Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Magazín Tiki-Taka - O2 Sport

Není tady někdo kdo by mě poslal odkaz na online sledování tohoto magazínu nebo mě ho poslal? Viděl jsem 1. díl tohoto magazínu a strašně se mi líbil. Předem všem děkuji za odpověď ;)

TomasH
Registrace: 3/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magazín Tiki-Taka - O2 Sport

O2 TV Free v DVB-T

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Bohužel DVB-T nemám mám kabelovou společnost Selfnet. Není někde na internetu nějaká stránka nebo na youtube kde by se to dalo sledovat?

TomasH

další odpad z jejich stáje ;P

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

a dalsi z tvojich bezpredmetnych prispevkov uplne od veci...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Buď k němu shovívavý, je to nemocný člověk.

gliderman
Registrace: 6/2008

youtube

je to na youtube, zadej si tiki taka.

vjosef
Registrace: 5/2008

re: TomasH

Jestli ti mohu poradit, tak si pořiď přímo službu O2 TV Air M za 399,- Kč s DPH za měsíc a máš klid.

Ideálně si to vezmi i s jejich set top boxem, který lze připojit ke každému internetu(minimální připojení aspoň 6 Mbps pro HD stream) a to přes LAN nebo přes Wi-Fi - STB jí má zabudovanou. Předpokládám, že pokud tě zajímá Tika Taka pořad, tak tě i zajímá ePojištění liga a tím pádem se dostaneš i k přenosům z naší ligy. Debata je hlavně směrována na CZ ligu. Připomíná mi pořad, kdysi vysílány Primou, Pivrncova hospoda...

Jinak tam máš v nabídce i Ligu mistrů(komplet), tenis, atd. Chystá se i CZ hokej. Sám to tak používám vyloženě kvůli naší ligy, běží to v 720p rozlišení a je to koukatelné i na větší TV úhlopříčce, konkrétně to mám na 127 cm LED TV.
Můžeš to samozřejmě sledovat i na tabletu, mobilu, PC. Se set top boxem plně a komfortně využiješ i funkce zpětného přehrávání, případně videotéku, prostě vše, co O2TV nabízí. Musím uznat, že O2 to má příjemně zpracované a ovládání zvládne i poloviční blbec včetně mě :-P

Samozřejmě ten pořad Tika Taka můžeš vyhledat i na YouTube, případně jiných uploadech, kde jsou nelegální videa, ale ta kvalita je příšerná a předpokládám, že to i mažou, minimálně na YouTube.

Kdyby tě to zaujalo, tak tady je ten box:

https://www.o2.cz/osobni/modemy-a-data/o2-tv-air-m-se-set-top-boxem.html?color=2C2C2E&pri_sec=408915

Případně se dá O2TV Go služba sledovat přes Kodi např.na VU+ přijímačích(ne Zeru), ale ten komfort ovládání a přehledu tam není. Je to spíše alternativa, kdo chce šetřit. Aplikaci dělá Štěpán Ort, tuším poslední je z 20.března 2017 verze 1.1.7.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

RE: vjosef

Děkuji. Díval jsem se na youtube a jeden uživatel tam psal že to dával jen teď když měl O2 TV Free zdarma a nahrával to z toho, ale teď už není O2 TV Free zdarma a prý si to platit nebude a tím pádem ani nahrávat Tiki-Taka nebude.

TomasH

RE:BBS

Děkuji za zajímavý nápad ;)

TomasH

O2 Sport IPTV Playlist do VLC

Nemáte tady někdo z vás odkaz na sledování O2 Sport do VLC? Předem děkuji ;)

TomasH

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra