Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nahrávání streamu

Zdravím přítomné.Vím,že tohle sem moc nepatří,ale v těhle věcech jsem laik nedaří se mi na pc nijak zprovoznit nahrávání streamu.Chtěl jsem si nahrát vystoupení své dcery z vysilamezive.cz,ale nemůžu přijít na to jaký program použít?Otázka je,jestli to vůbec pujde?

NecanP
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nahrávání streamu

Zalezi o jaky stream se jedna, jaky ma protokol treba atd. ...nahrat jde vsechno.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

adresa:http://stream.vysilamezive.cz:1935/vod/_definst_/mp4:sport/mazory/sto_250317.mp4/playlist.m3u8 Tento stream spustit ve VLC a pak červeveným kolečkem začít nahrávat.

jerzy
Registrace: 7/2008

Treba takhle. Jerzy je expert v tymhle oboru. :))) R^

Zdravím Vás!

bobo2

Jj,tohle jsem zkoušel jako první a pořád mi vlc vyhazuje hlášku,že tohle nejde přehrát a to jsem tu adresu x krát kontroloval.Spíše ale asi mám něco špatně ve vlcečku.Jinak ale díky moc.

NecanP

Ve kterem dni dotycna soutezila?

Zdravím Vás!

bobo2

@NecanP

Tak jsem si vyzkoušel nahrávání z adresy,kterou jsem tu uvedl.Pokud si adresu zkopíruju z Google Chromu,pak ji VLC nepřehraje.Když tu samou adresu zkopíruju z Firefoxu pak nejenže se ve VLC spustí,ale pokaždé lze i nahrávat. :O

jerzy
Registrace: 7/2008

Zajimave... s tym jsem se jeste nesetkal.

Zdravím Vás!

bobo2

No a mě pomohlo přeinstalování vlc :-) ,no zvláštní.Už to jede a díky.Jinak dcera soutěžila včera,záznam by tam měl být od zítra.Live jsem nestihl.

NecanP

Taketo streamy dokaze stiahnut aj IDM ked nepoznas internet download manager a ked kliknes na stranke na stream ked sa ti spustí vyskočí na ploche idm a das leb miesto kde uložiť a ukladá R^

tondo6
Registrace: 6/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra