![]() |
|
Freesat + slováciTak jsem v rámci přeskládávání programů dnes zjistil, že mi ještě Markíza normálně běží, i JOJ HD a je tam i Markíza INT ( což je teda šílená mazanice).Každopádně všechny tyto programy jsou stále na konci seznamu- nesleduju reklamy přerušované nějakým filmem :-)Spíš mě jen zajímá jak technicky to vlastně odpojují.. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
Mě by zase zajímalo........kolik zbytečných témat na téma regionalizace zde hloupoé stádo založí. Na prvních třech stránkách zde ve fóru je jich DVANÁCT!!! |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@motanek79Tak pověz hloupému stádu jak to vypínají ať se může téma uzavřít a hotovu ne |
Supernick
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Freesat + slováciTo že nechápeš psaný text je bohužel tvůj problém..Můj dotaz byl na technickou stránku odpojování a to v žádném z tebou uváděných 12 for řešeno není.Mne jen technicky zajímá, jestli jedou dle čísel karet, nebo podle délky trvání smlouvy, nebo je to náhodné. A jestli na to má vliv restart přístroje, aby načetl nové info na kartu.. ALe to ty určitě víš přesně, když hned spistíš urážky o hloupém stádu. |
lubos32
![]() |
|
@lubos32Nikoho jsem neurazil, položil jsem jen dotaz bez poukázání na konkrétní osoby |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: Freesat + slováciPodle registrace karty![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekJá jí mám reg.před deseti lety tak ještě 10.![]() ![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Freesat + slováciMám tri karty od freesatu, na dvoch je nova a spol už odpojené na jednej stále ide a absolútne sa nad tým nezamýšlam, prečo tomu je tak. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
Freesat + slovácimotanek79To hloupé stádo občas položí dotaz s otazníkem a napíše češtin který po sobě přečte než dá Enter ikdyž je fakt že vlákna založené na téma,že někomu funguje něco co nemá asi nepochpím nikdy. ![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
Freesat + slováciJá bych se o tom moc nezmiňoval, když ti to jede buď rád![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@shirazMoje řeč![]() |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 093 |
![]() |
|
RE: Freesat + slováciSystém odpojování programů může znát leda někdo přímo z freesatu, a to ještě z vyšších míst a ne ocas u telefonu na zákaznický lince. A ten to tady určitě nebude vytrubovat veřejně na fóru. Takže téma skutečně o lejně.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Freesat + slovácilubos32...Než to sem napíšeš, tak přemýšlej... Místo toho abys byl rád,že ti to hraje, tak se tady veřejně prozradíš. To snad není možný... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Freesat + slovácitak to proboha někdo zamkněte, když Vás to tak vytáčí.. Mě je úplně jedno jestli mi nějaká Markíza jde nebo ne.. Nesleduji ji.Zajímala mne jen technická stránka věci,ale to aby se člověk bál na foru zeptat.Ach jo.Kdo to umí zmknout at to celý zamkne nebo smaže.Technický dotaz raději budu řešit v uzavřených komunitách, kde se nikdo nepohoršuje nad dotazem.Howgh. |
lubos32
![]() |
|
@lubos32Ty buď rád, že ti někdo navíc neomlátil o hlavu ty Slováky s malým s.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@lubos32IT technika je jednoduchá, 0,1,-0,1 a těch je na každé kartě spuštěno tolik,kolik máš zaplacených programů.No a pak se rozhodne dodejce,že ti nějakou 1 nebo 0 nepustí,ze strachu ze soudních tahanic,jako by si měl přes SMS zapínané ÚT doma-tedy na dálku![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Freesat + slováciČeštinar je na black listuDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@AntošMyslel jsi,francka a pár dalších![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@AntošJá na tu češtinu zas tak alergický nejsem, ale jsou některé věci, které by se měly, v rámci korektní komunikace, dodržovat. Nikdy člověk neví, jak se kdo dneska vyspal. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Freesat + slováci*20 rispostaDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
![]() |