Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Námluvy k Freesatu

Tak mne pani po telefonu lanarila k Freesatu.
Rekl jsem ji, ze jsem o nich i uvazoval, ale ze je nechci do doby, kdy tam nebudou mit vsechny zakl. kanaly (Nova Gold,..). Na to mi bylo sdeleno, ze to tam do dvou mesicu bude + ze pribudou i ruzne dalsi kanaly v HD. Dalsi perly: nabizi mi specialni cenu 199/259 od 7. mesice (takze to same co nabizi na netu).. Maji daleko kvalitnejsi satelit nez Skylink a proto nemaji vypadky prijmu jako skylink.. Pak jela jako stroj asi tri minuty nez to uzavrela tim, abych ji nadiktoval nektere udaje o sobe, aby to mohla predat kolegyni k vyrizeni. Na to jsem ji rekl, ze to moc hrne. Ona, ze kdy by mi tedy mohla zavolat. Ja na to, ze tak za ctvrt roku. To byla velmi zklamana..
Tak uz se tesim, az se za dva mesice kouknu na nabidku kanalu freesatu, jake tam pribyly :)

taki
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Námluvy k Freesatu

Tak na to jsem taky zvědaví. Mě volali před týdnem. Ale cenově vychází Freesat lépe než Skylink.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Měli by doplnit české programy. Samozřejmě, že tam nemusí být úplně všechny, ale přišli o slovenské programy. Například bych uvítal Joj Cinema, která se může šířit na území ČR.
Kdy začnou námluvy s Magio Satem?

dasenka
Registrace: 11/2011

@taki

Vsadím se,že v kuchyni štěkal její pes a brečelo dětátko. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

Vypadá to, že to bude reálné s přidáváním kanálů. Bylo to nedávno zmíněno i jinde na NETu. UPC posiluje, FreeSat ztrácí a to se už, konečně, nelíbí. Ale ... uvidíme.

silesian
Registrace: 4/2011

No a máte z toho vánoce trapný to sem bude každý psát kdo mu volal 😂

pussycat
Registrace: 8/2009

@silesian

Dokud tam ty kanály nebudou, tak neuvěřím.
Jakmile tam budou všechny Novy a Primy (a nezmění cenu), tak ta nabídka bude z mého pohledu mnohem výhodnější, než Skylink. Pro dvě TV cena na jednu TV 122,-/měs. s téměř všemi relevantními programy, co jsou na SL + třeba Discovery Science, je super nabídka.

taki
Registrace: 1/2017

a mě nevolal nikdo -:(((

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@taki

Psal jsem ,,Uvidíme". Jsem rovněž obezřetný a na pouhé dojmy a výlevy radosti na nějakých stránkách někde na Netu nevsázím. Jinač máš pravdu. Pokud ANO a pokud se nezvedne cena, tak to bude dobrá a zajímavá varianta příjmu. Samozřejmě ne pro fotbalového pohlupavce. :)

silesian
Registrace: 4/2011

Nikdo

nenaslibuje nikdy tolik co dokáže FreeSat. ;) Ovšem skutečnost je vždy žalostná-stále bezkonkurenčně nejhorší program.nabídka.

hobo

@hobo

Mně vyhovuje,všichni nadáváte na novácké a barrandovské programy,že je to hnůj a,když tam nejsou tak je zle :)))

jjery
Registrace: 12/2012

Kdyby se tak raději pustili do lepšího EPG.. aktuálně u několika programů jen v maďarštině a u českých programů prozměnu bez detailů. Například EPG v DigiTV nebo DVB-T je popisnější (u seriálů uvádí i čísla dílů a jejich popis, zatímco u Freesatu jen název seriálu a konstantní popis seriálu).. Už jsem s nimi ohledně tohoto komunikoval a vymlouvají se na to, že za to mohou provozovatelé těch kanálů.. že jim to tak blbě posílají, což se mi nezdá, proč v DVB-T je něco jiného, než ve Freesatu a některé EPG nejsou ani v češtině. :(

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

@jjery

Mám kromě jiných provajdru freeSat 10 let.Spíš ze setrvačnosti.Ale bohužel je to opravdu spíš pro příznivce SD mazanic.Momentálně je to tak jak jsem již napsal a to bez nějakých zaujatostí.Cena v mém případě celkem ujde,ale v létě se loučím. ;)

hobo

@hobo

Mám Skylink základ,Freesat hd+ a teď i Volnou telku plus terestriál a na mojí 32" televizi tam moc velký rozdíl nevidím.Kdo má 50" a víc televize ten rozdíl vidí,ale u nás na dědině je takových televizí minimum.U některých důchodců běží pořád skleněnky.

jjery
Registrace: 12/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra