![]() |
|
Slovenské Digisporty - dnes tenisMožná jen taková zajímavost pro fanoušky tenisu: Dnes vlastně bude na Slovensku vysílat 6 Digisportů. Podle smlouvy musí večer na DS 4 a 5 vysílat Ligu Mistrů, proto na Digisport 3 SD bude ženský tenis. Ale jen ve verzi SD! Verze HD je i pro Česko a tam práva na tenis nemají. Vím, je to jen SD kvalita, ale lepší než nic. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisdigisporty nejlepší sportovní stanice v ČR a SR,doslova válcují konkurenci![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisVčera hrál Tomáš.Na slavném DS 2 byl místo něho vodní slalom,upoutávky na fotbal,kecání o fotbale.To celé asi 3 hodiny a pak kolem jedné ráno Stan W.Na co to kupovali?Na NS by Tomáš byl. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisaha, to nevím, včera večer jsem už spal, možná lepší že jsem Berdycha neviděl, to mohlo být na infarkt... Ale i NovaSport v minulých letech byla u ATP odkázaná na to, jaký signál ze zahraničí přišel. Navíc Berdych nehrál na centrkurtu. Ale je to zvláštní, proč by to proboha nevysílali, když se nějaký zápas odehrával? Asi nezáleží na tom, že to zrovna byl Berdych. |
jirka67
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisco to plácáš?Berdycha normálně vysílali!!A stejně člověk by o nic nepřišel,Berdych je K.O.To je na ukončení kariery! |
dawis77
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisNo myslím že nejlepší český stanice jsou Canal + sport a Eleven |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
vcera cibulkova - pliskovakoniec zapasu som nahralhttps://www.youtube.com/watch?v=9l2L8Yee-ho Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
jirka67Digisport 3 v SD verzi pro česko nevysílá, alespoň me nehraje a to mám zaplaceny balíček Sport. V HD verzi mé hraje, tak fakt nevím. |
Stipe
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisDawisi nelži.Berdycha nevysílali.Byl jen po 21:30 M.Zverev.Poté upoutávky přes dvě a půl hod.A až po 01:47 začli milostivě vysílat Wawrinku od stavu 7:5 a 1:1 !To je DIGISPORT.pRO MNĚ TO JE DIGISVOLOČ.Před Thiemem opakovali Federera. |
jenes
![]() |
|
@bohus31Jo dnes to opakovali na O2Tv Sport..O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@bohus31Perfektní záznam konce utkání(a ve full HD).Jenom by bylo potřeba napsat,že se jedná o zápas Kristýny Plíškové s Cibulkovou(a ne Karolíny).Super Tennis tam má taky jen Plíšková. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
jenestoho berdycha vysilali na digisport 1 prece jak bylo v programu uvedeno. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 866 |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes teniskolopik-přesně tak!Takže jenes čekám omluvu! |
dawis77
![]() |
|
celý den tenisJe na stanici Supertenis HD na 13°E. Nevím tedy proč, ale vysílají z toho Indian Wells jenom ženy. Ta Cibulková-Plíšková radši nekoukat. Ale jak tam ukazují teploměr 121°F, to je přes 50°C, tak tam bych hrát tedy nechtěl. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisSatelitak: Supertennis nemuze davat muže, protoze nevlastni prava na ATP1000, jinak ma prava skoro na vse, krome grandslamu.Stipe: vzdyt ano, psal jsem o Slovensku. Na Digi SK mi bezi vsechny Digisporty. Kdo ma Digi CZ, tak jen 1,2,3 v HD |
jirka67
![]() |
|
jenesKdyz se podivas na digisport.sk na program, tak tam i na vcera je napsano, ze Berdych byl na DS1. To jsi fakt koukal 3h na DS2 na nejake "blbosti" a nenapadlo ti prepnout na jiny DS? Nechapu |
jirka67
![]() |
|
jirka67Tak nevím, mám zapnutý DS3HD a na EPG mám, že by měli dávat Cibulovou s Pavlučenkovou, ale místo toho tenisu dávají španělskou ligu mezi Deportivem a Barcelonou!, tak opravdu nevím, ale nechce se moc věřit, že by DS3 SD dávali ten tenis? |
Stipe
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisStipe-to snad nemá cenu ani komentovat,je vidět že nejsi znalý v tomto oboru![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisOmlouvám se, že mám největšího![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisDawisi omlouvám se Ti za lháře, tenis byl asi od 23:15 na DS 1.Ale,Digi,to je společnost. Ještě teď ráno je v EPG napsáno 20:55 Liv-Burnley a 22:55 škótska premiership.To na O2 je změna následně opravena.A co dávali než začal zápas,jedním slovem-odpad.A proč Stan W začal za stavu 7:5 a 1:1 když byl na DS 2 ?Shrnu-Večer po 20:10 do 01:45 se na DS 1 a 2 vysílalo 6 hodin odpadu,částečně proložené tenisem.To je Vám teda společnost |
jenes
![]() |
|
jenesdigisport říkáš,že vysílá odpad?A co vysílá podle tebe slavný 02 TV Fotbal a 02 TV Sport?Podle tvé optiky pak mega odpad!Poněvadž tam je 99 % času samej záznam! |
dawis77
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisCo sa tyka sportu, Digi SK je bezkonkurencna v nasich koncinach. Cenovo je to tiez OK.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisKdyby tam byl aspoň záznam tak to beru,ale ty neustálé upoutávky na ligy,rozhovory s kdekým aby vyplnili 1 až 3 hod času,to je děs.Přejeďte si pondělí od 20:00 do 00:02 hod.Na DS 1 a 2 a spatříte tu hrůzu místo tenisů.Dobře vím co se v ten čas hrálo a co tato " společnost " platícím divákům naservirovala. |
jenes
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisjenes-já se tě ptal na něco jiného,ale dobrá![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisJsou tam záznamy,ale podle epg a kupodivu to sedí.Nezažil jsem na O2 fotbal to co v pondělí na Digi. |
jenes
![]() |
|
RE: Slovenské Digisporty - dnes tenisjenes-ale i oni mají v EPG někdy nepořádek,to se někdy stává... |
dawis77
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |