![]() |
|
V čr skončila DOMAProsím o radu lze na internetu ev. jinde sledovat DOMU ? Děkuji |
feldy
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: V čr skončila DOMANejen DOMA. Je toho víc. :-)Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
@feldyKed je človek trocha šikovny,tak moze na internete sledovat skoro kazdy Sk-CZ program zadarmo..ale nemozem pisat ako..tebe ak ide len o doma?tak tu napriklad mozes sledovat na stránke,ktora tu už bola niekolko krat zverejnená:www.mojatv.info/tv.php?id=doma |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
@feldyAno lze sledovat TV Doma i jinak než přes satelit.Což tak si vygooglit: "Jak sledovat TV Doma" a budeš se divit, co je možností. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: V čr skončila DOMANova TV sa dá tiež niekde na nete? DikT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: V čr skončila DOMATo vazne bude nekomu chybet? Schvalne jsem vlezl na jejich stranky, abych zjistil co tam vysilaji a treba ted tam bezi vysoce zajimavy 220. a 221. dil nejake turecke telenovely. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
MikekA to počkej až tam poběží Manuela. :))))VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: V čr skončila DOMAto je opravdu strašná tragédie![]() ![]() ![]() |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
RE: V čr skončila DOMALen nechapem nova gold a nova2, ved ich vysielanie je podobne nova international.![]() ![]() ![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: V čr skončila DOMASlovenské "blokované" kanály jsem ihned vymazal a je zde prostor pro jiné. Skylink by měl přehodnotit "nabídku" navždy FREE kanálů, která je placená a zmizelo zde docela hodně kanálů. Sleva není zadarmo! |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@aptgetuž spoustu let je u některých hvězdička,to jsi nečetl??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@pierrepetr...se divím, že Tě baví tento humor. Satelit je drahá záležitost dnes i před revolucí 1989. Od Skylinku dostávám pravidelně dotazníky, zda doporučím jejich služby... Mám v okolí asi 10 lidí, kterým jsem v té době doporučil SAT Skylink a stále mám na talíři slova managera fy Skylink - Navždy Zdarma - tato reklama byla přes ulici u fy Lidl SY. Bohužel bydlím v oblasti, kde digitální vysílání nevyřešilo problém se signálem. Například oblast Česká Třebová - Litomyšl má člověk, který montuje v této (opakuji se) SAT antény 60cm a všichni v okolí mají problém s příjmem Skylinku (oblast bez DVB-T pokrytí). Tento člověk se pohybuje i v oblasti Lanškroun -chatová oblast. Známá si stěžovala na příjem Skylinku - talíř 60 cm. Stačí, nebo mám pokračovat. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@aptgetMoc nechápu, jak člověk co montuje 60cm parabolu souvisí se skylinkem |
Supernick
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@SupernickCo tak kvalita příjmu na 60 parabolu? |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@jjeryPokud montuje 60ky dnes, tak to je smutné, ale když bylo prakticky jenom SD, tak by to neměl být takový problém ne?Klidně mě opravte. |
Supernick
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: V čr skončila DOMAJestli je pro někoho drahá záležitost dát 79 kaček měsíčně, tak nejspíš nemá ani elektriku, natož aby měl televizi a řešil nějakej Skylink :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSLidi vyhazují větší peníze za kdejaké ptákoviny, ale jak mají zaplatit za televizi 79 kaček, tak to se kroutí![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: V čr skončila DOMANo, ve skutečnosti se nikdo nekroutí a všichni platí. To jenom na fórech se občas někteří jedinci snaží vyprofilovat tímto odmítavým postojem, zřejmě když to neumí jinak :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
![]() |