Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-co mám objednat?

Končí mi v 05/2017 doba levného serpo a 79 se mi jim cpát nechce. Co dál? Zkusil jsem dříve Multi HD, ale asi po 4 dnech jsem to zrušil, přišlo mi to drahé. Zkusil jsem nedávno Flexi 7, zejm. kvůli Discovery - Jak se to dělá, ale po 3 dnech jsem to zrušil, přišlo mi to drahé. Protože mám teď 2 nextky k hlavní kartě, asi by to chtělo nějaký placený balíček.. Občas bych možná kouknul na nějaký film na HBO. Tak se ptám, co myslíte, vyplatí se to HBO za 195,83 Kč/měs.? Vyplatí se Cinemax za dalších +41,67 Kč/měs.? SD na HBO2, 3 neřešte. To mi je více-méně jedno.
Vím, řeším krávoviny, ale třeba víc hlav víc ví a někdo mi dobře poradí... ;)

taki
Registrace: 1/2017
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

@joscer

Na koupi programů se vztahují VOP nákupu na internetu se vším co to zahrnuje,poptej se na ČTÚ,tam ti to potvrdí.Alr zákonů dík,to mě do teď nenapadlo R^ R^

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Takže když budou dávat dobrý film třeba na HBO, tak si zaplatím v ten den odpoledne balíček na měsíc a po zhlédnutí filmu to vypovím?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Skylink-co mám objednat?

Místo ale zákonů--- taitmu dik

korkoran
Registrace: 10/2006

@taki

V úvodním příspěvku píšeš, že máš dvě nextky k hlavní kartě. Já žil v domnění, že ke kartě je možná jenom jedna karta next. To už neplatí?

gliderman
Registrace: 6/2008

@gliderman

Bohužel jsem o kartách Next nenašel relevantní informaci na webu. Proto jsem se také dříve tázal na možný počet karet Next na Skylinku a bylo mi odpovězeno, že k mateřské kartě lze objednat 2 karty Next. Avšak když se teď podívám do zák. zóny, tak k mateřské kartě je stále aktivní možnost objednat kartu Next. Dokonce i k té kartě next lze podle zák. zóny objednat další kartu next (objednáváte na kartu Next...). Takže ohledem počtu karet Next opravdu nevím...

taki

RE: Skylink-co mám objednat?

Dělá si ze všech legraci. Za hlavní kartu je 79,- moc a za 2 x next platí 2 stovky? Kdoví, jestli by SL poslal 2 karty next k základnímu balíku.

sirda
Registrace: 11/2006

@joscer

@k omluvě a vkládání něčeho do klávesnice:
Pozor! Já nenapsal, žes mne označil za lháře, ale že jsi připustil tu možnost, že bych lhal. Omluva nebyla nutná, ale děkuji Ti za ní.

@zkouknout film na HBO a pak vypovědět
Ano, přesně tak by to prakticky mohlo fungovat, jen bych doporučil to zaplatit na rok, vyjde to pak levněji. Otázkou je, pokud by to někdo dělal moc často, jak by se k tomu SL postavil. Asi na to budou nějaké páky, aby tento institut nebyl zneužíván. (?)

taki

gliderman@ Je možný mít 2 karty NEXT, sám to tak mám.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@gliderman

Stačí na úvodním stránce webu Skylink do vyhledávacího pole zapsat NEXT a dát vyhledat a máš informací kolik chceš.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@sirda

Je vtipné, když někdo píše o něčem, kde není obeznámen s detaily.
První kartu Next jsem objednal ještě na sklonku prosince, kdy jsem měl u mateřské karty nastaven SK region. Běžela tehdy pro sk karty neveřejná nabídka zapnutí MixBoxu na 6 měsíců. Takže jseme za tu Nextku zaplatil 1188,- měsíčně, ale mám díky ní na půl roku balíček v hodnotě 938,- no a tu druhou Nextku jsem si pořídil posléze na přechodné bydliště, kde jsem si nainstaloval kombinaci 23,5°/28,5°. A přiznám se (nejsem puritán), občas se rád kouknu na EroXXX.

taki

Abych to ještě upřesnil - za objednání slovenské Next karty dal SL na 6 měsíců na mateřskou kartu možnost aktivovat si zdarma na 1/2 roku Mixbox, což u české Next nešlo. (tam jen bonus 3 - 8 měsíců MixBoxu za mastné balíčky)

taki

@joscer

Ano, tam je to skutečně napsáno, že jdou max. dvě karty Next. Ale proč i při dvou aktivních Nextkách mi nezmizela v zákaznické zóně možnost objednat další Next?

taki

@joscer

Už by to tedy asi nebylo nutné, ale když jsem si s tím pohrál, tak tady je přepis toho chatu:
http://lpcd.wz.cz/chat.jpg

taki

za nextu samozřejmě 1188 ročně (99 měsíčně).
V příspěvku výše mám překlep

taki

skylink -co mam obednat

nevim kde vazeny vypotil cenu za HBO 195kc u skylinku kdyz cena je 235nobo285kc podle paketu. Hold pan zije asi vjine dimenzi

venous
Registrace: 9/2016

@venous

Zkuste to objednat na rok a verte, ze Vas to vyjde na neco malo pres 195,- Kc i v nasi dimenzi.

taki

tak zkousej dal dokud nenajdes tu pravou. to nemas vlastni mozek?

sioga_bs
Registrace: 6/2007

kolenovrt

jasně napsal co chce,pokuď možno zadara a nebo alespoň nějaká akce zadara,pozapomněl napsat že by si mohl dát o jednoho či dva pivsony méně či se podívat jestli mu někde zbytečně nesvítí žárovka a má to doma.
Člověk se nestačí divit jací kolenovrti a uplakánkové jsou mezi námi,dělat si srandu-jako obvykle to zaplatí ale hlavně ať je humbuk. :laughing:
HOFK. :bomb:

slávista
Registrace: 11/2010

To je ale kocourkov! :)))

janys
Registrace: 2/2016

Taki,myslím,že nevíš co chceš....neboli snad tě to vyjde hodně draho!Jsi doma,pěkně se nudíš a vymýšlíš.......Jsi pěknej harpagón. :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

taki: Mě prostě připadá "normální" si zjistit předem co si chci koupit - pořídit. Ale je to každého volba.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@joscer, @PoldaS

Dík za informaci pánové. To jsem vůbec netušil. Asi budu muset upravit své karetní portfolio.

gliderman
Registrace: 6/2008

Jenom bacha, všechny nově zasílaný NEXT jsou pouze Irdeto a už ne ICE.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@Kamil_k4, @DVBT1

@Kamil_k4
Na tom něco bude. Asi potřebuju víc práce :)) Harpagon? Hmm, jak na co. Nedělá mi problém utratit za dobré jídlo v restauraci pro dva 2.000. Ale tady si prostě myslím, že poměr cena/výkon trochu kulhá, no..
@DVBT1
Ale jo, to víš, že jsem si dal v tv programu pěkně vedle sebe ty programy o které bychom v rodině mohli mít zájem a vyšlo mi: Československo, Joj Cinema, Discovery SD, Spektrum, Food Netw., MTV Dance a Classica. Pak jsem ale zjistil, že sice na Československu dávají vedle ČS dokumentů, které mne zajímají, i filmy, ale ty filmy vesměs jen z 50tých let. MTV Dance mi teď, co mám ty FTA EN hudební kanály, připadá poměrně stejné. Na Classica přes den 3x opakovali jeden pořad. Spektrum by byl fajn, ale ty dlouhé otravující reklamy... Něco prostě nepoznáš hned, ale až když se začneš dívat. Asi jsem moc náročný, no...

Bylo mi jasné, že to od některých sklouzne i k mému hanění či řekněme mírněji, jistému nepochopení věci, ale stejně si myslím, že tato diskuse byla prospěšná třeba pro někoho, kdo nevěděl, že si něco může předplatit na den, dva. Či pro glidermana, který zjistil, že může mít dvě karty next.

Prostě - ať žije brainstorming.

taki
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra