Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nova blokuje televízne noviny na medzinárodnej TV

Zdravím Vás , po dlhom čase , som pozeral televízne noviny na programe Nova International , a bol tam tento oznam ,tieto materiály sú používané iba na území Českej republiky , Čo si o tom myslíte vy ? , za odpoveď vopred ďakujem

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova blokuje televízne noviny na medzináro...

Nech si strčia celú novu do ....

satman5455
Registrace: 5/2013

správy pre Českú rep.sú si iné ako pre ostatných...

sasuke
Registrace: 6/2015

Divákům na Slovensku chtějí ušetřit duševní zdraví při sledování nováckých zpráv, to je chvályhodné, měli by to udělat i v ČR...

lance
Registrace: 10/2008

Vďaka za informácie , len som sa chcel spýtať že či ste si to aj vy všimli R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Nevšimli, nedíváme se, vytřeštěná barbína nás nezajímá.

konas
Registrace: 12/2014

Zprávy na TV Nova? Buďte rádi,že je nemusíte sledovat,bratia Slováci.

sigur
Registrace: 5/2010

Najlepšie je nesledovať správy žiadne v TV! Úplne mi postačujú správy v rádiu aj to až na druhý deň! :)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Hmmmmm

Nechápem jak potom máju byť tie média, akobysom to povedal, v dnešnej dobe dvoverihodné, teda trebárs na Nove bude príspevok Slovákom včera zdochla koza, ovšem na Markíze pôjde príspevok, že Čechom zdochla koza, a ako občan má tomu uveriť, keď si to nevie skontrolovať, lebo ani Čechom ani Slovákom nič nezdochlo :))) ale skôr to bude Reklamou ako správami ovšem toto je divné, pokiaľ viem, tak na správy sa kukať má a môže, teda niežeby to chýbalo, ale ide o princíp .... ach jaj EU :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@mmiriboy

Já to vyřešil poslechem regionálních rádií, tam je naprosté minimum politiky, a zprávy jsou velmi krátké. ;)

konas

Načo sú "programy" typu International,Plus ?

Nova International dosiahla priemerný denný trhový podiel na úrovni iba 0,59 percenta v skupine divákov 12 ročných a starších. V hlavnom vysielacom čase (od 19. do 22. hodiny) bol priemerný podiel 0,64 percenta.

Ešte horšie výsledky dosiahla Prima Plus, ktorá mala priemerný trhový podiel na úrovni 0,44 percenta. V hlavnom vysielacom čase to bolo 0,56 percenta :8)

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

to je konec svet se nam obraci casem pred 89

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@konas

Já už několik let to řeším internetovým rádiem. Zprávy žádný reklama žádná a výběr podle meho gusta

jiri51
Registrace: 12/2008

@jiri51

No jo, ale ta kvalita. Já poslouchám VKV na starých německých elektronkových rádiích z let 1957 - 1964 a to je poslech!
8W (sinus) dvojčinný elektronkový zesilovač, s ultralineárním zapojením 2x EL84 ve Stradivari3, nemá konkurenci.

konas

lance: :))) :))) :))) velice trefné

Kamil
Registrace: 1/2006

@konas

Před 45 lety jsem si mezi jiným koupil Petra Alexandra na Fhilips plate s titulem - Hir ist ein Mensh - a do dnes jsem neobjevil lepší stereo na desce.Mám od Philips studia víc desek s tehdejší elitou a jsou podobně kvalitní.Tehdy jsem si i stereo soupravu postavil sám za stavebnice z Hertie a truhlařil bedny 2x 60 litrů v paneláku :8) :)) :)

korkoran
Registrace: 10/2006

O nic neprichadzame.Podobne ako Narkoza.Klamstva a polopravdy.

sandavid
Registrace: 2/2012

@korkoran

Nevím o tom,že by Philips měl vlastní studio,vydával desky různých umělců z různých studií.Nicméně desky to kvalitní zvukově byly.Philips prodával v té době také kvalitní aparaturu,pamatuji ještě konec doby kotoučáků,kdy oni a Grundig patřili k top.
Vlastní studio mělo ale např.v 50.-60.letech vydavatelství Blue Note a ten zvuk byl unikátní.

sigur
Registrace: 5/2010

To naozaj tv stanica, ktorú nie je možné príjmať na území ČR vysiela obsah, ktorý je možno vysielať len na území ČR? Teda už som videl všeličo, ale tieto reklamné kanály dokážu dotiahnuť veci do absolútnej absurdity.

name
Registrace: 5/2006

No absurdum maximum. Nesmiem umoznit prijem v cr, iba na slovensku, ale sucasne cast obsahu nesmiem umoznit prijimat na slovensku. Rv Rv Rv

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra