Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nahrávanie HD programov a ich problémová úprava

HD nahrávky z Rtvs-ky sa v pohode dajú v pc ostrihať uložiť a pod. No akonáhle sú nahrávky z Markízy,Dajto,české Ct1,Ct2 vytvorí mi napr. film do dvoch priečinkov z ktorých jeden má 23 hodín a druhý 20 hodín,čo je NEZMYSEL. Potom je daný film v pc NESPRACOVATEĽNÝ. Za odpovede ďakujem.

bertikb
Registrace: 3/2017
Odpověď v diskusním vlákně

@bertikb

jaký máš přijímač??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Nahrávanie HD programov a ich problémová ú...

všetky nahrávky strihám priamo v SAT prístroji, kto by sa zdržoval nejakým kopírovaním do PC.
všetko funguje bez problémov už 9 rokov.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

já mám nahrávek asi 10 Tb,to se mě v přijímači nevleze

pierrepetr

@pierrepetr

Opticum HD X420p

bertikb

@bertikb

ještě napiš,jestli to někdy šlo,nebo to tak je od začátku

pierrepetr

@Dagy2

Názov prijímača ?

bertikb

@pierrepetr

Nahrávať som začal pred pol rokom do zadu a robí mi to celý čas. Predtým som nenahrával nič.

bertikb

Nemenej dôležitá informácia o aký sat. prijímač sa jedná je tá či používaš ICE kartu v UNI čítačke samotného sat., alebo v CI slote máš nejaký Irdeto CA modul a v ňom kartu...

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

@bertikb

máš špatnej stroj na tyhle hrátky,předpokládám,vu-solo,medialink,no problém

pierrepetr

Prešlo mi cez ruky veľa X402p a pokiaľ nahrávam buď zo share, alebo s kartou v UNI čítačke nikdy s tým nebol problém. Odporúča sa posledný FW 1.4.98 v nastaveniach nahrávania buď TS alebo MPEG.

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

@Dagy2

V tebou vychvalovanim technisate ( neboj v enigme sa da strihat tiez) to musi byt zabavne na dlhe vecery zostrihat jeden film z markizy s mnozstvom reklam. (v pc za chvilku)

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

Nemusis mat strach, v tom Technisate sa to da v pohode zvladnut za priblizne rovnako kratky cas ako v PC ;)

HornetF18
Registrace: 10/2011

@HornetF18

ten střih na snímek,je tedy hnus

pierrepetr

@DDR

kartu mám vloženú v klasickom slote prijímača

bertikb

bertikb

ešte som zabudol na porovnanie tv joj vs.markíza(dajto). úprava a strih v pc ok, no s konkurenciou v úprave mám problém. nie je to náhodou v tom,že tam dané televízie úmyselne niečo"PICHAJÚ". vďaka všetkým za odpovede

bertikb

kasr

neviem preco trpis frustraciou z niecoho. ani slovom som nezmienil o aky prijimac sa jedna - prave preto ze je mnoho prijimacov ktore to vedia, ale fakt ze nemusim tahat nahravky niekam do pc a potom zase na ulozisko.
strih urobim za 5-10min treba vediet ako na to.
ci v E2 jeden film je na cely vecer neviem posudit kedze babrak predajca za 500Kc vedel nakonfigurovat vu len tak ze pokus o strih koncil zelenou smrtou.
pokial strih zalezi na karte a module "pak potes panbuh".

Dagy2
Registrace: 11/2010

Ja netrpim ziadnou flustraciou. Strih a upravy videa mna niekedy dost bavili. A strihal som s presnostou na snimok, prvy vystrihnuty snimok podla moznosti musel byt klucovy, ked som nespracovaval bezstratove video (nemam rad zbytocnu rekompresiu).... A som zvedavy, ci to dokaze technisat, alebo iny stb.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra