![]() |
|
Freesat sk Markiza HdZdravím. Mám slovenskou kartu Freesat ,všechny programy fungují ok ,jen Markiza Hd nejde.neví někdo v čem by mohla být chyba ? Zkusil jsem už vše ,smazat ,znovu naladit a nic ,SD verze jde normálně,díky za případné reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Freesat sk Markiza HdObrat se na zakaznickou linku. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@AnubisŽeby zápisy chodili pre CZ???VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
Re:bretahTo se samozřejmě obrátím ,karta je ofiko,s tim nemám problém, jen jsem chtěl zjistit zda nedělám nějakou hloupou chybu.dík.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Freesat sk Markiza HdA mas zaplateny HD balik? |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
Re:loop12Ano.i balíček plus,vše ostatní Hd jde ok.nechápu to . jedině že by to nějak ovlivňoval modul Digi cz ale když ho vytáhnu stejně to nejde.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
KEDY BUDU DALSIE PROGRAMY V HDVOLAL SOM DO FREESAT A NA ZAKAZNICKEJ LINKE MI NEVEDELI POVEDAT ,KEDY PRIBUDNU PROGRAMY JOJ PLUS HD,JOJ CINEMA HD,DAJTO HD A DOMA HD.DUFAM ZE SA V NABLIZSEJ DOBE ROZHYBU,BOLO BY NACASE... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: Freesat sk Markiza HdFerdo, neřvi tak![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
![]() |