![]() |
|
Samsung Smart tv problém se tříděním programůDobrý den,mám dotaz:Koupil jsem smart tv Samsung UE55K5672SU,bohužel se mi nedaří setřídit programy podle svého výběru.Zkoušel jsem to i přes program Chansort v počítači,ale vždy po importu do tv se nastavené programy po zapnutí tv třeba druhý den rozhodí.Poradíte mi? |
Barkr
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Samsung Smart tv problém se tříděním progr...nejde to řešit přes Oblíbené programy?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Samsung Smart tv problém se tříděním progr...Nemas nahodou naladen TV podle seznamu Fastscan Skylinku? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
přesněu fastscanu s tabulkou nehneš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@HYPERTo mě nenapadlo,mám kartu od skylinku přímo v tv.zatím jsem to řešil přes oblíbené programy,ale říkám si,že to přece musí nějak jít. |
Barkr
![]() |
|
@Barkrkarta s tím nic nemá |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung Smart tv problém se tříděním progr...Jestli si při prvotnim nastaveni TV zvolil ladeni podle operatora Skylink, tak to by mohla byt příčina, proc se ti programy rozhazuji v oblibenem seznamu. Ja volil ladeni podle satelitu a programy jsem ladil rucne. Je to sice pracnejsi, ale muzu si je presouvat a mazat v hlavnim seznamu a nic se mi nerozhazuje. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
@HYPERTakže mám dát tovarní nastavení a zkusit to ručně? |
Barkr
![]() |
|
RE: Samsung Smart tv problém se tříděním progr...Továrko a můžeš automaticky i ručně ale nesmíš ladit podle Skylinku.Potom už programy jdou třídit a mazat jak potřebuješ.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
@JarousTak díky zkusím to.![]() |
Barkr
![]() |
|
@Barkrhezké dorána třídění |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung Smart tv problém se tříděním progr...měl by si nejdříve uschovat programy na flash1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Samsung Smart tv problém se tříděním progr...normálně v menu/Vysílání/Možnosti kanálů máš řazení |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Samsung Smart tv problém se tříděním progr...Přesně jak říká Jaroš.Musíš ladit ručně na satelitu a ne na Skylinku jinak se ti to zase přehází. Taky jsem v tom zápal. |
mirabren
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Samsung Smart tv problém se tříděním progr...Tovarni nastaveni je pitomost. Staci prepnout antenu ze Skylink na Satelit a tam pustit automaticke ladeni nebo rucne naladit. Seznam kanalu je samostatny pro Skylink a samostatny pro Satelit. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
![]() |