Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Na jakem transponderu ma Fresat EPG?

Nejak se trapim s EPG u Freesatu, 12226/V - neni tam nic relevantniho (Nickelodeon, Comedy Central Extra - nenacte se nic), z 11766/V nactu k nim pouze now/next... Nevite na ktere freq. maji komplet (a ceske) EPG na delsi dobu?

Lucifer
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Na jakem transponderu ma Fresat EPG?

Guide majú na 11727 V

VU+SOLO 4K Open ATV 7.0 FLASH a niekoľko image v multiboot na USB-testy Golden Media Triplex DualBoot SW 1.2.80/E2 Open ATV 6.4, ARIVA 200 SW 2.18B8p Skylink ICE

mida
Registrace: 4/2011

problém

Asi majú nejaký problém s dodávateľom EPG, lebo niektoré dáta nemajú vôbec a niektoré slovenské tv stanice majú s maďarským EPG. Tak radi by sme im s tým pomohli.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

jo je to nejake divne, jako - ano, vidim "guide" na 11727V, ale ze by tam bylo to co hledam... A treba u nat. geo (tusim) se mi standardne zobrazuje nejaky nesmysl ktery se zmeni na odpovidajici data az kdyz tam prepnu. Madarske EPG mi taky sem tam nekde vleze... ;P

Lucifer
Registrace: 1/2006

FreeSat EPG

Je hodně špatně zmáknutá věc.Velmi často vubec neodpovídá realitě a dost cizojazyčná záležitost i třeba na premiov.film.programu. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

RE: FreeSat EPG

S EPG FreeSAT mám také velké potíže na VU+ Solo 4K (VTI 11.1)... Například program AXN CZE ukazuje občas správné EPG až do chvíle, než na něj přepnu. Od té chvíle se EPG změní na česko-anglický překlad (!) programů vysílaných na AXN CE (Central Europe), které jsou ale naprosto odlišné... Dále na HBO 3 je EPG převážně maďarské a změní se občas na české u právě vysílaného programu. Prostě katastrofa. Nevím, jak dlouho tento stav trvá, ale dříve bývalo vše OK... :(((

VU+ Solo 4k, Dreambox DM900, parabola FUBA 85 cm, quad LNB Inverto

KMA55
Registrace: 11/2016

@KMA55

Tento stav trvá už dá se i říci roky. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

chyba je ...

Chyba je strane dodávateľa EPG.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

Já mám problémy s EPG u některých kanálů od Slovak telekom. Např. Nova HD nebo ted i CT 1 HD. Po přepnutí diaktrika dvě vteřiny drží a pak se to rozhodi na necitelne znaky. Mám tv s vlastním modulem.

acce
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra