![]() |
|
Kanaly Nova zadny signal?Taky to tak mate?😕Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
re:Kanaly Nova zadny signal?Nejde, nejde ani mne a to ani HBO HD, 2, 3, Cinemax, Spektrum, NGW HD,......je toho vela |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 246 |
![]() |
|
RE: Kanaly Nova zadny signal?co zase robia ked to nejde |
Miro1983
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Kanaly Nova zadny signal?potvrzuju, hlasi mi to Zadna sluzba aktualne u HBO i NGW HD |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: Kanaly Nova zadny signal?Diky za odpoved. To jsou fakt neschopaci! A zrovna, kdyz jde NHL. Dmnti jedni![]() ![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
re:Kanaly Nova zadny signal?Pozeram ze na Nova signal nie je, ale na HBO HD signal je, ale tiez nejde |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 246 |
![]() |
|
RE: Kanaly Nova zadny signal?Vsetko ide.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@LucaBrazzaAj mě všetko ide![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
je to tak,šlape všechno,jak má ("čisté" Irdeto) .Asi včera měli nějaký problém...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: Kanaly Nova zadny signal?Včera urcite měli nejaky technicky problém. Na Nova HD jsem dopoledne zpozoroval nepravidelne chvilkove asi 0,5s vypadky obrazu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
![]() |