![]() |
|
Nahrávání streamuZdravím přítomné.Vím,že tohle sem moc nepatří,ale v těhle věcech jsem laik nedaří se mi na pc nijak zprovoznit nahrávání streamu.Chtěl jsem si nahrát vystoupení své dcery z vysilamezive.cz,ale nemůžu přijít na to jaký program použít?Otázka je,jestli to vůbec pujde? |
NecanP
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Nahrávání streamuZalezi o jaky stream se jedna, jaky ma protokol treba atd. ...nahrat jde vsechno.Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Nahrávání streamuadresa:http://stream.vysilamezive.cz:1935/vod/_definst_/mp4:sport/mazory/sto_250317.mp4/playlist.m3u8 Tento stream spustit ve VLC a pak červeveným kolečkem začít nahrávat. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Nahrávání streamuTreba takhle. Jerzy je expert v tymhle oboru.![]() ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
RE: Nahrávání streamuJj,tohle jsem zkoušel jako první a pořád mi vlc vyhazuje hlášku,že tohle nejde přehrát a to jsem tu adresu x krát kontroloval.Spíše ale asi mám něco špatně ve vlcečku.Jinak ale díky moc. |
NecanP
![]() |
|
RE: Nahrávání streamuVe kterem dni dotycna soutezila?Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
@NecanPTak jsem si vyzkoušel nahrávání z adresy,kterou jsem tu uvedl.Pokud si adresu zkopíruju z Google Chromu,pak ji VLC nepřehraje.Když tu samou adresu zkopíruju z Firefoxu pak nejenže se ve VLC spustí,ale pokaždé lze i nahrávat.![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Nahrávání streamuZajimave... s tym jsem se jeste nesetkal.Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
RE: Nahrávání streamuNo a mě pomohlo přeinstalování vlc :-) ,no zvláštní.Už to jede a díky.Jinak dcera soutěžila včera,záznam by tam měl být od zítra.Live jsem nestihl. |
NecanP
![]() |
|
RE: Nahrávání streamuTaketo streamy dokaze stiahnut aj IDM ked nepoznas internet download manager a ked kliknes na stranke na stream ked sa ti spustí vyskočí na ploche idm a das leb miesto kde uložiť a ukladá![]() |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
![]() |