![]() |
|
WTA tenis-Digi vs.O2Včera koukám na program po Miami a vidím na O2 Charleston a Monterrey a na Digi pouze Charleston.A začínající Miami,právě jsem dokoukal Kristýnu Plíškovou a teď mám Benčičovou,tak mrknu na program vychvalované Digi tv a na ní to nebylo.Pouze záznam z I.Wells.Začínají až dnes.Přitom v úterý se vysílalo 5 zápasů.Co to koupili zase za okleštěná práva?Když dva dělají totéž,vidíte-vlastně na Digi nevidíte-že to není totéž.Podobné je to i s počty zápasů v LM.Končím,tenis je moc napínavý. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Tak hlavně jestli vám to šlo. Viz. výňatek z Facebook O2Dobrý den. Zaznamenal jsem (opět) výpadek Vaší O2TV. Horší, že jej zaznamenala i manželka (a tím pádem byly zase v ohrožení nahrané „vyměněné manželky“). Nechci si stěžovat na cenu Vašich služeb - jsem svéprávný a vím co objednávám i platím. Dokonce mne netrápí ani to, že Vám občas něco nefunguje, to se stává. Co je ale horší: a) neinformujete o tom b) jednáte „reakčně“, tedy omluva až na zákazníkovo upozornění/křik Na Vaši poruchovou linku se dá dovolat pouze ze znalostí př... Už zase výpadek O2Tv... hlavně že za to chcete 900kč/měsíčně.... už mě to nebaví. 14dní zpátky nešlo zpětné přehrávání... teď pro změnu výpadek... Jen dva příklady z dvaceti Navíc pokud se nepletu tak v ČR má digi pouze práva na mužský tenis. |
lineker
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Mám na mysli Digi SK,kterou si chtěli mnozí dát právě kvůli žen.tenisu a nižší částce.A osobně s O2 tv problémy občas mám taky,ale u Digi cz kdykoli pustím ze zpětného jakýkoli film či seriál,tak se to několikrát jakoby kousne a je to o x minut dál.Toto u O2 nikdy nenastalo.. |
jenes
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Tak pro mě jednoznačně vítězí DIGI SK. Ano, je levnější a hlavně tam má mužský i ženský tenis. A hlavně to, že DIGI mohu v pohodě na satelit chytit všude (na rozdíl od nemožnosti u mě zapojit O2), je pro mě důležitější a pohodlnější než to, že DIGI nevysílá jeden den Miami (ode dneška již ano) a nějaký malý turnaj. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
jenesprosím tě nechej už toho! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Dawisi to jsou facta.Nebudu něco chválit za něco,co mi nedá.Plíšková s Minellou,Errani s Benčič+ další 3 vidět nebo ne.Nezlob se ale co to zase koupili.To Slovenské a lakomé České fandy o.j.e.b.a.l.i.A ne poprvé s WTA.Ha ha ha. |
jenes
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Nebo správněji řečeno vychytralé. |
jenes
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2OD 18:00 3 tenis.zápasy souběžně na O2tv.Šafářová, Siniaková a Jankovič- Švedova.Bude to i na Digi SK? |
jenes
![]() |
|
Co vybrat ?Pokud si budu vybirat mezi O2tv, Digi Cz a Digi Sk, tak jednoznacne vytezi Digi SK ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Digi SK jednoznačně, je tam WTA i ATP, tomu nemůže kyslík vůbec konkurovat![]() ![]() ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Více kurtů,větší výběr,čeští komentátoři přes noc i ráno.To je služba jak má být. |
jenes
![]() |
|
o2 tvjsem loni na zacatku jeste nechtel ani videt...bohuzel zadneho slovenskeho obcana neznam,ze by sel do digi tv sk a ja bych mu to zaplatil tak jsem zvolil o2 tv pres se-top-box....i kdyz obcas se sekne obraz kvuli kolisave rychlosti internetu tak se to da....jeste se pripojim na mobilu o2tv tak tam se to neseka vubec. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
jenesnekecej,vysílali jen naše dvě hráčky souběžně!Zápas Jankovičové začali vysílat a poté už ne když začali hrát šafař a Siniak... |
dawis77
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Zápas Jankovič se hrál od cca 16:10 a od začátku Lucie 17:30 přešel na kanál 553 a 563 a pokračoval dál již s orig.komentářem.Obě naše měly český.Zase bohužel nemáš pravdu. |
jenes
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Aby bylo jednou provždy jasno,Digi tím se myslí Digi SK,protože česká je Nová Digi.Kdo má ajkjů jakž takž,měl by to rozpoznat.Pro ty s méně, zavolejte do N.Digi CZ a ozve se Vám -Ty ještě nemáš Novou Digi?.... |
jenes
![]() |
|
jenesještě jednou nekecej!!Nikde zápas Jankovič nepřešel,vždyť jsem to kontroloval!!Jak začli vysílat 2 češky,tak ten přenos ukončili!!! |
dawis77
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2jenesovi pěkně hrabe, už neber to svinstvo![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2tak pokud by se člověk podíval čistě jen na WTA a zároveň měl štěstí, že bydlí v lokalitě, kde O2 poběží v pohodě, tak je asi fakt O2 lepší. Ale pro normálně přemýšlejícího člověka (kterého zajímá tenis) je jasnou volbou Digi SK (ATP i WTA, i když třeba o pár zápasů méně než O2) a k tomu jako bonus anglický a španělský fotbal. No ale hlavně ta možnost chytit přes satelit DIGI všude. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
drobečekpřesně tak,ten člověk je úplně mimo,jenes co hulíš? |
dawis77
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Nechávám si.Dnes po16:00 Lucy Šafář a Kája Plíšek,takže Kája bude i na Digi ALE,po 17:30 má začít Domča Cibulka a pokud se Kája protáhne a Domi začne včas,co si myslíte že budou Slováci vysílat?A večer bude souběžně Bára Strýc a Slovenka Čepelová. Myslíte si že budou vysílat naši Báru?Možná jim půjde jen hlavní court+numero 1. |
jenes
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Myslíme, že máš dost![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: WTA tenis-Digi vs.O2Na O2 mám skutečně tenisu až móóc. |
jenes
![]() |
|
@linekerPravda výpadek byl , ale televize normálně fungovala ( alespoň na klasické IPTV ) . Nefungovalo EPG , seznam nahrávek , zpětné shlédnutí. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
jenespročpak to slavné 02 teď nevysílá souběžně zápas Lucky a Karoliny?vysílají jenom zápas Karoliny! |
dawis77
![]() |
|
dawis77lucka je na kanale o2 tv 556. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
kolopikdíky za info,ale musel jsem provézt reset stb,aby mi zápas Lucky nakočil... |
dawis77
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |