![]() |
|
Optibox zebra : loadAhojte , mohli by ste mi poslať FW na opravu tejto chyby. Ostal mi takto príjmač visieť. Skúsil som tam dať 2.30 firmware ale pravdepodobne už je tam,keďže sa mi tam opakuje hláška 380 200 10d 00C.Vďaka za pomoc. |
PowerFull
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
.......Sundej kryt a podivej se na zakladni desku na kondenzatory a zjistis ze jsou nafoukle. Zak je nech vymenit pokud to nezvladnes sam. Jen upozorneni na zak.de.jsou pripajene vysim bodem tani cinu tak opatrne.42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra : loadJe potřeba nahrát opravný soft dostupný v servisu. Vadné elytyse projevují zpravidla nekonečným bootem. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra : loadje to zebra alebo zebra mini ?Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra : loadFW 2.30 je do normálnej Zebry, do Zebry mini sa FW začínajú napr. 1.16. Takže to bude pravdepodobne normálna zebra. Opravný soft na verziu mini je aj s popisom inštalácie na nete, len treba pohľadať. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra : loadAhojte,je to klasicka Zebra.Kondenzatory skontrolujem,pripadne ich vymenim ak bude treba,to zvladnem.Viem si ich pomerat jednou fintou pomocou multimetra. |
PowerFull
![]() |
|
@PowerFull"Viem si ich pomerat jednou fintou pomocou multimetra." no neviem odkedy mutimeter meria ESR. Výmena kondezátorov však nepostačí, soft je poškodený. Je treba nahrať OPRAVNÝ sw (robí sa to postupne sú to asi 4 súbory). Veľa šťastia. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra : loadMám opravný soft pouze na zebra mini. Když jsem měl tento problém kontaktoval jsem dovozce a chlapy mi opravný soft obratem poslali. Závada byla tatáž a přehrání pomohlo, doteď klient hraje. |
geolog1
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra : loadRasto1978 samozrejme že kapacitu nezmerám ,ale dokážem zistiť či je na pohľad aj ne nafúknutý kondenzátor ešte dobrý alebo je už mŕtvy ( bez kapacity ) po väčšine to stačí na prvotnú diagnostiku.Ak by ste mali niekto opravný soft tak poprosím o súkromnú správu alebo na email. Vopred vďaka. |
PowerFull
![]() |
|
@PowerFull"samozrejme že kapacitu nezmerám" A kto sa pýtal na kapacitu ? Ja som písal o ESR. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra : loadESR nezmerám , na to nemám prístroj ( tester ). Rozobral som príjmač a kondíky sú opticky ok a nejakú kapacitu majú. Každopádne vie mi niekto pomoc stým softom alebo ma nasmerovať na nejaký web kde by som to našiel ? |
PowerFull
![]() |
|
@PowerFullAhojTu nájdeš dostupné FW pre Optibox Zebru: https://digitalne.ellano.sk/forum/optibox-zebra/183-optibox-zebra-firmware#4065 |
Pastoman
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra : loadTento soft už Powerfull má a nepomohl mu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
![]() |