![]() |
|
Dajto výpadkyVýpadky obrazu - máte aj vy? |
Postreh
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyMomentálně žádné výpadky. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@PostrehKdy přesně a jaký poskytovatel? Pokud Skylink, tak se podívám jestli mám nějakou nahrávku z TP 11876.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyPoobede cez futbal 21-čiek výpadky trhaním obrazu potvrdzujem, potom už neviem, pozerám len šport. Reklamy nezvládam. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyBoli aj u mňa aj po tom futbale to trvalo ešte troška![]() |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@PostrehAj mne seká Dajto HD ,Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 845 |
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyZetor25Tak změň operátora, když nynější neumí zabezpečit aby to bylo v pořádku. Jinak brečíš na špatném hrobě, chce to především kontaktovat svého operátora a řešit to s ním než tady. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@SirMaxToto už trvá minimálně 14 dní. S dvěma kolegami to na frekvenci 11876 opět pozorujeme.Je to trochu jiné, než co jsme řešili před 3 měsíci.Tentokrát se vždy program cirka na půl vteřinky zasekne.Opět to dělá na celé frekvenci 11876 at je to Prima či Nova.Nevím, zda na všech programech zároveň či na každém v jiném čase.Ani se nám, již nechce dělat Skylinku šašky a testovat to.Při minulém problému nebyli ani schopni přiznat chybu a napsat že udělali pro nápravu to či ono. Nechtěli jsme to sem ani psát, abychom zde opět nemuseli poslouchat zastánce Skylinku a slepé lidi.Když jsem na toto vlákno narazil tak jen potvrzuji,že ten problém opravdu opět je.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyLokalita?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@lachtanJelikož z TP 11876 nahrávám velice často (Primy a Novy), tak jsem za posledních 14 dní zaregistroval cca 12 chyb v toku dat. Tyto chyby jsou tak nějak trvalé od začátku ledna (v únoru jsem dostal info, že se o tom ví a že se na tom pracuje).Tím "zasekne" myslíš, že se obraz zastaví nebo kostičkuje? Pokud tam nebude nějaká chyba v toku dat nebo černý snímek, tak mi to skener bohužel nezjistí. Na kanálech Novy mimojiné pozoruji i výpadky obrazu, které se projevují 1 černým snímkem s logem (dle informací, co mám, se to na Nově snaží nějak provizorně řešit, ale stále se pracuje - doufám - na trvalém řešení) a nebo při Televizních novinách (zatím jsem to registroval pouze tam) dochází k záměně 1 snímku buď za 1 předchozí nebo 1 z následujících a vizuálně to vypadá jako škubnutí v obrazu (to vše jak v satelitním vysílání, tak i v DVB-T). VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyPotvrzuji ,záseky jsou zpět. Tedka se to chová takto že obraz na půl sekundy zamrzne.![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyMáte někdo nahrávku těchto záseků? Stačí krátká, ničím neupravená, cca 15 minut.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyBohužel nemám.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyJa mam trvaly vypadek obrazu i zvuku Dajto od 1.3.![]() ![]() ![]() |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Dajto výpadkyAni já nic nemám a jak jsem psal nebudu neustále dělat šaška Skylinku opět nahrávat, jak nevhodné slovo a poté se člověk nedočká ani vysvětlení.Ve finále jen otřepané fráze žádný problém neevidujeme.Nikdo si nestěžoval atd.Přitom stačilo napsat problém byl ten ten podařilo se ho odstranit mělo by to být v pořádku.Minule mi stačilo. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@lachtanZa některé chyby v obraze Skylink asi opravdu nemůže. I když by asi mělo být v jejich zájmu dostávat od svých dodavatelů bezchybná data.Co se týká komunikace se Skylinkem, tak já si nemůžu stěžovat, asi mám štěstí na toho správného člověka. To naopak komunikace s TV Nova je děsná - 4 e-maily s popisem chyb v obraze, včetně vzorků nahrávek, sreenshotů apod. a reakce žádná - a to nejsem náročný, stačila by mi odpověď typu Vaši připomínku předáváme na příslušné oddělení nebo něco takového. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
![]() |