![]() |
|
Zersilovač k autoanténěZdravím, chtel bych připojit zesilovač k autoanténě, jen mě zajímá, mam origo autoantenu a origo radio, mám renault megane ii, zajíma mě zdali je v originale antena již se zesilovačem, abych nepřipojil zesik a nefungovalo to. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@Qquiderrzměř na anténním vstupu,jestli tam je napětí z rádia |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Zersilovač k autoanténěpak zkusim |
Qquiderr
![]() |
|
RE: Zersilovač k autoanténěDobrá sranda nastane, až se začne kombinovat příjem FM a DAB. Jakou anténu, jaký zesilovač, rádio s jedním vstupem nebo se dvěma. Odešlo mi nedávno rádio v autě, tak jsme už chtěl dvoupásmové, ale v servisu mne přesvědčili, že čas ještě nenastal.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3Moje auto má z výroby DAB autorádio a FM i DAB jde do rádia stejným kabelem. V zadním okně je jedna anténa pro obě normy. V telefonu máš taky anténu pro všechna pásma, je to kompromis ale funguje to. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Zersilovač k autoanténěu těch radií jsou většinou vstupy 2, jeden pro fm a druhy pro dab, proto je nutné buď nalepit na okno antenu pro davb, nebo vyměnit tu stavající, jsem zastance že antena patří na střechu, ne na sklo nebo interieru auta, tak určitě necham antenu vyměnit. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: Zersilovač k autoanténěVelké nebezpečí rozkmitání a nežádoucích oscilací! Naprosto nevhodé. Nedoporučuji.![]() |
dloji
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Zersilovač k autoanténětak dneska se delaji hodne se zesilovači. Pak chci vyměnit celou antenu i se svodem za tuto.https://www.ahifi.cz/antena-calearo-7677932.html ale až bude nove radio, prozatim jsem chtel dat zesik, ale 2 za sebou mit nechci. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: Zersilovač k autoanténěJa v dnesnom preplnenom pasme fm by som k autoradiu nechcel ziaden.Zosilnovac pre fm ma opodstatnenie iba v par konkretnych oblastiach a aj to k stacionarnemu tuneru a k smerovej antene fm. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
@Qquiderrbože,když to neumíš změřit,tak tu anténu připoj přes kondenzátor a hned ti bude jasno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |