Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

E06-4 Porucha chytré karty

Zdravim Vas,

rad bych se na Vas obratil s problemem, ktery se u me vyskytl. Na chate jsem mel NEXT kartu od Skylinku vlozenou v modulu Technisat TechniCrypt (Skylink ready), pul roku jsem tv nezapnul, v zime na chatu nejezdim... Samozrejme bylo nutne pockat na nove zapisy, ty neprisly, tak jsem vlozil (nejspis zasadni chyba) kartu doma do skylink ready stb krapu a pockal, az prijdou nove zapisy, ty za nekolik hodin neprisly, ackoli jsem nechal prijimac zapnuty zpusobem, jak je skylinkem uvadeno. Nechal jsem tedy provest reautorizaci karty a do minuty se kanaly zacaly dekodovat. Myslel jsem si, ze mam vyhrano, ovsem kdyz nyni vlozim tuto reaktivovanou kartu zpet do modulu Technisat , vyhazuje mi to chybu "E06-4 Porucha chytré karty" a proste se to nerozjede... Je nejaka sance to zprovoznit nebo se stalo to, co si myslim, ze se stalo a skylink proste ten Technisat svym zpusobem odstrihl? Volal jsem na podporu Skylinku, ale nic kloudneho jsem se samozrejme nedovedel.

Vsem dekuji za postrehy a nazory :-)

MartinP
Registrace: 8/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: E06-4 Porucha chytré karty

tak jelikoz nic nezabralo, tak jsem modul reklamoval u prodejce (Alza) a ten mi modul na miste vymenil za novy, bohuzel ani s nim jsem kartu nerozchodil... Jak si to mam vylozit? Je to tedy kartou a mam ji poslat na Skylink?

MartinP

Presne tuhle hlasku mel muj stryc po 14 dnech po vymene a registraci karty u Skylinku na novou kartu ICE, kdyz se menily stare karty CRW CSlinku. Kartu jsme reklamovali, po preskouseni u Skylinku poslali novou. Nez to tam ale posles, tak se zeptam ještě takto: A co cip karty, vycistil si ho? Pises, ze nebyla pul roku v provozu a navíc přes zimu, takze se mohla nečistota přichytit na cipu vlivem vlhkosti v mistnosti přes zimni obdobi. Cip karty muze byt i lehce zoxidovany. Vem skolni gumovou pryz a prejet párkrát s ni cip nebo vem vatu co se pouziva do usi pokud nemas gumu a namoc jej lehce do lékařského lihu(ne alkohol nebo benzin) a prejet s ni cip a pak suchou vatou to prejed ještě párkrát a zkus kartu zasunout do modulu. Karta se strka do modulu první cipem, který bude smerem nahoru, takze na nej uvidíš a kartu pomalu zasun az na doraz a nechej to zapnuty na CT HD a uvidíš jestli to pomohlo. Jinak tahle hlaska E06-4 většinou taky naskakuje, když je karta nespravne zasunuta ve ctecce nebo modulu, tzn. ze cip je otocen vuci kontaktum ve ctecce nebo CAM modulu a tim padem ji prijimac nedetekuje neboli nevidi.

HYPER
Registrace: 11/2010

Karta vadna nebude, když ti jde v jinem zarizeni, jak pises. Tipuju to na ten znecisteny cip a nebo tam kartu davas spatne do modulu.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

uz jsem kartu otocil vsema moznyma smerama, cip jsem procistil, je to fakt na palici :))) Byl jsem s tim puvodnim modulem i kartou u nejakyho autorizovanyho skylink servisaka tady, byl prijemnej jak *to kde konci zada*, kartu dal do nejakyho svyho modulu a tam mu to fungovalo, tak me po minute vypakoval s tim, ze to je tim modulem a nechal si za to dat stovku. :laughing: Na zaklade toho jsem ten modul i reklamoval a dostal jiny, jenze vysledek stale totoznej. Zacinam si vazne myslet, ze ten Technisat uz proste nejakym zpusobem neni kompatibilni se soucasnou kartou skylinku a jejich kody, jinak si to nedokazu vysvetlit. :lookaround:

MartinP
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra