Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mini TV s HEVC 265?

Ahoj Všem, používám jako monitor úspěšně mini Tv zn. Sencor 7". Má někdo tip na podobnou TV ale s již aktuálnějším HEVC 265? Nejmenší úhlopříčky jsem našel bohužel jen asi 19" .. :lookaround:

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mini TV s HEVC 265?

Zdar,je poměrně brzo toto řešit,novodobí synci ještě nezvládli plnohodnotně přenášet ani MPEG-2 (tedy kromě raného stadia CZECH LINK/SLOVAK LINK),natož HEVC.Např.ve Slezsku již Kahlenberg s DVB-T2 nechytíme. :)) .No a pro případné měření,není obraz zapotřebí (H30 Flex).

hdpe
Registrace: 11/2007

TO: hdpe, ano, změřím , ale myslel jsem že se i podívám :-) Asi je opravdu brzy...oslovil jsem přímo sencor a nemají nic..teda zatím :-) Nějakou klíčenku co to podporuje jsem i zavrhl, abych nemusel sebou vozit k mini TV ještě batoh s tunerem :-)

Pájík

Tak zatim asi jedine nejaky mini STB DVB-T2 k tomu Sencoru 7.

ivovi0
Registrace: 11/2008

TO: ivovi0, ano také by šlo, ale zase řešit zdroj k STB a prostě je to zase ten pomyslný batoh příslušenství k monitoru 7" ..kdyby byl nějaký micro STB tak by asi ještě šlo... samozřejmě 7" monitor s rovnou zabudovaným tunerem a příslušným kodekem je prostě velmi alegantní záležitostí a hlavně výrazně mobilnější..asi budeme čekat dál až zareagují výrobci nejdříve v Číně a pak za dlouho někde poblíž.. :8)

Pájík

@Pájík

Máš to ve zprávě, moc jich není ale jsou..............

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra