![]() |
|
internetova televize tzv.iptvuz mam dost skylinku,chtel bych prejit na internetovou televizi.Jak je to s tim setoboxem na prijem tv pres internet?Poradi nekdo. |
albert196
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 22 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@stippytřeba http://leeztv.com/ |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@stippyTreba ale pripomenúť, aby si vedel, že všetky tieto IPTV stránky sú nelegálne a spoľahnúť sa len nato v dnešnej dobe je samovražda.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
@peterska kde máš jistotu, že IPTV české služby, o kterých se zde taky hovoří legální jsou? Nikde na jejich stránkách není odkaz na licenci, kterou by měly tyhle subjekty mít.... |
motanek79
![]() |
|
@peterskJinak tohle se říkalo i o Share, a realita je taková že ten kdo si před 10ti lety zaplatil "lifetime" přístup je nyní vysmátý, protože kolik share serverů skončilo? Nemám problém říct že vyjma těch jednotek, o kterých se v médiích občas halasně píše to nejsou žádné z tisíců... Takže legální-nelegální, obraz (na 40 palcové FullHD) jak lusk i na programech, které zde vůbec nejdou chytat signálově, o zakódování nemluvě..https://yadi.sk/i/NaH5Zq803FcmYm |
motanek79
![]() |
|
@motanek79Nelegálne sú všetky a aj share. Len aby vedel albert196. Len toľko som chcel povedať. Mne je absolútne jedno, že Ty čo pozeráš, alebo druhý a začo platíš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNelegální z pozice poskytovatele možná, z pozice kunšafta ne. Ve své podstatě je nelegální i vysílání slovenských programů nemajících licenci pro vysílání v ČR - o kteréžto se zde docela uživatelé bijí. V principu je to totéž...Propagace ACE streamů se Ti líbí? Tam jsem Tvou radikální odezvu nezaznamenal. |
motanek79
![]() |
|
@motanek79Dobre ukludni sa, ešte raz opakujem, nezaujíma ma to a pozeraj čo chceš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: internetova televize tzv.iptvmotanek79@ To tvoje sdílení je možná dobrý, ale jenom do okamžiku, kdy funguje. Jak ti nejde net nebo to prostě z nějakýho důvodu vypadne, tak můžeš čumět tak na ČT24. Což pro běžnýho diváka rozhodně není řešení. Navíc i to sdílení je placený, takže pokud má autor úvodního dotazu problém se Skylinkem za 79 kaček měsíčně, tak nějakých cca 5 dolarů pro něho bude naprostá rána.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSDiskusní vlákno zde je o IPTV, které jaksi s internetem počítá bez ohledu na to zda jej máš od poskytovatele nebo "poskytovatele". Příměr se sdílením byl samozřejmě jen obecného charakteru |
motanek79
![]() |
|
RE: internetova televize tzv.iptvVlákno je v sekci Skylink. A o nějaký IPTV asi nemá tazatel moc páru.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
LucaBrazzanič v zlom-skušal si skutočne antik?Ich ponuka sa ti zda mala??? Neviem či si to ozaj dobre spustil.... Bez mesačnych poplatkov -take množstvo programov -skus napisať kto ti ich da viac ..... krasny večer všetkym |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
@PoldaSTo už ale není můj boj.... |
motanek79
![]() |
|
RE: internetova televize tzv.iptvNa doma Skylink + Freesat, na cesty Antiktvgo. Mám síce doma aj Antik, ale je len pre menej náročných ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@motanek79Co v tom leeztv.com/ jede za TV? Jejich informace jsou k ničemu. Platit a nevědět za co, mi příjde trochu divný. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
internetova televize tzv.iptvJá mám digi2Go |
grandfunk
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
@pf09http://leeztv.com/apps/ch_list.php?username=testy2016&password=testy2016 |
motanek79
![]() |
|
@motanek79Nevim jake mas napojeni na tu stranku, ale promin, ten web neposkytuje v soucasne dobe vubec nic, muzu si pustit jen Al Jazeeru. Chapu, ze je to nejspis stale v testovacim rezimu, ale testovat s jednim kanalem mi neprijde uplne stastny, tudiz k tehle debate je tenhle web v soucasne chvili irelevantni. |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPNapojení nemám žádné....To si myslíš, že Ti někdo bude gratis pouštět vše? Sebevědomí Ti koukám nechybí... Máš možnost si za 2€ zaplatit 24 hodin |
motanek79
![]() |
|
@motanek79co to co ma delat s mym sebevedomim? To je nejakej argument? Nevim jakej mas zkusenosti s iptv serverama tohohle typu ty, ale ja jich uz par odzkousel a vyuzival (i platil) a bylo celkem bezne, ze ti na 12 (pripadne 24h) dali trial se vsema kanalama, protoze je sice krasny, ze ti tady ukazou jeden kanal, ale nijak to neotestuuje tvou konektivitu na jejich server a ani ti to neukaze, kolik kanalu je skutecne aktivnich... |
MartinP
![]() |
|
@MartinPPro ty "jednodušší" ještě jednou.... Máš možnost si za pitomé 2 EUR zaplatit full 24h trial... TečkaP.S.: Tento server je velice dobrý, ale už není můj primární. Košile bližší, nežli kabát, takže svůj primární zdroj pochopitelně nezveřejním... Voják se stará, voják má..... |
motanek79
![]() |
|
@motanek79Nejak jsem nepochopil, proc se tak strasne vztekas, kdyz tedy na provozu daneho serveru nejsi nijak zainteresovany... Ja ti jen rekl, ze nevidim duvod vubec platit 2€ za trial, kdyz u obdobnych iptv sluzeb je bezne (a dokonce tak nejak v zajmu jejich provozovatelu) dat plnohodnotny trial na par hodin zcela zadarmo. Tvuj odkaz proste pro zdejsi diskuzi mi tim padem neprisel irelevantni. Zadarmo v tom testu nabizeji 2x Al Jazeeru a z toho ta jedna uz tak nejak uplne nefunguje...![]() ![]() ![]() |
MartinP
![]() |
|
@MartinPJá se nevztekám, já se dobře bavím....Jako v pohodě, ti co na IPTV koukají (včetně mě) nemají vůbec zájem aby koukali i jiní... |
motanek79
![]() |
|
@motanek79tak tak,mám komplet online IPTV skylink,freesat,digi,o2,voyo a další,stačí mě to |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |