![]() |
|
rušení v autoradiuZdravím mam problem s rušením na fm a to kolem frekvence +- 96,9 a pak zhruba od frekvence 106 a vejš,. mam novou antenum a radio zapojene přes odrušovač jelikož jsem myslel že je problem v napajení, ale at jsem zkusil jakekoliv zapojení vždy stejné. antena i svod je fungl nový, už si nevím rady co by mohlo způsobovat to rušení, je to neco podobnyho jako když mate zapnute am radio a jakoby to "hvizdá" nebo Píská" neco tomu podobneho, jinak všecko ostatní je ok a dokonce jde i vic stanic než s původní antenou. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: rušení v autoradiuTaky proto Renault má tu velkou značku protože je na tu značku 😂 |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: rušení v autoradiuSaxon![]() 1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: rušení v autoradiuVýborné řešení - mě se osvědčilo - nepoužívat radio. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: rušení v autoradiutak jsem byl v obchode kde se zabyvaji autoradiama a podobně, zkusili jsme připojit jine radio a fungovalo jak mělo, takže je problem v radiu, bud je vadný nebo někde v servisnim menu potřeba nastavit. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: rušení v autoradiumenu-bzučení=Of1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: rušení v autoradiutohle radio ma nejake test menu a tak jsem si našel jak se to spouští a překonfiguroval to, jestli se to nerozhodilo nebo tak neco, ale žadna změna, tak asi je v (nevhodné slovo) radio. Když dam jiny tak nebude fungovat zabudovany displej a ovladani volantu. |
Qquiderr
![]() |
|
RE: rušení v autoradiuna sbazaru nebo bazoši jich mají dost ...autoradio renault1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@Qquiderrno vidíš,nejjednodušší zjištění vady |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |