![]() |
|
VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat streamMá někdo kombinaci Iphone 4S a novějšího VU+ boxu? Nedaří se mi nijak zprovoznit sledování videa na tomto telefonu. Dle mých informací by to měla být aplikace "VU+ player HD" kde nedávno vyšla sktualizace 1.4.2. (starší verze mi nefunguje) kde se píše o podpoře solo4k, bohužel tato aktualizace nejde nainstalovat na iphone 4S s poslední verzí IOS 9.3.5. :-(. |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat str...Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, 12.9-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, 9.7-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, and iPod touch (6th generation).Vidis tam nekde iPhone 4S ?? Zkus En2 player. Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat str...Nějak mi není jasné proč to VU+ takhle ustřihlo, 4S ještě zdaleka není stará plečka...........EN2 player mi jakžtakž chodil u předchozího boxu, se solo4k mi nejede......... |
Jantars
![]() |
|
VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat stream (# 4Nevím jak 4k, ale Ultimo - dreamdroid + MX player, pohrát si s nastavením, odinstalovat můžež vždy. |
cesarek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat str...Nerozumím, nainstaloval jsem do iphone MX player ale nezdá se mi že bych někde mohl definovat zdroj - vidím v podstatě jen možnost spárovat itunes a stream ve smyslu youtube.... |
Jantars
![]() |
|
RE: VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat str...Nainstaluj do tel. prog. dreamdroid, který mi šlape jen s mx playerem. |
cesarek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat str...v Appstore žádný dreamdroid není? |
Jantars
![]() |
|
RE: VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat str...Skus nainštalovať Blackbox.Dreamdroid som skúšal v rôznych Android mobiloch, ale na Blackbox v iphone sa nechytá absolútne ničím. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: VU+ SOLO4K a Iphone 4S - jak přehrávat str...Možná to není špatné řešení, ale dát 5EUR za něco ci si nemůžu ozkoušet........ |
Jantars
![]() |
|
![]() |