![]() |
|
Spektrum HD a EPGAhoj, stve me, ze v EPG tohoto kanalu nejsem schopen rozpoznat epizodu, dil epizody...Oni maji mnohdy stejny epg popis i nazev !!! Neda se v tom vyznat... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
kde presne?Kde presne to vidíš? Káblovka? Skylink? UPC Direct?Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Spektrum HD a EPGJsem v sekci skylink, tak kde asi?Vyjed si epg program, serad si ho podle abecdy a projd epizody, mnohdy nejsem schopen rozpoznat, jaky dil je vysilany :-(( |
Hollys
![]() |
|
chybné EPGChybné EPG dodáva firma, ktoré Skylinku dodáva tieto dáta. Mám možnosť vidieť originál dáta a tam je to zapracovné správne. Mám možnosť dodávať lepšie dáta, no Skylinku to asi takto vyhovuje.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
RE: Spektrum HD a EPGChces rici, ze napr. u upc je epg tohoto kanalu jinak a lepe? |
Hollys
![]() |
|
môže a nemusíEPG dodáva vždy do vysielania tretia strana (okrem českého verejnoprávneho DVB-T). Takže vždy záleží na to, ktorá firma to ako zapracuje. Naše dáta sú robené tak, že epizody a série sú samostatne a dá sa dokonca podľa toho jednotlivé dieli nahrávať.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
![]() |
|
RE: Spektrum HD a EPG1) neodpovidas na otazku :-(2) Tak to je fajn a muzes kontaktovat Skylink, at s tim shitem nevo udela? Diky |
Hollys
![]() |
|
Tak dnes zase noe tvMa diky pohrbu chybne EPG... :-(Fakt nepruzne a k nicemu, dal jsem si nahrat Pod Lampou a smula |
Hollys
![]() |
|
![]() |