Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Internetová tv Kuki

Ahojte, má to někdo? Jaká je spokojenost? Funguje to i v zahraničí? Za 200 celkem dobrá nabídka.

algec
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Internetová tv Kuki

Kidi to funguje

frenk2
Registrace: 2/2008

Frenk2

Co je kidi :)))

algec

Za 2 stovky dobrý leda pro toho, kdo je v síti Netbox nebo partnerů (a ještě to dostane se slevou za balík net+TV). Jinak o ničem, protože naprosto bez garance funkčnosti. Vůbec všechny ty netový televize, co tady rostou jak houby po dešti, jsou dost pofidérní a klasickýmu příjmu ze satelitu nebo kabelu nemůžou konkurovat (přičemž šaškárny s jakýmsi zpětným shlédnutím jsou leda pro hračičky, prakticky k ničemu - to jenom, kdyby to někdo tasil jako argument pro IPTV).

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

Moc tomu nerozumím, proč to nefunguje. Zkoušel jsem to na mobilu s 3g a jelo to. A na tv doma přes WiFi také, kvalita dobrá.

algec

@PoldaS

moje řeč.Třebas i ZapniTv.To je taky taková obdoba... :bigeyes:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

algec@ Netvrdím, že to nefunguje, ale že je to mimo síť Netbox a partnerů bez záruky. Když to tvůj ISP zařízne nebo to prostě technicky nepůjde, tak budeš platit 2 stovky měsíčně a dohadovat se na všechny strany kde je chyba. Takhle se placená služba poskytovat nedá. Leda neplacená jako Youtube nebo Stream, tam je to fuk a člověk není tratnej.

PoldaS

jamess96@ Jo jo, taky sledovanitv.cz, 4network.tv (tady u těch dvou je teda dostupnost pouze v sítí partnerů, takže aspoň něco), lepší.tv, samozřejmě O2 TV Air M a kdoví ještě. Všechno stejný.

PoldaS

Internetová tv Kuki

Nikde ani slovo, odkaz na jejich licenci... Kde je řečeno, že je to "legální" tak jako (nejen) ukrajinští provideři? Nikde. Takže za sebe dám raději (hypoteticky, nezajímá mě to) těch 100 USD ročně jinam...

motanek79
Registrace: 10/2013

algec

Ahoj mam to na tv 55 palcu a obraz je super.Vyhovuje mi to i z duvodu rozsireni na tablet a pc a hlavne si ten Set-top box muzu vzit i na chalupu kde mame vdsl a mam porad kabelovku sebou.Zahranici nemam vyzkouseno udajne funguje jinak to VPN jisti.

Tielk
Registrace: 11/2007

Mám kodi spotsmania a jiné prostě bomba jedeto jak s praku sportsmania na rok 1800kc jinak všechno free záleží co si přeješ a ne nějaké kuki

frenk2
Registrace: 2/2008

zkoušel jsem, já mám sledovanitv gratis , jako alternativa satu dobrý, kuki zkoušel jsem zkušebně s aplikací v tv samsung i na pc, dva zádrhy do zelené obrazovky vždy na začátku a pak běží na 100pro, intenet 15/5,,,stejně ale zatím pořád visím na orbitě

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Frenk2

Jako já nepotřebuju sports manii. To KODI jsem viděl, ale jdou na tom naše programy? Bohužel nemluvím řečí jejich kmene :-). Hledám nějakou alternativu k Freesatu a v DVB-T nejsou dětské programy. Na nic jiného to nepotřebuju.

algec

freesat, Skylink. IPTV není pro tyto dvě platformy alternativa, ale nepovedenec. A v DVB-T je ČT :D

PoldaS

@algec

jsou možnosti cz sk programů,digi a všemožné,ty servry jsou neveřejné a fungují v menším okruhu lidí

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra