![]() |
|
Tv samsungMám smart tv Samsung,stratil sa mi Skype v ňom.nemozem ho ani nijako nainštalovať.neviete mi poradiť? |
miro novak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: Tv samsung"od 2. června 2016 nebude služba na Samsung Smart TV dostupná. Samsung se tak rozhodl proto, že Skype už nebude pokračovat ve vývoji a v poskytování podpory, což by mohlo ohrozit spokojenost našich zákazníků." Podle výrobce už po 2. červnu nebude aplikace v jeho nabídce chytrých funkcí dostupná, a to u žádné ze Smart TV této značky.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Tv samsungTak prečo Samsung predával za 70eur webkamery určené pre Skype.mozem ju vyhodiť,či sa dá ta hd kamera ešte nejako využiť? |
miro novak
![]() |
|
RE: Tv samsungTak prečo Samsung predával za 70eur webkamery určené pre Skype.mozem ju vyhodiť,či sa dá ta hd kamera ešte nejako využiť? |
miro novak
![]() |
|
RE: Tv samsungto asi nevěděli že Skype prodaj ,mám LG a ty aktualizace skončía hotovo |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Tv samsungKameru nechej zapojenou....siskári budou mít radost, že tě můžou šmírovat... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
Tv samsungTakže použiť v Pc alebo cez telku napr.twiter sa nedá že? |
miro novak
![]() |
|
RE: Tv samsungVrať jim ji jako nefunkční což je v tomhle případě pravda.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Tv samsungMa už cez 2roky,záruka už neplatí |
miro novak
![]() |
|
RE: Tv samsungMěla jsem kameru na skype u Samsungu ještě v záruce, ale bohužel mi na Samsungu řekli, že jim je líto, že mi nic nemůžou vrátit, že jestli mi to leda vezme zpátky prodávající (ten se mi vysmál...).Takže kameru jsme založili a po čase ji vyhodíme. |
kiltyp
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
Skype na Tv SamsungPřed časem jsem řešil obdobný problém.Existuje řešení, jak aplikaci Skype dostat zpět do TV.Bohužel jsem si neuložil stránky ze kterých jsem načerpal podrobný návod.Domnívám se, že pokud budete chvilku pátrat na netu, že se Vám podaří na návod narazit.Bylo zapotřebí ze stránek stáhnout aplikaci Skype na Fleshku, otevřít servisní nastavení a zakázat obnovu SW od Samsungu.Poté se z Fleshky přetáhla aplikace do Tv a Skype opět funguje.Pokud by nebyla zakázána aktualizace SW, Skype při následné aktualizaci zmizí.Myslím si, že pokud je Tv již starší, tedy po záruce nedá se stejně s žádnými důležitými aktualizacemi počítat.Zárážející je, že kamery se stále dají koupit.Samsung údajně nepřistoupil na jakési licenční poplatky Microsoftu, raději Skype ze svých Tv odstranil...Přeji Vám ať se zadaří Skype rozchodit. |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Tv samsungUž to několikrát bylo. Podporu jsme zastavili, hlavně že máme prodáno.1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Tv samsungToto je bohuzel vymysl Microsoftu. Samsung s tim nema nic spolecneho. Kamera se da vyuzit i k jinym ucelum, tudiz vraceni v ramci zaruky imho neni realne, pac se to neprodava jako Skype kamera ale proste jako kamera k tv, ktera jde pouzit k ledascemu. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@Mikekno myslím,že by to vyhrál,kameru koupil k určité TV,jako příslušenství,závada kamery to není,ale jako příslušenství nejde,koupíš handsfree k mobilu a přestane chodit,kdo za to může,výrobce mobilu,tady výrobce TV |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Tv samsungpanasonik je to samí nakoupíš TV a za 2-3 roky ti plno věcí nejde a nikdy už nepůjde , nový věci taky nejdou protože nemáš na to stavěnou tv . Je to banda ,Nejlépe tv JEN NA PROGRAMY LACINOU . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Tv samsungNo, lacinou rozhodně ne. Ale hloupou -tzv. základ -pokud možno jen zobrazovač - monitor ano. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |