Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

FastScan ladění

Použil jsem pro ladění funkci FastScan, ale některé programy mám 2x opakují se s poskytovatelem Skylink a M7 Group. Které mám nechat ?

Beavis
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: FastScan ladění

Ani jedny, nalad rucne a urob bukety. Napriklad aj hbo2 bude na. Fastscan je dobry, ked idem ladit niekomu, tym padom naladim rychlo. (bezne pre urcite druhy stb maju monteri zas setting na usb kluci, ked stb je iny, vtedy fastscan)

Kasr
Registrace: 8/2008

@Beavis

to ti překážejí??,ty co potřebuješ si hodíš do oblíbených a co je ve všech neřeš

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Spíš mi šlo o to aby jeden z těch dvou nepřestal fungovat. Při manuálním ladění se naladí poskytovatel M7 Group

Beavis

@Beavis

proč by měly přestat fungovat?? a i kdyby,což je kravina,tak si je naházíš do oblíbených znova

pierrepetr

FASTSCAN

Mohlo sa stať,že našli sa trochu odlišné frekvencie a preto naladilo 2x.Skontroluj frekv.

garbanka
Registrace: 8/2009

@garbanka

DreamboxEdit mi u těchto duplicitních programů ukazuje stejnou frekvenci jen u jednoho je jako poskytovatel Skylink a u druhého M7 Group. Jak už jsem psal ladil jsem znovu manuálně a u všech je M7 Group.

Beavis

FastScan VTI-11 receivery VU+

Jak se vám chovají programy Skylinku po naladění přes FastScan?
při nejnovějším SW od VTI a naladění přes FS jakoby některé programy(i ze základní nabídky Digital) měli v presetu špatnou identifikaci Vpid. Prostě po přepnutí na dotyčný program jde pouze zvuk a obraz nikoliv. Když ručně proskenuji ten transponder s dotyčným programem, pak už chodí i obraz.
Seznam programů jsem zatím nekontroloval přes žádný PC editor.
Stalo se to někomu?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Já zapomněl před FastScan vymazat původní programy takže při ladění FastScan se v DreamboxEdit se zobrazuje provozovatel Skylink a při manuálním ladění provozovatel M7 Group

Saxon: Mám VTi 11.0.1 a tento problém jsem nezaznamenal

Beavis

Cez fastscam nebudu zobrazene ani niektore picons bez upravy nazvu (service reference). Tie pod providerom skylink maju casto ine service reference. A hbo2 bude mat nazov NA.

Kasr
Registrace: 8/2008

Montera, ktery vypne FastScan a nacte setting z USB, bych nakopnul s hoodne velkym naprahem vite kam... Vzhledem k tomu, jak casto jsou znemy, tak je to bud peknej vykuk, co z neznalych lidi taha prachy za preladovani, nebo diletant bez zakladnich znalosti.

008
Registrace: 1/2006

@008

jestli jsi to nepochopil,montér nevolá zákazníkovi o pomoc,právě naopak,montér je ve funkci záchranáře,když to dotyčný nezvládá sám

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra