![]() |
|
Rušení HD programůAnténí technik mi řek,když zapne dvb t2,tak mi to vyruší ČT HD programy.Je to pravda? |
opravovat
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 547 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Rušení HD programůTak řekni tomu technikovi, aby žádný T2 nezapínal :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Rušení HD programůNajdi si jiného technika....tohohle myslitele nech jiným.DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Rušení HD programůPopiš to podrobněji. Lokalita, obydlí, technické řešení...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Terestriál ČT HD programyRegionální síť 7 na oprávnění do 12/2017. Je předpoklad, že zahájením přechodové sítě ČT,která bude vysílat programy ČT v HD již nebude mít potřebu využívat síť 7 |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
minimyslím,že toto nebude ten problém, zakladatel tématu nejspíš naráží na problém funčnosti STA, slučovaní antén, kolizi sousedních kmitočtových kanálů atdOn Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Rušení HD programůMníšek pod brdy společná anténa.Je vůbec možný,že 31 kanál dvb t2 a 37 kanál HD se navzájem ruší? |
opravovat
![]() |
|
RE: Rušení HD programůPokud se to instaluje tak jak se má, tak ani náhodou. Pět kmitočtových kanálů není problém.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Rušení HD programůMezi 31. a 37. kanálem je rozdíl 40 MHz. Jak se mohou rušit?Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Rušení HD programůAsi ten anténí technik ze Řitky nebude dost velkej odborník. |
opravovat
![]() |
|
RE: Rušení HD programůVyfoť nám antény a jejich sloučení.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@opravovatDáváš jen kusé a neúplné informace, kdoví o čem ses vlastně s tím technikem vůbec bavil, ale už víš, že to nebyl odborník... nebyl náhodou požadavek na přidání K31 bez další investice do KV (nebyla náhodou třeba řeč o přeladění stávající KV a pod..?) nevíme nic, nedokážeš řádně popsat situaci, diskuse o ničem... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Rušení HD programůJasná je jen jedna věc, odborník není nick otravovat:)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Rušení HD programůtakže opravovat je ten technik a jenom sonduje rozumyKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Rušení HD programůV Pardubicích na Dubině od tý doby co (1.3) montéři zprovoznili LTE na protějším paneláku, mi zmizel signál na HDčka z 21K,který jsem chytal na pokojovou anténu, z důvodu že šéf třínáctiposchodáku nechce investovat do antény-smutné-v lokalitě,kde jiní přijímají čtHD a také Poláky![]() |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Rušení HD programůTechnik napsal,že odfiltroval veškeré nepoužívané frekvence a že dvb-t2 ruší HD programy. |
opravovat
![]() |
|
RE: Rušení HD programů"Technik" odfiltroval maximálně kulový Jasáněk,kulový...![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Rušení HD programůA nebude to tak, že nova a prima nechtějí spouštět hd v dvb-t2,a chtějí je zpoplatnit?,dotyčný to zkomolil?![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Ono s té Řidkyvůbec delší dobu nic dobrého nečekat![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@pedrodej si filtr na tu pokojovku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrJaký LTE filtr by jsi poradíl? Pro vnitřní instalaci jsem našel tento ITS LTE filtr FI 778, stačil by? |
pedro
![]() |
|
RE: Rušení HD programůZa aktivni pokojovku davat LTE filtr je mirne receno nesmysl. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
Rušení HD programůDnes jsem tady měl chlapa s měřákem a signál z 21K nezmizel, jak jsem se domníval,akorát se asi snížil, když ho nenaladím.Tak koupím malé síto husté a za oknem mám parabolu s motorem, tak na tu konzoli seženu trubku a nad parabolu dám to malé síto.Montér říkal,že to také nemusí jít....ale jdu do toho.![]() |
pedro
![]() |
|
ivovi0Předpokládám že to taky pier myslel jen jako humornou vložku.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@BIDLOnemyslel humorně,humorná je už ta pokojovka,samozřejmě musí dát filtr před ten trapnej zesilovač,což je práce pro kutila,nebo ho zrušit a dát filtr a pak zesilovač,což je zase pro kutila |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrHumorná? tak na tu humornou,s kterou jsem na chalupě chytal hadečka+poláky a to že pro šéfa baráku nenjsou HD prioritou a když se ve výtahu někoho zeptáš ,chytáte Hd a oni odpoví že jo a na jakou tv na tu starou vypouklou!A potom jsem s ní zkusil v Pardubicích a ejhle makala a makala 3roky, než ti montéři od Vodafonu s LTE to zk......nejsem nějakej odborník,ale aspon dík, když už to síto nepůjde, tak ten filtr už vím kam dát a pak když to nepůjde tak to vypadá na emigrací třeba na Reunion |
pedro
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |