![]() |
|
Záhada 42K DVBTZdravím.Mám naladěn kanál 42K V.Jeníkov Jihlavsko.Tam začal vysílat nedávno program 02TV Free.Všechny programy co mám naladěny i s tímto bez problémů.V neděli přepnu na 02TV Free 42K večer kdy hrála Plzeň.Potom byl tenis.Asi po vteřině obraz zmizel a objevil se nápis "Televize není připojená k internetu."Zvuk šel obraz ne.Pustím tv která nemá wifi v kuchyni a tam program šel.Zapnul jsem wifi a obraz naskočil.Ráno jsem zkusil tento program a bez problémů.Včera večer taky bez problémů.TV mám Panasonic TX-L39E6E.Dělá to taky někomu,možná ani o tom nevíte.Přeji hezký den. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Záhada 42K DVBTVcera O2 spustilo hbbtv aplikaci. Predpokladam, ze tv v kuchyni nema hbbtv. Takze mozne vysvetleni je, ze bud tam maji v hbbtv chybu nebo naopak umysl, ktera/ktery nuti divaka strcit hbbtv televizor do internetu. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Záhada 42K DVBTV kuchyni hbbtv nemám.Ale počkám si na sportovní přímý přenos,jestli to udělá znovu.Ono o nic nejde stejně tuto stanici zpoplatní.Ale když mi obraz nešel tak na pozadí obrazovky byl TV-program "Seznam.cz" V trojuhelníku byl vykřičník a pod ním ten nápis o připojení. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Záhada 42K DVBTTak pokud byl na pozadi program seznam.cz, tak to bude asi jeste jiny problem. Skusil bych znovu naldit mux4 v tv (manualni ladeni 42k), treba jen precislovali sluzby. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Záhada 42K DVBTTo proladění 42K jsem udělal ještě večer v neděli a nic se nezměnilo.Chtělo by,aby to několik lidí vyzkoušelo,ale u přímého tv.přenosu.Dnes mi taky jeden pán říkal že mu to několikrát udělalo,ale neznám jeho TV. |
Ji.sat
![]() |
|
@Ji.satJindro, tak jsem to naladil na smartLG a žádný hbtv tam není, jede to bez internetu i s internetem ale kvalita toho obrazu přímo humus. Je tam přímý přenos basketu.![]() |
Mirda2
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Záhada 42K DVBTU toho Panasoniku Hbb mám,zatím to valí bez problémů.V pravém dolním rohu "Stiskněte modré tlačítko" a nabídka živě,tv program,archiv,zavřít. Včera na Digizone.cz napsali článek.Třeba v tu neděli tam možná něco čarovali večer.Ahoj. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Záhada 42K DVBTnevím jestli funguje modré TL. na o2 , ale já ne solo4k nejdřívčervené pak modré a pak nic dál už nepokračuje (nejde to za 1 Kč) |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Záhada 42K DVBTNa pozemním vysílání mám modré na tom jiném je možná červené např.Prima hbb. |
Ji.sat
![]() |
|
![]() |