Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

přijímaš share do 3500

Kamarád si chce koupit satelitní přijímaš na kterým rozběhne share. Co mám doma je mimo rozpočet a tak mu nedokážu poradit. dal si limit 3tis , ale já ho přemluvil na 3,5tis a vybral Formuler F4. je to dobrá volba ? Ještě by mě zajímalo jestli na přijímačích s androidem jde rozběhnout share.

Beavis
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

@Beavis

šarik myslím jede i na amíkách,mohu se mýlit,ale cryptobox určitě za pár šupů

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Beavis

nebo ti můžu přenechat vu-solo za 3000 jetý, ale OK super mašina

pierrepetr

RE: přijímaš share do 3500

Já mu nabízel za 4tis jetý Vu+ Uno už nastavený, ale jetý nechce, když viděl, že ve Vu+ Duo sem si musel vyměnit po záruce kondenzátor :)))

Beavis

Android vie tiež Oscam ako Enigma.

tras
Registrace: 2/2011

@Beavis

no to je jeho věc,já radši jetý mercedes,než nový embéčko,za rok je to stejně jetý oboje

pierrepetr

Pokud tedy android vešel bych se do limitu např s Openbox AS2 HD

Jemu něco vysvětlovat nemá cenu viz teď naposled reprosoustava 5.1 vybral si nový Rv

Beavis

@Beavis

pokud chceš starosti,tak do toho

pierrepetr

@pierrepetr

Myslíš celkově android nebo konkrétně přijímač?

Beavis

Formuler F4 je dobra volba.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Ted máš na czc dreama 525-ku za ty peníze, sice proběhla informace, že některé mají problémy s poruchami, ale kupuješ to se zárukou na dva roky. Když bude problém, vyměníš, mám ho doma a funguje spolehlivě. Duo je stařík-pracant, který po výměně zdroje a kondenzátorů pracuje nadále spolehlivě...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Vu+ Zero

za 2800 ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Len Android nie :lookaround: :lookaround:

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

A prečo nie Android? Tiež nie som fanúšikom paškvilu menom Andr., ale vývoj proste nezastavíš. Všetky "krabičky" dnes idú na ARM_och, a na tých ide "natívne" android. Samozrejme je možné napísať vlastné OS, ale už teraz sú zjavné problémy s tým spojené-nevyladené drivre, problémy s DVB API atď. Veľkým hráčom sa to určite podarí prekonať, no napr. Amiko team si dvakrát rozmyslí či robiť od podlahy nový systém, alebo sa zamerá na už existujúci, "celkom dobre" pracujúci android.

marian34
Registrace: 10/2010

Sharing

Mám Amiko micro hd za 60€ a ide všetko super.A navyše je rýchly (štart,prepinanie kanalov atď.) Mal som predtým Zircon za 120€ a to bol v porovnaní s Amiko šrot.

vlado5500
Registrace: 12/2008

Tak jsem mu poslal fotky Vu+ Zero a Formuler 4. Nikde neviděl jestli má Zero displej protože za televizi přijímač dávat nebude a tak je zatím rozhodnut pro Formuler.

Beavis

@marian34

Vývoj pri satelitných prijímačoch nie je v Androide. Prečo DM a VU+ nemá box s Androidom? Tak asi vedia prečo. Ja vychádzam zo svojej skúsenosti, mal som možnosť odskúšať sice len týždeň AMIKO A4. Pripadá mi to ako nejaký reklamný ťah na HEVC, 4K a multimediálne veci. Android vyvíjaný nikdy nebude na tieto "krabičky" ako Ty ich voláš. Na ktorej satelitnej "krabičke" s ARM prosesorom je Android? To mi ušlo zatiaľ.
Je to premyslený obchodný ťah na podporu predaja týchto "krabičiek". Veď človek hneď nato naskočí, ovládať Android v mobile viem, tak určite budem vedieť aj v stb.
A popritom všetky funkcie čo čakáme od Androidu aj v oblasti multimédií sa dá nastaviť na linuxe v E2.
Aby Andoid fungoval spoľahlivo na týchto boxoch mal by mať min 4GB RAM a 32GB flash.
Na jednom nemenovanom fóre mi ohľadne Androidu na Amiko 4 mi odpísal jeden "Pomalosť a mrznutie je vedľajším efektom, s ktorým sa dá zmieriť".

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Četl jsem to tam a zatím je to pravda,ale technika a pokrok běží mílovými kroky dál,jako zajíc,stačí se koukat na dálném východě (JV) R^ Už i za $65- ,120 se něco najde moderního,i tady u Berlína se to nechá koupit bez Dph R^ R^

korkoran
Registrace: 10/2006

@Beavis

Ta Laika štěká i na Amíkách,Arivě,Gm Wi Classu atd za pár šupů

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Čo považuješ za moderného? Peknú grafiku, ikonky a pod? Kodi?

petersk

@Beavis

zdar, moja zkušenost z androidom na openbox AS1 hd je dobra, neviem přečo sa tu tvrdi len android nie, sice nemozem porovnat s linuxom ale funguje to a pán od toho dostane to čo potrebuje,nič nieje dokonale a každý systém ma nejake vyhody a nevýhody

Mikulas27
Registrace: 12/2016

@Beavis

UI u Androidu a Enigma 2 přijímače se nedá srovnat, tam to drtí Android na celé čáře, Kodi, LibreElec a různé multiboot tzn. ne jak u Enigmy 2 pouze kosmetika a jiné OSD, ale úplně něco jiného tzn. Android, Enigma2, Libreelec či Neutrino v tom je rovněž ARM nedostižný, stahování aplikací GooglePlay , Aptoide je Android bezpochyby vítěz, DVB API je skutečně to jediné co u Androidu pokulhávalo, ale jako druhý přístroj je například KII Pro DVB-S2/T2 hybrid box s ARM S905 a newcamd/cccamd s podporou biss/powervu nedostižný.
Ale proti gustu žádný dišputát.:-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

@petersk

Pozri, ja sa s tebou nepriem, tiež by som radšej na A4 videl spark, alebo niečo podobne rýchle a odladené. Ale realita je taká, aká je. Len tí "veľkí" (DM,Vu+...) si môžu dovoliť vyvíjať vlastný OS (s nemalými problémami, a isto s relatívne vysokými nákladmi), len preto, aby ponúkli svojím klientom to, na čo sú zvyknutý. Teda otvorený Linux.
Možno sa budeš za pár rokov čudovať, ak pôjdu dreamy na androide. Ja už nie.

marian34

@marian34

Veď OK, ja Ti názor neberem. Ak si myslíš, že linux je o zvyku, tak sa mýliš. Ale kto sa v linuxoch vyzná sa len zasmeje aj na predchádzajúcom príspevku od matchboxxu :))) :)))
Ale napokon nech si každý kúpi čo chce, prajem každému s Androidom veľa šťastia a trpezlivosti.

petersk

A co treba nove Octagony, kdyz vezmu Octagon SF128 Enigma2 Linux MIPS uz podporuje novy kodek H265, openeight firmware delany primo pro Octagony je pod hlavickou OpenPLi s tim rozdilem ze ma novy Gstremaer a podporuje HBBTV v2 tudiz prehrava vsechny videa a cenove na tom neni take vubec spatne. Samozrejme klasicke emulatory Oscam, CCcam, mgcamd....

gsmobil
Registrace: 1/2006

@gsmobil

Presne do týchto mipsel_och s HEVC by som išiel aj ja.Aj keď som naučený na 50€ sh4_ky.

marian34
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra