![]() |
|
karta next skylinkAk to tu bolo sa ospravedlňujem , ale dlhšiu dobu hľadám odpoveď na otázku mám kartu next , ale neaktívnu viac ako 3 roky a neviem či sa vzťahuje aj na ňu , že po 3 rokoch sa nedá aktivovať bez toho aby som ju neposlal do skylinku cez sms na pár dní sa to vyskúšať nedá a zaplatiť vyše 40 e a nevedieť či nabehne sa mi moc nechce.A druhá otázka na ktorú som zatiaľ odpoveď nenašiel ako to je keď mám 4 karty 2 SK a 2 CZ na jeden účet a ten je v eurách ako platiť CZ karty Za akúkoľvek rozumnú odpoveď ďakujem |
akonatoako
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 15 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: karta next skylinkBudeš tu mať asi veľa odpovedí, ale čo Ti bráni zavolať na Skylink, radi Ti poradia a bueš to mať z prvej ruky.![]() Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@letasno na tú prvú otázku by mi určite dali odpoveď ale na druhú asi sotva a lepšia je odpoveď asi od ľudí s praxe ako nejaká dievka sediaca pri sluchátku |
akonatoako
![]() |
|
@akonatoakota (nevhodné slovo) ti to řekne jasně,neboj |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrty jsi určitě nenapsal dívka ,jak je tov češtině,tak z toho bylo nevhodné slovo![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@akonatoakojestli ti cs karta hraje,tak to pohodlně zaplatíš kartou v zák.zoně ke kartě |
korkoran
![]() |
|
akonatoakoŠak to aj ja som zvedavý, či Ti to funguje ako má podľa regiónov, keď to máš na jednom účte.Mne to funguje, ale ja to mám na dvoch účtoch.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@korkoranpsal jsem d .ě.v.ka |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next skylinkdievcinu som urazit nechcel a este som nespomenul ze tie karty su zatial cz len 2 by som chcel dat na Sk a tak som chcel vediet co bude nasledovat |
akonatoako
![]() |
|
@akonatoakoto ti právě řeknou,ty dievky |
pierrepetr
![]() |
|
RE: karta next skylinkTak to už len tak ľahko nedáš, ako šlo voľakedy, len tak prehodiť región.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: karta next skylinkMusiš preregistrovať, ako som urobil aj ja.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: karta next skylinkno prave ze to vypada ze by to islo aspon to ponuka lebo adresa je sk len ak dam 2 karty na sk aby tam nesupli vsetky . Druhy ucet ma tiez napadol ale ako to potom spravit mozem mat na jedno meno dva ucty a kartu tam presuniem cez ziadost a co uvediem aku zmenu ked osoba zostava rovnaka jedine spravit ucet na manzelku a predat ju jej![]() |
akonatoako
![]() |
|
RE: karta next skylinkPredať manželke a vyjednať dobrú cenu.![]() Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@akonatoakotak si jméno vymyslíš,třeba pavel novák |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrto asi potom radšej ta manželka nováka nepoznám![]() |
akonatoako
![]() |
|
@akonatoakoTak teď nevím,cheš z nich mít všetki sk,lebo len 2 + 2 cs?Najít 2 adresy v čechách není problém a založil email na seznamu.cz taky né |
korkoran
![]() |
|
@akonatoakoto ti řekne ta dievka,nečteš to tady?? |
pierrepetr
![]() |
|
akonatoakoNormálně si nech udělat dva účty jeden pro SK karty a druhej pro CZ karty a na jednu adresu akorát to musíš mít registrovaný každý region na jiný mail. Mám to taky tak. Samozřejmě jim na Skylinku řekněš pravdu tzn. , že jedny karty používáš na Slovensku a jedny v Čechách, |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@korkorannie 2 sk 2 cz len som chcel vedieť či treba druhý účet ak áno dám na manželku a ten dám na sk prečo násť 2 adresy stačí 1 nie |
akonatoako
![]() |
|
@shirazkonečne toto som potreboval vedieť díky![]() |
akonatoako
![]() |
|
RE: karta next skylinkPreregistruješ,zriadiš si uživateľský účet a potom si to všetko riadiš sám,aj platby.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@shiraza ako platis tie Sk karty, v korunach? |
rudo64
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
@letasteraz pozerám to preregistrovanie takže všetky údaje nechám zmením email a do spôsobu nadobudnutia napíšem čo len zmena účtu a emailu? |
akonatoako
![]() |
|
@rudo64SK karty budu platit v EURech kartou - mám na nich do července ( do júla ) předpacené Kombi tak doufám, že do té doby se po ukončení intervencí ČNB zlepší kurz CZK/EUR a platby za balíky programů nebudou tak drahé. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
akonatoakoKeď máš všetky štyri na český región a funguje Ti to tak, čo musíš vedieť iba Ty, tak dve preregistruješ na manželku,miesto inštalácie-SR, dáš samozrejme nejaký jej email, alebo si zriaď nejaký iný,adresu slovenskú a do spôsobu nadobudnutia daj-nákup a vybavené.Momentálne to trvá asi týždeň.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |