![]() |
|
Smart TV+Android BoxDobrý den páni.Mám na vás otázku.. Myslíte, že je lepší propijit Smart TV box (který má Android) se Smart TV nebo s lepší monitorem? Se Smart TV se to může zasekávat..vypadávat..dlouho načítat.. Naopak s monitorem by to mělo šlapat v pohodě.. Máte někdo zkušenosti? |
Lukas05
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 15 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Smart TV+Android BoxVůbec nezáleží na tom,jestli je zobrazovačem TV nebo monitor.Když bude zastaralý box s Androidem(málo paměti,slabý procesor a k tomu třeba Android 4.2),pak všechno zmiňované(zasekávání,dlouhé načítání) bude na denním pořádku.A to ještě pomíjím kvalitu internetového připojení. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyKvalita internetu je v pořádku.. To néní problém..Více mi vadí, že se to zasekává..otevře se internet..a po chvilce padne.. Na Chip.net sem četl, že monitor je pro tuto kombinaci lepší, jelikož mezi android boxem a tv se něco zpracovává..což vytváří potíže.. Mezitím co monitor jen zobrazuje a zpracovává minimum.. No nevím..proto se ptám.. |
Lukas05
![]() |
|
@Lukas05Mam Android box Evolveo pripojeny k TV a parada.Ziadny problem.Stale nieco instalujem skusam.Parada.Neviem si to vynachvalit. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: Smart TV+Android BoxInternet není problém jen do chvíle,kdy se začneme bavit o připojení boxu s Androidem na net - LAN kabelem nebo přes Wi -Fi ? |
jerzy
![]() |
|
RE: Smart TV+Android BoxPodľa máš slabý box, treba s Android 4.4. Ja ho mám v tablete a nepadá pri sledovaní tv. V tv mám zasunuté Dongle s Androidom 4.1 a pri HD vysielaní seká. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Smart TV+Android BoxNevím jestli má vliv verze Androidu na sekání videi. Já mám dongle s Androidem 4.2. a žádné sekání jsem nezaznamenal. Sleduju You tube,HBO go,Kodi atd.a žádný problém. Rozhodující je rychlost připojení a vzdálenost od modemu. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: Smart TV+Android BoxVšichni,co mají dongle, jsou ušetření ještě další věci.A to je propojení TV boxu s televizorem přes kabel HDMI(verze 1.4,2.0,2.0a,2.0b),podle toho co preferují(třeba 4K nebo HDR).Youtube můžu sledovat třeba taky jen v kvalitě 720p(acce ?).A verze Androidu souvisí s tím,jakou výbavu tv boxy mají.Android 6.0 je na super vybavených boxech(např.KIII PRO TV BOX). |
jerzy
![]() |
|
@jerzyFukční DVB s Androidem 6.0 je pouze tvoje čistá utopie, zatím to nefunguje. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxA proč se asi prodává,když nefunguje(MECOOL KIII PRO TV BOX)? |
jerzy
![]() |
|
@jerzyŽeby vzdialenosť 7 m od routra a jedna stena mohla veľmi ovplyvniť kvalitu pripojenia? |
Karner
![]() |
|
@KarnerJestliže přes Wi-Fi,pak může. |
jerzy
![]() |
|
@matchboxxNepovídej....http://1url.cz/ktaTX |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
Box AndroidAndroid je 4.4 .. Je to propojene cez wi-fi.. Ram ma 4gb mista.. Problem neni prehravani videi..ale menu a internet..seka se pohym mysi..internet pada .atd.. Jakmile se zapnou videa, je to ok.. |
Lukas05
![]() |
|
@jerzyA nemuze byt treba problem v rozliseni? Ze nez televize prelouskne obraz tak se to sekne? ..mezitim co monitor ma mensi rozlieni a v poradku to zvlada.. |
Lukas05
![]() |
|
@Lukas05Moc nevěřím,že box s Androidem 4.4 má RAM 4GB(nejspíš to bude 4GBflash paměťi).Protože i ty nejnovější boxy mají "jen" 3GB RAM.Některé boxy ale mají tzv.uvolnění(vyčištění) paměti- stačí kliknout a vytíženost paměti klesne např.ze 75% na 30%.To je klíč k tomu,aby se nesekala např. myš.Rozlišení má jen vliv na přehrávání videí přes Wi-Fi - čím vyšší datový tok(třeba full HD 1920 x 1080),tím vyšší nároky na Wi-Fi.Hlavně rychlost hraje velkou roli-to je věc routeru.Na takové rozlišení router s 802.11n a rychlostí 150 Mbps nestačí.Ta poslední věta,že monitor má menší rozlišení je nesmysl.Já mám monitor např.4K.Ale dá se nastavit na několik úrovní rozlišení - to je fakt. |
jerzy
![]() |
|
@jerzy, motanek@motanek píši o DVB KIII PRO TV BOX Android 6.0, dále jen totální naiva si myslí, že vše to co se prodává na čínském Aliexpress je opravdu funkční :-)@jerzy - nech si to tedy poslat z Číny a poreferuj co a jak |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Smart TV+Android BoxJa pozerám MagioGo aj vo vysokom rozlíšení cez Dongle s Androidom a ide to perfektne. A to mám oveľa nižšiu rýchlosť ako 150 Mbps. Seká iba na niektorých HD programoch cez Mojatv. Tam to seká aj susedovi, ktorý má optiku. |
Karner
![]() |
|
@KarnerPsal jsem o routeru,ne jak je rychlý internet.Raději bych chtěl vědět, jaký typ routeru kdo používá,než jestli něco seká nebo ne -tj.přesné označení - třeba ASUS RT-AC5300.Kvalitní router by měl být základ. @matchboxx- KODI boy se nezapře.Tady nemá cenu ani reagovat![]() |
jerzy
![]() |
|
@Lukas05Tak jak píše Jerzi, jestli zobrazuje TV nebo monitor, na nic nemůže mít vliv. Je to jedno.Měl jsem podobný problém, sekal se internet. Bezdrátová myš přiložená k tomu android boxu se rušila WiFinou. Zkus to propojit drátovou myší a uvidíš. Popřípadě zkusit jinou myš, nebo změnit vysílací kanál ve WiFi routeru. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Smart TV+Android BoxTakze co vlastne doporucujete? Napiste od nejlepsiho po nejhorsi.DIKY |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
@baryn9A co jako? |
jerzy
![]() |
|
RE: Smart TV+Android BoxKoupit ted něco na 6.0 androidu a ještě ze sat tunerem může jen bl..........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@habrTakže počkat na Android 7.0 a koupit box bez satelitního tuneru ?![]() |
jerzy
![]() |
|
KIII PRO DVB-S2 T2 Combo 4K HEVC265KIII PRO DVB-S2 DVB-T/T2 Amlogic S912 OCTA Core 64Bit DDR4 RAM 3GB RAM 32G ROM EMMC 2.4G and 5.8G Dual WIFI 802.11 B/G/N AC Gigabit Lan 1000M Enternet Bluetooh 4.0 CCCAM NEWCAMD Biss Android Hybrid Set Top Box PVR Timeshift 1080 HD WIFI XBMC Kodi H.265 Android 4K DVB-S2 4K and DVB-T/T2 4KAmlogic S912 64Bit OCTA-core Android 6.0 DVB-S2 DVB-T2 Combo Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@habrParametry fantastické - jak jsem psal,nesedí jen to DVB-S2.Pouze S. |
jerzy
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |