Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-co mám objednat?

Končí mi v 05/2017 doba levného serpo a 79 se mi jim cpát nechce. Co dál? Zkusil jsem dříve Multi HD, ale asi po 4 dnech jsem to zrušil, přišlo mi to drahé. Zkusil jsem nedávno Flexi 7, zejm. kvůli Discovery - Jak se to dělá, ale po 3 dnech jsem to zrušil, přišlo mi to drahé. Protože mám teď 2 nextky k hlavní kartě, asi by to chtělo nějaký placený balíček.. Občas bych možná kouknul na nějaký film na HBO. Tak se ptám, co myslíte, vyplatí se to HBO za 195,83 Kč/měs.? Vyplatí se Cinemax za dalších +41,67 Kč/měs.? SD na HBO2, 3 neřešte. To mi je více-méně jedno.
Vím, řeším krávoviny, ale třeba víc hlav víc ví a někdo mi dobře poradí... ;)

taki
Registrace: 1/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

@taki

Jak se po 4 dnech ruší MultiHD, případně po 3 dnech Felxi7?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Normálně tam zavoláš nebo /jako já/ napíšeš přes chat, že to dál nechceš, a vrátí Ti do kreditu nebo /jako mně/ na účet nevyčerpanou částku. Tedy např. zaplatil jsem kreditní kartou 2.959 za Flexi7, po 4 dnech jsem jim napsal, že to už nechci a oni mi pošlou zbytek 2.959 - (3/365 * 2.959) = 2.935 na bankovní účet. Ve spojení s kreditní kartou, která vrací (zatím ještě) 2% z nákupu, mi de facto bylo za ty tři dny Flexi7 zaplaceno 35 Kč (zaplatil jsem -35 Kč)

taki

RE: Skylink-co mám objednat?

Doba levného serpo za 70Kč končí a tobě se nechce dávat drahé za 79Kč a radši objednáš balík s HBO? Tak to je slušný :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Levného - u mě to bylo ještě 37,30 Kč.
Ano, může se to jevit poněkud zvláštní, že 79,- dát nechci, ale zaplatím víc za HBO. Jde mi ale o princip. Prostě jim serpo platit nechci, radši zaplatím za něco navíc...

taki

Přesně tak jsem taky uvažoval, proto jsem si místo drahého serpa koupil rovnou komplet, ať mám ne jen něco, ale rovnou všechno navíc a ještě jsem dostal měsíc slevu R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

@Tomik535

Komplet mi přijde, na to, co vše nabízí, levný. Chtěl bych pro to objednat něco, na čem by SL mohl na mne více vydělat.
Ale teď vážně. Byť se to tak nemusí jevit, myslím svůj první příspěvek vážně. Povyžujete nějaký balíček u SL za "výhodný"? Mě se tak jeví max. to HBO za 195. Třeba to Flexi7 mi za těch 247,- přijde prostě drahý.

taki

A komplet rozpočtem na 3 karty-to se vyplatí :8)
A je na co koukat-tedy pokud je na to čas!
Pokud není anténa to jistí?!
Že by tak nějak ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

chces nazor tady ho mas

Cinemax nema vyznam.a pokud chces za kazdou cenu skylink tak mozna to Flexi7. ale HBO za 200 za jeden program je blbost.
nejpodstatnejsi je to co sam sledujes ale to vis jenom ty 😀

jam fm
Registrace: 10/2016

@taki

Přiznám se, že se mi moc nechce věřit tomu, že takhle vrací peníze na zavolání jen proto, že jim řekneš, že to dál nechceš. Vždyť ve VOP mají úplně něco jiného. Ještě bych snad trochu věřil tomu vrácení do kreditu, ale zpátky na účet v bance?
Představ si, že by to takhle dělalo třeba JEN 100 lidí denně.

joscer

Taky si říkám, že drahé kvalitní boty jsou nesmysl, když si za ně koupím patery u ťamanů. Snad mi dohromady vydrží déle a za tu dobu nestihnu zničit nohu. A ještě mám 5x větší šanci na výhru v loterii.. :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

@joscer

Tak prvních čtrnáct dní po objednání to vrátit musí. Je to prostě objednávka učiněná na dálku (telefon, internet). Tam si dokonce myslím, že by měli vrátit celou zaplacenou částku, ale kvůli pár korunám se s nimi hádat nebudu. Jak to funguje po 14 dnech netuším, to jsem ještě nerušil... Taky mi to původně chtěla vrátit do kreditu, ale trval jsem na vrácení na účet.
Předchozí vratka za původně na 7 měs. zaplacené MultiHD tady:
lpcd.wz.cz/m7.jpg

taki

Do 14 dní ano, pokud ale nezačalo čerpání služby. Takže vlastně ne :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@taki

Jo, jo. Ok. Neuvědomil jsem si tu 14 denní lhůtu.

joscer

tak do 14ti dnu snad muzu odstoupit od jakekoliv smlouvy. pouze u pohrebni sluzby to asi bude problematicke 😂

jam fm
Registrace: 10/2016

@jam fm

Tak s tou pohřební službou jsi to zabil..
:laughing: :laughing: :laughing:

taki

@taki

No nedalo mi to a podíval jsem se do VOP Skylinku. A tam je, že smlouva je uzavřena po zakoupení dekódovací karty zasláním žádosti o její registraci. Přesně je to tam uvedeno takto
"Smlouva o poskytování služby Skylink je uzavřena okamžikem, ve kterém dojde na základě žádosti Uživatele k aktivaci příjmu neplacených programů."
Nikoliv, že každá platba za nějaké služby je začátek vzniku smlouvy (vždy nové smlouvy), která by se dala vypovědět samostatně. To jsem ve VOP nenašel ani náznakem.

joscer

@joscer

Pak jsou dvě možnosti:
- jsou to lidumilové a vrací na žádost peníze do kreditu (na účet) i po 14 dnech za nevyčerpanou část balíčku
- jsou si vědomi, že to, co píší ve svých VOP, nemusí být tak úplně pravda a i na platbu za placené balíčky by mohlo být např. soudem nahlíženo jako na uzavření nové smlouvy.

taki

Těch možností bude více.
Ještě mi napadlo, že platily v době, kdy ta karta byla aktivována, jiné VOP.

No a pokud bych byl právník, mohl bych se třeba i pokusit prohlásit za nulitní větu :"...k aktivaci příjmu neplacených programů", neboť SL žádné neplacené kanály (byť se to tak snaží prezentovat) již nemá.

taki

@taki

Je ještě jedna možnost. Že si tak trochu vymýšlíš. Ale to nechci hodnotit, to nechť je přemětem případného zpytování tvého svědomí.
Tím to ze své strany uzavírám.

joscer

Není jednodušší si vyhledat program daných stanic, než si objednat zajíce v pytli a toho vracet?

DVBT1
Registrace: 5/2012

joscer: Také si myslím, že jen trolluje, ale je aspoň sranda. I když vypadá jako nesvéprávný. Nechtěl bych ho zažít v hypermarketu, tam musí trávit od rána do zavíračky, než si vybere k nákupu třeba jen ten správný rohlík.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@joscer

Jako že jsem si vymyslel vratku od M7 na účet? Že bych jako vytvořil ve photoshopu fake stránku svého IB? Co bych z toho měl? Proč bych to dělal??? Věř si čemu chceš, ale než si vůbec připustíš možnost označit mne za lháře a ještě o tom napsat, měl by sis to třeba sám s tím SL zkusit. Tímto to taky uzavírám. Nebo víš co, ne. Dám si ještě tu práci, že sem za chvíli hodím anonymizovanej včerejší chat ke zrušení Flexi7...

taki

Cílem zvedání cen za SERPO je následá migrace zákazníků do placeného balíčků.
Takže strategie Skylinku začíná fungovat. :8)

Old Master
Registrace: 1/2005

@DVBT1

Do HM moc nechodím. Ale když mi něco nevyhovuje, opravdu nemám problém to jít vrátit. Jinak občanku mi zatím nesebrali, ale jako normální si taky nepřipadám. Rád bych potkal Tebe. Pak bych Tě i dokázal ohodnotit, ale předtím bych si na to, tak jako Ty, netroufl.

taki

@taki

Já nenapsal, že jsi lhář. Nevkládej mi do klávesnice, co jsem nenapsal. Jen jsem uvedl třetí možnost. A je fakt, že se musím přiznat, že na ten odkaz s vratkou jsem se nepodíval. Takže teď beru vše zpět a omlouvám se.

joscer
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra