![]() |
|
karta next skylinkAk to tu bolo sa ospravedlňujem , ale dlhšiu dobu hľadám odpoveď na otázku mám kartu next , ale neaktívnu viac ako 3 roky a neviem či sa vzťahuje aj na ňu , že po 3 rokoch sa nedá aktivovať bez toho aby som ju neposlal do skylinku cez sms na pár dní sa to vyskúšať nedá a zaplatiť vyše 40 e a nevedieť či nabehne sa mi moc nechce.A druhá otázka na ktorú som zatiaľ odpoveď nenašiel ako to je keď mám 4 karty 2 SK a 2 CZ na jeden účet a ten je v eurách ako platiť CZ karty Za akúkoľvek rozumnú odpoveď ďakujem |
akonatoako
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 15 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@letasja som to predpokladal len som sa chcel vyhnut preregistrovaniu a tajne som dufal ze ak zmenim region 2×sk 2×cz na tom istom ucte ze bude stacit ze si vyberiem kartu ktoru si chcem predplatit jedno ci cz alebo sk a zaplatim kartou tak to pojde samozrejme cz aktualnym kurzom |
akonatoako
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: karta next skylinkNuž, už ale zmeniť región nejde, ako ešte nedávno.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: karta next skylinkMam kartu, ktora ma miesto instalacie: Ceska republikaa ked sa prihlasim na ceskej stranke Skylinku a dam zaplatit Serpo naskoci mi cena 55,60€. Je to normalne? |
jurto
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
@jurtoA idú Ti programy, tak ako na kartu s českým regiónom?Čiže bez markízy atď?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@jurtoMôžeš sa prihlasiť aj na slovenskej stránke Skylinku, to je jedno.Ja keď sa prihlásim, tak mi naskočí 1198 CZK, čiže o hodne menej.![]() Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
jurtoA na dva roky ešte výhodnejšie 1895 CZK.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@jurtoProtože ty sk. banky žerou na poplatcích směny viac |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
letasCeske stanice funguju ako maju.Nemam ani moznost zeplatit Serpo na 2 roky. Kartu mam odjakziva nastavenu na cesky region. Jediny rozdiel je asi iba v tom, ze mam slovensku adresu. Zavolal by som do Skylinku, ale nechcem do toho zbytocne zasahovat, kedze ceske programy bezia. Serpo som si nastastie zaplatil este pred zdrazenim. |
jurto
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: karta next skylinkJa som si to preregistroval ešte v predstihu na českú adresu a tak isto ešte pred preregistrovaním za lecnejšie zaplatil Serpo.Teraz sa prihlasím normálne v zákaznickej zóne a tam mi to ponúkne aj platbu na dva roky, uvidíme o rok, ako to bude so serpom, či sa bude opäť zdražovať, alebo dostanu rozum a s tým prestanú.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
@letasrozum a M7,nejde do sebe |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrZatiaľ to vypadá, že sa im ten zdravý rozum vyhýba.![]() Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |