Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Clarke Tech 5000 HD manual

Nemáte někdo podrobný manual k tomuto přijímači? Díky. Nemohu nikde nic vygooglit.

sateliťák
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Návod:

Jestli vám stačí návod v češtině, tak tady je:
https://ulozto.cz/!ovPruXcEOHjY/clarke-tech-5000-zip

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

Clarke Tech 5000 HD manual

Díky, ale nemohu to tam najít. Vyhledávač to nenašel, tak jsem listoval až asi na 15 stranu, a nic.

sateliťák

RE: Clarke Tech 5000 HD manual

mam doma manual k Clarke tech 5000 C plus a CT 5100C plus co by si potreboval?

bbcman
Registrace: 12/2005

Mám problémy s otáčením motoru. Ale možná je to tím, že to dělám špatně. Takže proto bych spíš potřeboval manuál, jak správně postupovat. Nyní jsem si všimnul, že když přijímač nechám přes noc vypnutý vzadu vypínačem, čili je studený, tak po zapnutí s motorem točí, což při teplém stavu nechce. Možná, že je tedy závada i v přijímači, to právě potřebuji vyloučit, nebo potvrdit. Ještě to vyzkouším vícekrát, potom by bylo lépe ten manuál třebas poslat mailem. Nějak bychom se domluvili. Za pár dní se ještě ozvu, jak to s tím vypadá.

sateliťák

Co na tom vyhledáváte?
Vezmu odkaz a zkopíruju ho do webového prohlížeče. Zkoušel jsem to a odkaz funguje!

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

@Jjezevec

To jsem dělal, ale nic, napsalo mi to stránka nenalezena. Tak jsem to rozdělil na "ulozto" a potom na té stránce ten zbytek a je tam spousty stran, ale přímo ten odkaz to nenašlo. Zkusím to ještě ve Firefoxu, zdali to nepůjde.

sateliťák

Mam CT 5000 C plus preflashovany na DR HD F 16,mam ho ale na pevnou parabolu,na parabolu na motoru mam jiny prijimac/Technomate 5402M3/ takze asi moc neporadim,ale s CT 5000 jsem zkousel na motoru a bez problemu,manual mohu poslat max postou nepotrebuju ho

bbcman

@Jjezevec

Jo, už je to dobré, staženo. Ale musel to zase rozdělit na stránku "uložto" a potom zadat clarke-tech-5000-zip. Potom to vyjelo.

sateliťák

@bbcman

To by bylo fajn, jak ale napíšu adresu, sem se mě jí dávat nechce. Ono ale tady existuje něco, že bychom se přes maila mohli domluvit, jenomže nevím, jak to funguje.

sateliťák

@bbcman

Aha, už to vidím, soukromé zprávy. Tak tam píšu.

sateliťák

@bbcman

Tak ono to nejde, nemáte prý aktivní PM, mě to napsalo, tak si to zaktivujte.

sateliťák

prave jsem si zaktivoval soukrome zpravy

bbcman

@bbcman

Dobré, tak to napíši znovu. Jestli to je ale jenom takový zjednodušený návod jako jsem si ztáhnul z toho uložto, tak to asi nemá význam. Myslel jsem, že je to podrobnější, s vysvětlivkami apod.

sateliťák

@bbcman

Zpráva odeslána.

sateliťák

Zdravím, ja mam doma aj jeden Clarke tech 5000C HD aj voľný s manuálom............

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006

@Ivan167

Zatím zkusím přijít na příčinu, proč to dělá. Možná je to i tím, že když se to vypne vzadu vypínačem a potom zapne, že se to zrestartuje a pak to funguje.

sateliťák

@sateliťák

Ak budeš potrebovať pošlem ho za poštovné a balné -idé v pohode....

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006

@Ivan167

Možná by to bylo asi lepší, než se tady s tím babrat. Jestli máš aktivované Soukromé zprávy, tak tě pošlu adresu.
Tady u mě to vypadá divně - buď je to přijímačem, nebo softem. Dneska to zase točilo bez problémů a už to zase netočí.

sateliťák

Clarke Tech 5000 HD

Tak věci se mají tak, že když mě to zase přestalo točit z obou přijímačů, tak jsem vzal měřák (to již jsem měl udělat dávno) a kupodivu z obou lezlo na točení na V asi 14V a na H okolo 19V. Což si myslím je normální. Takže problém tedy bude asi někde jinde, buď v kabelu, nebo v motoru. Začal jsem tedy tím, že jsem rozebral koncovku na koaxu u přijímače a smontoval znovu, kéž by to bylo tím. Uvidíme časem. Zatím točí.

sateliťák

@Ivan167

Poslal jsem ti zprávu, je blbé, že ty zprávy po 7 dnech zmizí.

sateliťák

@sateliťák

Nazdar.Ako sa dostať do skrytého menu prijímača Clarke Tech+ 5000 HD nájdeš v sekcii Clarke Tech, na najlepšom medzinárodnom fóre " satuniverse".Bližšie veci ohľadom FW 2.09p prijímača, som Ti poslal do sz.Obrazovo to je stále skvelý prijímač, škoda, že nemá koncovku na RJ 45 a pripojenie na net.Keď budem kupovať nový linuxový prijímač, tak jedine Clarke Tech, teraz pod značkou X Trend. Nejako s tým dodaním novej vlajkovej lodi X Trendu,s najvýkonnejším procesorom na trhu a to prijímačom 4K X Trend ET 12000 meškajú ... R^

bystrik
Registrace: 10/2010

@bystrik

Zatím díky, poštu jsem si přečetl, do menu zatím nejdu, jedině až vyřeším někdy to točení motorem, časem mě snad ještě něco napadne, co odzkoušet. Tím voltmetrem jak jsem psal výše, to je asi blbost, to je napětí, které leze na "H" nebo "V" normálně. Motor dostává asi něco jiného, to nevím, jak to změřit.

sateliťák

@Ivan167

Tak pošli na dobírku, psal jsem tě to poštou.

sateliťák

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra