Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

O2TVFree - šmejdi úřadují

Tak jsem dnes chtěl vyzkoušet zda na O2 TV Free funguje HbbTV a přístup do O2Sport. V DVB- T na O2TV Free se furt na obrazovce zobrazuje reklama na 24 hodinový přístup k HD verzi O2Sport za 1,-Kč , ale pozor , když zadáte telefonní číslo tak Vám příjde SMS na kterou máte odpovědět ANO - že chcete přístup za 69,-Kč tak ať se někdo nenachytáte :lookaround: :lookaround:

shiraz
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2TVFree - šmejdi úřadují

A není to třeba tak, že tu sms pošleš a ve skutečnosti se Ti neodečte 69kc, ale 1kc anebo třeba Ti tu částku obratem vrátí? (68kc). Proč by měli takhle podvádět... Navíc co to je dneska 69kc... Tady si za to nekoupím ani cigára ani zmrzku, maximálně chleba... Bohužel...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Mě přišla ráno na moji žádost SMS rovnou s přihlašovacím kodem, ale ten nešlo nijak zadat. Po začátku vysíláni v 9 hod. mě šlo sledovat vysílání přes hbbtv, chtěl jsem zkusit zpětné shlédnutí, ale to mi také nešlo.

sirda
Registrace: 11/2006

https://www.parabola.cz/clanky/6104/o2-tv-free-nabidne-cast-obsahu-zdarma-ale-i-za-poplatek/

Tos chtěl vyzkoušet trochu pozdě, od 3.4. je částka za 24 hodin 69,-. V té reklamě to zřejmě včas nezměnili.

Dula11
Registrace: 5/2012

Je mi jasný ( spisovně jasné ) , že na změnu ceny mají nárok a ode dneška ať si účtují těch 69,-Kč, ale mají v tom bordel, když se na obrazovce stále zjevuje reklama na 24 hod za 1,-Kč to by se dle mého názoru dalo považovat za klamavou reklamu hodnou "šmejdů" a o to mi jde o tu klamavou reklamu :-/

shiraz

jo jo vše špatně od odchodu Španělů

dnurg
Registrace: 12/2016

@shiraz

Aha, tak v tom případě to je klamavá reklama a je to tak jak říkáš... Na O2 slyším hodně stížnosti od přátel.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

při derby sparta slavia,hbbtv nefungovalo,všiml si toho někdo,hned po skončení přenosu se tam objevil modrý bod hbbtv,bylo to tak i u vás?

chl32
Registrace: 12/2014

@chl32

Když se podíváš trochu níže do Diskuze tak tam najdeš téma: https://www.parabola.cz/forum/topic-92258/
kde je zmínka asi z jejich "ksichtbooku" , že o tom, že jim HbbTV nefunguje (evidentně se zhroutilo pod náporem ) O2 vědělo a proto zápas dalo FREE na O2TVFree zadarmo v kvalitě 6. kopie VHS ;P

shiraz

to ze se jim to najednou zhroutilo.tak to se jim to potom zhrouti pri kazdym zapase.ale tohle vypada spis jako umysl.! 😂
franck-jsme v cechach.tady je to standart.ze neco nefunguje nebo ze te chce nekdo o.j.e.b.a.t. 😂
no v te Italy mi vadilo ze ten chleba za 2€ je tvrdej.tak jsem jedl radsi tousťák. 😂

jam fm
Registrace: 10/2016

A to je ještě cena 69Kč/24hod. cenou akční ("Akční cena 69 Kč na den platí do 31. 5. 2017" - původně byla tato cena jen do 31.3.!!!) :O
Poté bude cena: 99Kč/24hod. - viz ceník: "Tarify O2 TV" :fuming:

kokun
Registrace: 5/2015

Nevím jak vám, ale já ať napíšu jakékoliv vymyšlené telefonní číslo, tak se mi to aktivuje. I když jsem zadal původně moje, tak to nechtělo žádné potvrzení a suše mi to jen napsalo, že to proběhlo v pořádku. Mají tam něco hodně špatně, to zase bude stížností :D

zajda123
Registrace: 1/2007

Jel jsem včera O2 TV přes WEB rozhraní na Acer ES 11 N3050 15m ethernet kabel , 10 m HDMI , klavesnice gogen wkb 360 czb , nastaveno na O2 Sport 720p a po celý přenos derby ani jedno seknutí.TV Philips 40 PFL 6606H. Internet mám max. 4101 kbit/s.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@jam fm

Co chceš tím říct, jakože se v Itálii špatně jí?? No to snad neeee! ;) Ale je pravda, že typický italský chléb je tvrdší než český, protože je z bílé semoliny, nicméně až tak, že by se nemohl jíst, tak to nevěřím. :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Zkoušel jsem to na svém panas.50st60 1.4,jelo to bez problémů,kod se posíla pro obnovení při problémech po odejití z kanálů-1kč už se neodečetla,včera jsem na derby uplně zapomněl,ale i tak,přece se dalo čekat,že to bude nářez-co to je za službu u ktere se předem ví ,že se zhroutí,to je vysměch lidem do očí,no za 69 si to mužou strčit! ;P

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

To si vážně O2 myslí, že jim ty nehorázné ceny budou lidi platit? ;P

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Kulový,Jasáněk,kulový...Všichni dobře víme,že vzorní exempláři hnojů (O2 včetně),neustále kují jakésik svoje splantané teze - teze o kvalitě služby.Uvedení hnoji měli dostatek času i prachů ošetřit svoje sítě k obrazu klienta.Ovšem nelze toto garantovat a oni to moc dobře ví,neštítí se však uvést abonenta v hluboký omyl (cca 10 cm ve vagíně).A v tom tkví jistá "nesnesitelná lehkost bytí",kdy se komunisté a Trautenberk,zdají býti naprostými břídily...:laughing:

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

A tímto bych uzavřel toto téma.To bylo skvostný.Dík R^

Tonda2
Registrace: 2/2011

Já říkám nikomu nevěřím ani smskám kde je napsáno za 1,-Kč to je vždycky podvod.

Dreambox 800HD SE VE2

zslaby
Registrace: 1/2011

@zslaby

Ale až já budu starostou... :scared:

Tonda2
Registrace: 2/2011

tak když se chce človek podívat jednou za uherák, tak je to dobrý, když me zajima třeba jeden zapas za 2 nebo 3 měsice a třeba mimo sezonu to nechci :)

Qquiderr
Registrace: 5/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra