Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dolby Atmos , DTS:X

Na akom prehrávači sa dá prehrať zvuk dolby Atmos,alebo DTS:X.Skúšal som Blue Ray na Vu uno 4K,ale asi nemá podporu.Obraz je ok,ale žiadný zvuk,alebo ukazuje len Dolby .
Testovacia vzorka je uložená na NAS Synology.

johan10
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dolby Atmos , DTS:X

K tomu potřebuješ pořádný AV-receiver.....
http://technet.idnes.cz/dolby-atmos-miri-do-obyvaku-dfu-/tec_audio.aspx?c=A140820_152318_tec_audio_nyv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Mám Yamaha Rx-V581 Rozloženie reproduktorov 7.1.Zkalibrované cez mikrofón.Napríklad film v v DTS-HD mi signál info zobrazí,ale ak prepnem niečo v Dolby Atmos,tak žiadný zvuk.Cez android tv box Beelink GT1 Dolby Atmos pustí,ale signal info ukazuje PCM 2.0 zvuk je nastavený cez HDMI RAW TV Box nemá a v kodi zapneté prestup kanalov a dolby a dts na zapnuté.Dolby Digital ide,ale Atmos nie.

johan10

Ja v najblizsej dobe chcem taktiez zhavit svoj novy set. Do svojej Yamaha 2060 chcem vsak zvuk hnat z PC optikou zo zvukovky Audigy.
V Atmose je uz dost vela filmov, ale na testy je aj plno suborov, z ktorich asi jeden mas. Stiahni si vsak viac nez 1 ak by sa jednalo o nejaky neplnohodnotny subor. Clovek nikdy nevie, ak to nie je priamo z oficialneho zdroja.

https://postimg.org/image/vhbdcwbo5/

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

@johan10

Na android boxu se mi nikdy nepodařilo 100% dolby atmos rozjet, pokud myslíš v XBMC.Kromě nvidia shield. Jedině, kde to trošku fungovalo bylo v Mx playeru.U Tebe s procesorem S912 bych ještě zkusil SPMC. Já to vyřešil trošku netradične a do boxu jsem nahrál Libreelec. I když jsem přišel o android, tak od této chvíle nemám problém z jakýmkoliv audio formátem ani s HDR (což mi u androidu taky zlobilo) R^

liznam
Registrace: 5/2006

Na Android som skúšal Spmc aj kody ale výsledok bol rovnaký možno by sa dal spustiť na vu uno 4k ten má armády procesor

johan10

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra