Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Dajto výpadky

Výpadky obrazu - máte aj vy?

Postreh
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dajto výpadky

Momentálně žádné výpadky.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

@Postreh

Kdy přesně a jaký poskytovatel? Pokud Skylink, tak se podívám jestli mám nějakou nahrávku z TP 11876.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Poobede cez futbal 21-čiek výpadky trhaním obrazu potvrdzujem, potom už neviem, pozerám len šport. Reklamy nezvládam.

ozzy2
Registrace: 7/2008

Boli aj u mňa aj po tom futbale to trvalo ešte troška R^

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@Postreh

Aj mne seká Dajto HD ,

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Zetor25

Tak změň operátora, když nynější neumí zabezpečit aby to bylo v pořádku. Jinak brečíš na špatném hrobě, chce to především kontaktovat svého operátora a řešit to s ním než tady.

risposta
Registrace: 2/2012

@SirMax

Toto už trvá minimálně 14 dní. S dvěma kolegami to na frekvenci 11876 opět pozorujeme.Je to trochu jiné, než co jsme řešili před 3 měsíci.Tentokrát se vždy program cirka na půl vteřinky zasekne.Opět to dělá na celé frekvenci 11876 at je to Prima či Nova.Nevím, zda na všech programech zároveň či na každém v jiném čase.Ani se nám, již nechce dělat Skylinku šašky a testovat to.Při minulém problému nebyli ani schopni přiznat chybu a napsat že udělali pro nápravu to či ono. Nechtěli jsme to sem ani psát, abychom zde opět nemuseli poslouchat zastánce Skylinku a slepé lidi.Když jsem na toto vlákno narazil tak jen potvrzuji,že ten problém opravdu opět je.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Lokalita?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@lachtan

Jelikož z TP 11876 nahrávám velice často (Primy a Novy), tak jsem za posledních 14 dní zaregistroval cca 12 chyb v toku dat. Tyto chyby jsou tak nějak trvalé od začátku ledna (v únoru jsem dostal info, že se o tom ví a že se na tom pracuje).

Tím "zasekne" myslíš, že se obraz zastaví nebo kostičkuje? Pokud tam nebude nějaká chyba v toku dat nebo černý snímek, tak mi to skener bohužel nezjistí.

Na kanálech Novy mimojiné pozoruji i výpadky obrazu, které se projevují 1 černým snímkem s logem (dle informací, co mám, se to na Nově snaží nějak provizorně řešit, ale stále se pracuje - doufám - na trvalém řešení) a nebo při Televizních novinách (zatím jsem to registroval pouze tam) dochází k záměně 1 snímku buď za 1 předchozí nebo 1 z následujících a vizuálně to vypadá jako škubnutí v obrazu (to vše jak v satelitním vysílání, tak i v DVB-T).

SirMax

Potvrzuji ,záseky jsou zpět. Tedka se to chová takto že obraz na půl sekundy zamrzne. :crying: Nejvíce Nova hd ..

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Máte někdo nahrávku těchto záseků? Stačí krátká, ničím neupravená, cca 15 minut.

SirMax

Bohužel nemám.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Ja mam trvaly vypadek obrazu i zvuku Dajto od 1.3. :laughing: :laughing: :laughing:

taki
Registrace: 1/2017

Ani já nic nemám a jak jsem psal nebudu neustále dělat šaška Skylinku opět nahrávat, jak nevhodné slovo a poté se člověk nedočká ani vysvětlení.Ve finále jen otřepané fráze žádný problém neevidujeme.Nikdo si nestěžoval atd.
Přitom stačilo napsat problém byl ten ten podařilo se ho odstranit mělo by to být v pořádku.Minule mi stačilo.:fuming:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

@lachtan

Za některé chyby v obraze Skylink asi opravdu nemůže. I když by asi mělo být v jejich zájmu dostávat od svých dodavatelů bezchybná data.
Co se týká komunikace se Skylinkem, tak já si nemůžu stěžovat, asi mám štěstí na toho správného člověka. To naopak komunikace s TV Nova je děsná - 4 e-maily s popisem chyb v obraze, včetně vzorků nahrávek, sreenshotů apod. a reakce žádná - a to nejsem náročný, stačila by mi odpověď typu Vaši připomínku předáváme na příslušné oddělení nebo něco takového.

SirMax

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra