte nieje na slovensku v žiadnej forme prítomný..to som zvedavy čo to bude :O

jožko
Registrace: 7/2016
Odpověď v diskusním vlákně

@jožko

Predpokladám,že máš Magio.Otázka pre teba:
Koľko platíš mesačne, a aké programy prijímaš ?A samozrejme,dôležitá otázka :na koľko tv

Jusztisch
Registrace: 1/2016

@Jusztisch

mám magio 3 roky ale cez optiku nie satelit..kolko platím a na kolko tv ich mám je tebe načo?tema má služit ludom na informaciu...najviac ma zaujal ten novy program..som velice zvedavy čo to bude,ale myslim si,že nejaká somarinka

jožko

RE: Magio nejaké novinky pre 2017

je to jasné, SMER TV HD - idú voľby

Dagy2
Registrace: 11/2010

magio, vysílá přes satelit, nebo ne?

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

@ jozko

Ved sa Ta len slusne opytal ze kolko platis mesacne,a na kolko tv to mas, to je problem odpovedat?

Radko3003
Registrace: 12/2009

@Dagy2

:)) :)) no možné to je :)) :)) ale fakt som zvedavy čo to bude ,lebo neviem ani ako si to mam vysvetlit..oni idu spustit nejaky novy slovensky program,ktory na slovensku ešte nieje v žiadnej podobe pritomny alebo idu zaradit nejaky zahraničny program,ktory ešte na slovensku nikto neponuka a budu ho mat v sk jazyku alebo s titulkami..

jožko

@Radko3003

na take veci mi moze napisat spravu a tam mu odpišem..ved čo nemá internet a nevie si pozriet ich cennik?mám magio cez optiku a balík L..čiže aka je suma a kolko tam je programov si najdeš na ich webe..a pokl ani magio je aj cez satelit

jožko

@ Jozko

ja som mal magio cez optiku ale potom som to zrusil aj cenu mi dali nizsiu ale nechcel som uz pokracovat tak som presiel inemu providerovi kde mam net co platim a IPTV zadarmo

Radko3003
Registrace: 12/2009

@Radko3003

jáj..no ja mám aj net od telekomu a aj tu magio tv...ale som unich samozrejme,len kvoli Digisportom,kedze som športovy maniak,tak si už neviem predstavit den bez digisportu..lebo tam mam všetko..premier league,la liga,liga majstrov,tenis ATP aj WTA..a ešte pozeram novasporty,eurosporty,sport tv..ine stanice ja počas dna ani moc nepozeram..a iptv zadarmo ja mam tiež ale myslim playlisty sk-cz stanic ako hbo-cinemaxy-filmboxy atd atd už 2 roky možem pozerat zadarmo všetky sk-cz stanice,len tie digisporty som nikde nenašiel free tak preto mam magio,ale tato debata sem na verejnu diskusiu nepatrí

jožko

kde vysílá na Thoru 1°W ?

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

Ano, stejná pozice jako digi ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Je to takova mala akce za vypnuti všech programu TV Nova v SK. To se u Skylinku urcite nestane, ze by naserviroval vsem zakaznikum treba balik Multi HD nebo Komplet na mesic zdarma jako bolestne za vypnuti SK programu TV Markiza.-)

HYPER
Registrace: 11/2010

Pre tých čo sa pýtajú koľko platí, tam nemôžte chcieť od Jožka presnú odpoveď, lebo, aspoň predpokladám, má televíziu v jednom balíku s internetom.

LuboTS
Registrace: 5/2006

Magio je urcite najlepsi provider na sk trhu. S tymi sportami to zabili. Celkom rad by som videl statistiku kolko predplatitelov maju jednotlivi provideri a kto ako rastie. Lebo sa mi zda ze magio satov dost pribuda

dalko
Registrace: 11/2006

A co sa tyka noveho programu, urcitr by zavazil taky digifilm ako v rumunsku. To by ich uz nikto nedobehol R^

dalko
Registrace: 11/2006

@dalko

a to je presne cesta ktorou by sa mali operátori poberať do budúcnosti, mať vlastné exkluzívne kanály od ktorých sa odlíšia od konkurencie. Bežný komerčný balast ponúka každý.

telecirkus
Registrace: 12/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra