![]() |
|
Internetová tv KukiAhojte, má to někdo? Jaká je spokojenost? Funguje to i v zahraničí? Za 200 celkem dobrá nabídka. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Internetová tv KukiKidi to funguje |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
Frenk2Co je kidi![]() |
algec
![]() |
|
RE: Internetová tv KukiZa 2 stovky dobrý leda pro toho, kdo je v síti Netbox nebo partnerů (a ještě to dostane se slevou za balík net+TV). Jinak o ničem, protože naprosto bez garance funkčnosti. Vůbec všechny ty netový televize, co tady rostou jak houby po dešti, jsou dost pofidérní a klasickýmu příjmu ze satelitu nebo kabelu nemůžou konkurovat (přičemž šaškárny s jakýmsi zpětným shlédnutím jsou leda pro hračičky, prakticky k ničemu - to jenom, kdyby to někdo tasil jako argument pro IPTV).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSMoc tomu nerozumím, proč to nefunguje. Zkoušel jsem to na mobilu s 3g a jelo to. A na tv doma přes WiFi také, kvalita dobrá. |
algec
![]() |
|
@PoldaSmoje řeč.Třebas i ZapniTv.To je taky taková obdoba...![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Internetová tv Kukialgec@ Netvrdím, že to nefunguje, ale že je to mimo síť Netbox a partnerů bez záruky. Když to tvůj ISP zařízne nebo to prostě technicky nepůjde, tak budeš platit 2 stovky měsíčně a dohadovat se na všechny strany kde je chyba. Takhle se placená služba poskytovat nedá. Leda neplacená jako Youtube nebo Stream, tam je to fuk a člověk není tratnej.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Internetová tv Kukijamess96@ Jo jo, taky sledovanitv.cz, 4network.tv (tady u těch dvou je teda dostupnost pouze v sítí partnerů, takže aspoň něco), lepší.tv, samozřejmě O2 TV Air M a kdoví ještě. Všechno stejný.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Internetová tv KukiNikde ani slovo, odkaz na jejich licenci... Kde je řečeno, že je to "legální" tak jako (nejen) ukrajinští provideři? Nikde. Takže za sebe dám raději (hypoteticky, nezajímá mě to) těch 100 USD ročně jinam... |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
algecAhoj mam to na tv 55 palcu a obraz je super.Vyhovuje mi to i z duvodu rozsireni na tablet a pc a hlavne si ten Set-top box muzu vzit i na chalupu kde mame vdsl a mam porad kabelovku sebou.Zahranici nemam vyzkouseno udajne funguje jinak to VPN jisti. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Internetová tv KukiMám kodi spotsmania a jiné prostě bomba jedeto jak s praku sportsmania na rok 1800kc jinak všechno free záleží co si přeješ a ne nějaké kuki |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Internetová tv Kukizkoušel jsem, já mám sledovanitv gratis , jako alternativa satu dobrý, kuki zkoušel jsem zkušebně s aplikací v tv samsung i na pc, dva zádrhy do zelené obrazovky vždy na začátku a pak běží na 100pro, intenet 15/5,,,stejně ale zatím pořád visím na orbitě1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
Frenk2Jako já nepotřebuju sports manii. To KODI jsem viděl, ale jdou na tom naše programy? Bohužel nemluvím řečí jejich kmene :-). Hledám nějakou alternativu k Freesatu a v DVB-T nejsou dětské programy. Na nic jiného to nepotřebuju. |
algec
![]() |
|
RE: Internetová tv Kukifreesat, Skylink. IPTV není pro tyto dvě platformy alternativa, ale nepovedenec. A v DVB-T je ČT :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@algecjsou možnosti cz sk programů,digi a všemožné,ty servry jsou neveřejné a fungují v menším okruhu lidí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |