![]() |
|
Zariadenie pre CA modul Irdeto PlustelkaDostal som sa výhodne k CA modulu Irdeto Plustelka.Bohužial mám asi 2 ročný TV Samsung ktorý však podporuje iba DVB-T a nie DVB-T2.Nový televízor preto kupovať nechcem.Aký cenovo prijatelný prijímač by ste mi odporučili pre využitie tohto CAM modulu? Ak by som kúpil Almu 3000 tak tá už kartu v sebe má a môj modul by mi bol nanič.Satelitný prijímač som tiež kupoval nedávno - Cryptobox 650 .Preto kupovať nejaký nový COMBO s DVB-T2 tunerom tiež nechcem.DVB-T2 settopboxy s CI slotom som nenašiel... |
catania
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@cataniajo ty máš všechno,jen nevíš,co s tím modulem?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Zariadenie pre CA modul Irdeto PlustelkaNo, to len veľmi ťažko niečo poriešiš, keď nechceš investovať ani do novšieho tv, ani do combo stb!Já osobne používam iba kartu Plustelky priamo v uni čítačke samozrejme v stb, ktorý má aj DVB-T2 tuner a funguje mi to úplne bez problémov. Inak v Cryptoboxe 652HD by ti to malo fungovať, ten má aj CI slot! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
@cataniaS tvým Cryptobox 650 (má CI slot), CAM Irdeto Plustelka a prístupovou kartou Voľná telka můžeš přijímat ze satelitu alespoň Voľnú telku.Bohužel nevyužiješ možnost příjmu placených progr. Plustelky, které jsou jen přes DVB-T2 ![]() http://plustelka.sk/ponuka-programov/ |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@mmiriboymmiriboy niekde sa pisalo pred spustením že Plustelka ma spusťiť v DVB T2 v HEVC/h265 a cryptobox 652HD combo ma len DVB T2 h264 alebo plustelka je v DVB T2 h264? |
joki741
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Zariadenie pre CA modul Irdeto PlustelkaPlustelka je v H264 a tak to i zůstane, nedostatek kapacity nehrozí, spíš naopak.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@cataniaMam rozne 4x TV Samsung vsetky asi 4 roky stare, v kazdom mi modul nacita, mam teraz zaplatenu aj platenu ponuku na rok, v akcii za polovicu, vsetko funguje ako ma, len pri platenej ponuke sa sem tam rozstvorcekuje obraz a mierne prerusi zvuk, nie je to pravidelne, ale casto. |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 246 |
![]() |
|
RE: Zariadenie pre CA modul Irdeto PlustelkaDVB-T2 settopbox(nie Combi) s CI slotom neexistuje ? |
catania
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Zariadenie pre CA modul Irdeto PlustelkaPredaj modul a máš po starostiach. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@cataniaV H264 tuším existuje, ale zatím není v H265/HEVC.To by ti sice pro současnou Plustelku stačilo, ale copak víš, co "bude zítra"? Abys tady zase za rok, nebo dva nekňučel, že to nemá H265/HEVC ![]() |
kokun
![]() |
|
Zariadenie pre CA modul Irdeto Plustelkanevedno ci sa na starsich tv s dvb-T neda to prerobit na dvb-t2..dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
@lubo540Ledaže by si to "prerabal" Ty.To by se asi nevyhazovaly tisíce sat-rec. jen SD (MPEG-2) a "prerabali" by sa na HD (čili MPEG-4). Rozdíl mezi DVB-T a DVB-T2 je "stejný" (MPEG-2/MPEG-4). Jo DVB-T2 H265/HEVC, to je už "jiná liga" ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: Zariadenie pre CA modul Irdeto PlustelkaV čem je H265 "jiná liga"? Vůbec v ničem, akorát se do muxu nacpe víc programů a divákovi to nic extra nepřinese. Všechny tyto "kompresní vymoženosti" jsou primárně dělaný kvůli snížení nákladů na distribuci a rozhodně ne proto, aby se měl divák líp :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@lubo540...nevedno ci sa na starsich tv s dvb-T neIsteže sa to dá. Potrebuješ jednu osb dosku, 6ks šróbik, 3ks drátik, dva vynkle, karbonbrúsku, uťahovačku a letovačku.Návody sú na jútúb... |
marian34
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Zariadenie pre CA modul Irdeto PlustelkaNovou TV nechceš, nové Combo nechceš. Pak se dá navrhnout jediné, použij uvedený modul s kartou jako dekoraci.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@cataniaJeště máš možnost: Cryptobox 650 prodat a koupit nějaké combo.Nejlépe se čtečkou + CI slotem a určitě H265/HEVC ![]() Jinak nepochopím koupi telky DVB-T před dvěma lety! To musel být ale velmi "výhodný výprodej" ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: Zariadenie pre CA modul Irdeto PlustelkaExistuje jedna možnost, amiko 8260-modul i čtečka,u nás jsem neviděl čístý T2/C,jen combo-pohledej,kdyby stačila jen uni jak tu někdo psal-amico 8140!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |