, sekce: Zkušenosti |
|
Internet v TVZdravím. Potřeboval bych poradit. Chcem si koupit TV, ale nebudem na ni sledovat normalní stanice přes satelit nebo kabel.. Bude využívána pro internetové stanice..ivysilani, ServusTV.. .. Chcem se zeptat..1) bude fungovat i přehrávání sportovních streamů (třeba sport365,sporthunter..) ? 2) musí televize mít funkci HbbTV, nebo ztačí jen připojení na internet? 3) dá se obraz z notebooku přenést popřípadě do TV? Četl sem, že pomocí VLC .. Díky všem za radu!! |
Lukas05
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 15 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
|
|
@Lukas05nie sport365 nema aplikaciu pre smart tv a asi pre nikoho,lebo všetky streamy čo tam maju su nelegalne,tak asi tažko bude snimi niekto spolupracovat |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 354 |
|
|
@Lukas05ak ideš kupit android tv,tak tam by ti to už mohlo ist,lebo cez android si tam daš google chrome,ale nemam android tv,tak sa nebudem k tomu vyjadrovat,ale dobry članok maš tu..pišu tam,že tam spustili aj mnou spominane magiogo: https://touchit.sk/co-dokaze-android-tv/77912 |
jožko
|
|
@jožkoJa pozerám magio go na starej plazme panasonik už roky. Kúpil som si Sencor smart element dongle za 30€, ktorý som strčil do hdmi portu v tv a ide mi Google, JouTube aj streamy jedna radosť. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
|
|
@Karnersamozrejme,ked si niečo zakupiš tak to ide..vela ludi to rieši android boxom,cez ktory to tiež ide a najdes ho na bazaroch za 30 eur..teraz pred mesiacom už vyrobil aj telekom takyto magiogo box a ponuka ho za 70 eur..ale ja som pisal a riešil ako pozerat MAGIOGO zadarmo na tv!!! že to zadarmo nijako nejde..musiš si kupit magiogo box alebo android box alebo čo mas ty Sencor smart element dongle...keby vytvorili aplikaciu pre smart tv ako ma Hbogo alebo voyo.sk,tak ludia si nemusia nič kupovat a minat peniaze..bolo by to free..my sme tu riesili ako to sledovat zadarmo na svojom TV bez nutnosti použitia boxu alebo inych veci..to bohužial nejde..riešenie by bola ta apka |
jožko
|
|
@jožko..co? :-D Kdyz neco dokupim k televizi..tak budu fungovat streamy? Co presne? ..Jeste k emu sport365.. Jedna se mi hlavne o KHL..ale vsechny zapasy KHL vysila i laola1..a ta aplikaci pro smart tv |
Lukas05
|
|
@jožkoSlysel si nekdy o KODI TV? Myslis, ze by to mohlo fungovat na Smartu? |
Lukas05
|
|
@Lukas05áno,ked si niečo dokupiš tak to ide..napriklad rozne andorid boxy do ktoreho si dáš interneto prehliadač google chrome a potom cez to sa pojdeš na nejaku stránku a tam ti to už spustit pojde..smart tv internetovy prehliadač nema priamo v TV..má len web browser,ktory služi ako som si spominal na surfovanie na nete a na youtube...dalej sa to dá aj cez ten Sencor smart element dongle..ak nevieš čo to je alebo ako to funguje vyhladaj si to na google alebo požiadaj kolegu hore nadomnou nech ti to vysvetlí...dalej dá sa spravit aj to čo sme riešili,že si prenesieš obraz zo svojho PC do TV bez pomoci použitia HDMI kabla..nato služi napriklad miracast..ak zas nevieš čo to je..prosim naštudovat na google..ale k tymto veciam budeš potrebovat aj trocha zručnosti..skus si teda kupit ten Sencor smart element dongle a požiadaj kolegu nech ti to vysvelti ako to funguje,lebo ja to nemam...ja som myslel,že hladas pomoc bez nutnosti kupovania si inych veci a zariadení do TV.. |
jožko
|
|
@Lukas05samozrejme,že slyšel o kodi tv a ano funguje to na smart tv..ja som skor zástanca m3u playlistov..ako som spominal v prvych mojich komentoch pouzivam aplikaciu ssipt ktoru si zadarmo stiahnes v smart tv a potom si najdes na nete nejaky playlist ktori si tam pridas a pekne pozeras na TV svoje programy zadarmo..ja mam sk-cz playlisty skoro všetkych sk-cz stanic..čiže ako som spominal pozeram sk-cz stanice už roka zadarmo vo svojej smart tv za nutnosti pouzita nejakych kablov,boxov..ale na tuto temu tu verejne dsikutovat nebudem,lebo to tu je zakazane..idem ti teda napisat spravu,lebo už ma to tu nebavi pisat |
jožko
|
|
@ jožkoNo mylis sa mne na Hisense tv ide bez problemov prehrat ak zadam www.joj.sk a idem na live tak mi to pekne prehra a takisto ked si chcem spustit archiv s joj tak mi prehrava ,nemam ziadnu aplikaciu na joj v smart tv, takisto mi to prehrava huste.sk ci futbal alebo hokej,neviem aky mas smart tv ale viem ze ked som mal samsung tak mi neprehraval vela veci a na tejto hisense tv mi to ide bez problemov |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
@Radko3003možno pri Hisense to ide..zabudol som asi dodat dolezitu informaciu,že ja mam Samsung smart tv...tam mi to nejde..ak to tebe ide tak to je super..skus si napriklad na mojevideo.sk alebo na mojatv.info a idu ti prehrat videa??tak vidiš mozes mu doporučit tvoj typ TV |
jožko
|
|
@jožkoahoj mna by ta aplikacia SSIPTV celkom zujimla, mam tv rovnakej znacky , mozes mi o tom povedat viac? |
Mikulas27
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 21 |
|
|
@Radko3003ide ti to preto,lebo hisense maju priamo v tv ponuku prehliadač google chrome..samsung a ani ine smart tv tušim internetovy prehliadač nemaju..maju len web browser na ktorom sa da surfovat..mozesis ist na hocijaku stranku ale videa a streamy ti prehravat nebude |
jožko
|
|
@ jožkotakze bez problemov mi to prehrava mojevideo.sk aj www.drsnysvet.cz to je podobne ako mojevideo.sk ale mojatv.info neprehraje ale ako som pisal co som mal samsung smart tv tak tam mi velmi malo veci prehravalo |
Radko3003
|
|
@ jožkoHisense tv maju webovy prehliadac Opera a nie google chrome ... |
Radko3003
|
|
@Radko3003ano už som si to naštudoval..hisense tv smart pouzivaju na surfovanie prehliadač google chrome...čo je super..tak proste ti tam pojde všetko čo aj na PC...samsung smart a tusim aj lg smart a ine smart tv nemaju žiadny internetovy prehliadač v sebe..na surfovanie použivaju len web browser,ktory nam umozni ist vsade,ale videa nam neprehrá..vynimka je len ten youtube |
jožko
|
|
@Radko3003opera?tak to mas tiež super..ja som si teraz pozrel nejake videa na youtube a tam ten pán mal google chrome a nie operu..ale to je jedno..proste máš internetovy prehliadač ktory sa pouziva aj na PC..samsung smart ho nemá |
jožko
|
|
@ jožkoale aj tak tv pouzivam len na pozeranie aj to minimum ako som ti pisal ,tak vyuzivam playlisty ako ty ale len niekedy hlavne na nejaky futbal ked nedavaju tam kde mam moznost pozerat bud cez sat alebo iptv sluzbu a ked potrebujem pozriet nieco na nete tak cez notebook alebo pc |
Radko3003
|
|
@Radko3003sme natom podobne..ale ja uz na PC nepozeravam nič..ani športove streamy ani TV programy..premna to je nepohodlne a mala obrazoka..všetko mam priamo v TV cez aplikaciu ssiptv v ktorej mam funkcne playlisty..moja vyhoda je tá,že mam ten funkčny sk-cz playlist skoro všetkych sk-cz stanic..ale mam magio kablovku čiže niektore zakladne sk-cz stanice a digisporty pozeram normalne cez kablovku...ssipt zapinam,len ked chcem pozerat program,ktory u magia nemam (hbočká,cinemaxy,history,filmboxy atd atd) športove prenosy moc na playlistoch už nepozeram,ale to ztoho dovodu,že mam digisport a tam mi ide všetko čo potrebujem..keby nemam digisport tak taktiež si musim najst napriklad plylist zahranicneho programu,ktory vysiela la ligu alebo premier league..ale teraz vazne ssipt už zapinam,len ked chcem pozerat hbo alebo niečo podobne |
jožko
|
|
Konecne reseni :-)Televize samsung smart tv se neoplati kupovat.. Chlapec na prodejne doporucil nejakou mensi znacku ktara ma prohlizec opera, google mebo mozilla.. Aktualne mame doma televizi telefunken..a mame prohlizec google+mozilla.. Funguje sport365.live..funguje Huste.sk..funguje ivysilani.. ..noo..proste kazde jedno video Diky vsem |
Lukas05
|
|
@Lukas05neoplati sa kupovat tym čo chceju pozerat streamy na svojom Tv |
jožko
|
|
RE: Internet v TVObecne jsou webove streamy na smartTV nepouzitelne. I kdyz neco nahodou zvladne zbrusu nova TV prehrat, tak tvurce stranek muze kdykoliv prejit na novou verzi prehravace videa (napr. flashplayer). A vyrobce TV v drtive vetsine zadny update prohlizece delat nebude. Konecna. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
|
|
RE: Internet v TVTak.A dopracovali jsme se až k tomu,že žádná nová smart TV není potřeba. Vedle Raspberry(MALINY)nebo tv boxů s Androidem existují i mini PC s Windows.A to je přímo luxus,protože všechno,co funguje v PC, jede potom i v TV.Takže televizor je jen zobrazovačem - a když stará hloupá televize má super obraz,není důvod kupovat novou.Jedním z mini PC je třeba Cenovo Mini PC 2 - Win 10,H.265 a hlavně RJ45 (i Wi-Fi).A VLC nebo ACE Player v neořezané verzi kdykoliv k dispozici!A třeba i to KODI,které někomu může vyhovovat! |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|