![]() |
|
HBBTV SeznamChtěl bych se zeptat, jestli máte podobnou zkušenost. Chtěl jsem si tam pustit pořad A DOST, konkrétně jejich nejnovější díl, a místo přehrávání se mi při načtení sekl STB. Zkoušel jsem to vícekrát a výsledek byl stejný. A nestalo se mi to poprvé. Ostatní (zpravidla starší) videa jdou přehrát bez problémů. Je to jen u mě?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
Re HBBTV SeznamPříště si pusť pořad JEDEME DÁL a STB se ti určitě nesekne. |
jarouch1
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: HBBTV Seznampěkné.......![]() Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
@jonnyqMám stejnou zkušenost. Také se mi HBBTV Seznam na VU+ DUO2 seká. Pomůže jen reboot přes telnet.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: HBBTV SeznamJo Pánové,kdyby jste měli Technisat Digit Isio STC+,tak by jste tenhle problém neměli.ale to každej musí mít VU+DUO2 a ono hovnajs,hovnajs. |
bonicek
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
@bonicekAle dělá to jen u Seznamu, nikde jinde se to ještě neseklo..Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
@bonicekaž na to,že to není boxem,hovnajs |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
![]() |